Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
No tak Telford, jsem si myslel že to bude dobrej chlap ale houby ztrouby. Ukázalo se že to je pěknej grázlik a mělo by se sním zatočit. Už dostal přes držku ale měl trochu přidat víc. Kdyby mi někdo spál se ženou asi bych taky takhle reagoval
Naposledy upravil Sokar dne 11.7.2010 20:27:06, celkově upraveno 1
young našel telforda u sebe doma jak se bavi s jeho ženou, popíjí pivko, vtípkuje s ní a tak dál. Ještě se mu Telford vysmál...(podle mě) tak já bych udělal to samé ale asi víc...no...dobře mu tak!
Rodney: I have terible idea! Daniel: Oh no! You are not think what I think you are thinking? __________________________________ Airsoft player
Young naložil Telfordovi hlavně proto, že řekl jeho ženě že stále spí s TJ... Lidi vy je snad vůbec neposloucháte... krásně bylo vidět, že když mu Emili řekla, že nikdy nepředstíral, že je Young, tak se mrtě uklidnil, ale až když nakousla to s tím spaním s TJ, tak se na něj vrhl...
jo pak dostal pěkně do huby, ale jak tak ležel na zemi ještě ho mohl trochu dokopat
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Jak tak pročítám, v druhé sérii by každý chtěl Davea jako velitele, což mě jakožto zakladatele jeho fanklubu velmi těší. Já tušil, že jeho postava bude ve výsledku kladná. Doufám, že přežije.
Viděl jsem předposlední díl a tam bylo něco, nebo to řešili že Telford napomáhal Lucianům jako agent. Takže se pozdějí bude řešit i tohle. A mě by zajímálo jak se ti Luciáni z té lodi dostanou protože nejde ovládat asi si mysleli že to nějak zvládnou jako každou loď
Ale Telford dostal opět přes hubu. A málem ho nechali chcípnout. Ale to by neměli protože Telford měl Rushovo tělo. Kdyby umřel Telford tak umře i Rushovo tělo pokud to tak je. By potom Rush musel do jiného těla.
Když se objevili první promo fotky a na nich byl Telford tak jsem si myslel že to bude dobrá postava. Potom když se objevil v seriálu tak sem ho začal nenávidět. Ale teď už mě tak nevadí.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)
taky mi už moc nevadí, ale stejně ho tam spíš nemusím.