Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Col. David Telford

Col. David Telford

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 19.10.2009 15:53:14
Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Telford byl akorát na*raný. Kdo by nebyl? Příjdeš tam, chceš jim pomoct a oni tě omráčí. Není divu, že v tomhle díle měl tak špatnou náladu. I když jsou miliardy světelných let daleko, pořád je to jejich nadřízený, takže by měli respektovat jeho rozkazy.
Jistě, Telford je rozhodně radikálnější velitel než Young, ale mám ho rád. Phillips je sympaťák a Dave nevypadá, že by jim chtěl něco jiného, než pomoci. ;-)

Příspěvek 19.10.2009 15:56:52
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no a kdo by ho neomráčil. Je tam sotva pět minut. Všichni mu říkají, že mají málo energie a přesto chce každých 20 minut vytáčet bránu. A ještě k tomu zachází s youngovým tělem jako pitomec
Obrázek

Příspěvek 19.10.2009 16:11:12
Anděl Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale vypustil jsi to, proč ho omráčili. Protože namáhal, už tak hodně špatný fyzický stav Col. Younga... a už i to vypovídá hodně o jeho charakteru. Kdyby se snažil pomoct, tak se pokusí zvednout morálku nějakým klišé proslovem apod. Místo toho tam začal vydávat nemyslné rozkazy o vytáčení brány každých 20 minut, aby se jich zeptali "Jak se tam mají?". I přesto, že mu bylo sděleno, že mají problémy s energii...
Navíc to není jejich přimý nadřízený. Přímý nadřízený je Young a ten se zodpovídá na Zemi O'Neillovi. V jeho nepřítomnosti by měl přebírat velení, někdo s nejvyšší hodností po něm. Ne někdo, kdo má zvedlé nohy na stole v Pentagonu. :)

Myslím, že by jsi tenle topic měl přejmenovat na Col. Telford vs. Col. Young. :wink:

Příspěvek 19.10.2009 16:19:35
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Pročby? Já je mám rád oba. ;-)

Příspěvek 19.10.2009 18:03:23
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

cvigy píše:
Správnej velitel co si umí zjednat pořádek a nenechá si srát na hlavu. Viděl bych ho tam radši než younga.

Tak s tímto naprosto souhlasím :)

Příspěvek 19.10.2009 18:27:23
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

já vám nevím ...chová se jako naprostej ignorant...ale to kdo je lepší je věc názoru...jeden řekne to a druhej to...tak bych OT s porovnáváním Younga a Telforda radši vynechal a psal jen o Telfordovi....

Příspěvek 19.10.2009 19:11:41
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

proste si nenecha s**t na hlavu..chce mit poradek o yuongovi si asi mysli ze je to packal..
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 19.10.2009 19:18:31
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

říká se typickej zelenej mozeček
Obrázek

Příspěvek 19.10.2009 19:39:23
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

když už jsme tak OT tak musím přiznat, že Telford je de***. hlavně mě dostalo to s tou bránou, ale nejvíc mě dostávaj ty jeho rozkazy. "I was giving you, an order!" ->fakt ma***. ono je mu to jedno. jelikož jsou tak daleko ve vesmíru a on zaručeně nemá rád Younga tak se** na všechny a dělá že se ho to tam nic netýká

Děláš si srandu?
Naposledy upravil jirka16 dne 20.10.2009 19:59:35, celkově upraveno 2
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 19.10.2009 20:08:11
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

??? ty seš moc... Tohle není o žadný bandě skautíků co se ztratila cestou na picnic. Jestli tam funguje nějakej vojenskej aparát a on je tam nadřízenej a ještě velící tak ho musej poslechnout.

Příspěvek 20.10.2009 15:12:20
mouse Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Telford není velitel ani náhodou,takhle se velitelé nechovají.Generál to je lepší slovo ty maj nos nahoru a sami sou přesvědčený že všechno zvladnou nejlíp.Jako postava v sgu se mi vubec nelíbí kdybych ho viděl chcípnout tak by mi to nevadilo a aspoň by to koupila jedna z hlavních postav
Obrázek

Příspěvek 20.10.2009 15:29:48
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

kromě O'neilla samozřejmě :lol: :lol:
Obrázek

Příspěvek 17.11.2009 13:56:55
Xaron Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja som si ho, uz vyzorom(a tym mensim opisom co vtedy bol)este pred pilotom oblubil, v pilote este frcal úsmeve a hláškach, ale to co predviedol v nedavnom diely, pre zmenilo pohlad na neho ako na sebeckeho, parchanta navyse ocividne "odvaha je jeho ctou", zbabelý ako myš :yes:

Ale zase aby som len nekydal nanho,spievat veru vie:
http://www.youtube.com/watch?v=PK2HANws ... r_embedded
:yahoo:
"Sine amore, nihil est vita.."
Obrázek
I'm not just a Timelord. I'm the last of the Timelords!

Příspěvek 17.11.2009 16:48:28
xeroo Airman
Airman

Odpovědět s citací

Z topicu nakrm wraitha se Telford nejeví jako moc oblibena postava :) Jeste den dva a je mrtev. Navic z epizody Earth se projevila jeho neprilis dobra vlastnost
Toto je spoiler!!!:
kdy sla destiny udajne to pekel a utekl jako zpabelec. Kazdy normalni clovek by udelal to same, ale ne americky dustojnik typu Young (viz epizoda Water kdy by radsi zemrel se Scottem i kdyz se mohl zachranit)

Příspěvek 17.11.2009 17:35:20
Many Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Sorry ale Telford je sv**ě.I to jak se šel vyspat s Mrs.Youngovou bylo docela podlý
Zelenka: What did you touch?
Scientist: Nothing.
Zelenka: Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat.

PředchozíDalší

Zpět na Postavy