Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Col. David Telford

Col. David Telford

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 11.10.2009 08:50:04
Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak téma je jasné: co na něj říkáte?
Po poslední epizodě jej chci vidět stále víc! Tohle je aspoň velitel (ne, že bych měl něco proti Youngovi ;-) )! :-) Ačkoliv tam dlouho nebyl, já mám se svou nejoblíbenější postavou jasno už dlouho. :lol:

Příspěvek 11.10.2009 08:53:57
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, mě se teda zatím vůbec nezamlouvá. Přijde mi dost nesympatický a navíc arogantní. Sice tam moc dlouho nebyl, ale v těch několika scénách mě vůbec nebavil.

Příspěvek 11.10.2009 08:57:17
Pvt.Kuba Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mně se naopak zdál jako dobrej velitel, určitě tam bude mít ještě vekou roli, už se těším :bravo:
Rodney : Do hajzlu.
Hermiod : Co jste to udělal ?
Rodney : Prohnal jsem to překladatelem, je to wraithsky.
Hermiod : Do hajzlu, vskutku.

Příspěvek 11.10.2009 09:26:15
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

taky se mi zrovna moc nezamlouval
Toto je spoiler!!!:
navíc sem někde četl že yb to měl být špion luciánské aliance

Příspěvek 11.10.2009 09:28:27
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Pouze bude podezřelý, stejně jako Rush. Víc nevíme.

Příspěvek 11.10.2009 09:40:46
Major General
Major General

Odpovědět s citací

aha...tak to sem to zřejmě blbě pochopil...

Příspěvek 11.10.2009 10:05:31
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

me se zdal docela v pohode....
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 11.10.2009 11:33:56
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Správnej velitel co si umí zjednat pořádek a nenechá si srát na hlavu. Viděl bych ho tam radši než younga.

Příspěvek 13.10.2009 18:21:51
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Podle imdb má Phillips zatím potvrzenou účast pouze v sedmi epizodách, takže s tou velkou rolí nevím, nevím.
Zatím se tam neprojevil natolik, abych mohl určit, jestli je to dobrá postava nebo ne. Uvidíme později.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 13.10.2009 18:46:24
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

nevím, Telford se mi zatím moc nelíbil. uvidíme, ale nezdá se mi, že ho někdy budu zrovna milovat
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 13.10.2009 18:46:40
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Imdb taky není na 100% přesné.
Toto je spoiler!!!:
Podle spoilerů by se měl objevit v season finale. ;-)

Příspěvek 13.10.2009 19:21:35

Odpovědět s citací

to mse zvedavej tedy jestli vude na konci 1. rady...urcite ho tam vsak uvidim rad pro spestreni
Obrázek
__

Příspěvek 13.10.2009 19:33:16
Major General
Major General

Odpovědět s citací

jen by mě zajímalo jak se tam dostane teda pokud pominu to že by mohl být převelenej pomocí kamenů nebo ho tam pošlou z atlantidy...která má dostatek energie na to aby ho tam poslali...teda aspoň myslím že sem tam dá z atlantidy dostat protože to myslím v kontextu prvního nebo druhého dílu zaznělo v kontextu s upravováním kurzu Destiny

Příspěvek 19.10.2009 15:47:46
Anděl Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zajímalo by mě jak jste přišli na to, že je to dobrý velitel? Zatím, co tam předváděl bylo katastrofické... a že si umí sjednat pořádek? Nemá naprosto žádný autoritativní respekt, jediné o co se snažil bylo podkopat Youngovu autoritu, aby posílil vlastní moc.
Co se týče mě, pro mě je lepším velitelem Young. Osobně k němu cítím větší důvěru. To, že udělal několik chyb? Ocitl se na palubě neznámé lodě (která není v moc dobrém stavu), někde v neznámu. Padá na něj obrovská odpovědnost za lidi, kteří tam s nim jsou. Jedna polovina z nich mu říká to a druhá a to. Má se v krátkém čase rozhodnout pro jednu z těchto variant, aniž by znal její dlouhodobé následky. Takže to, že dělá chyby mi příjde naprosto oprávěné, to proč ho považuji za dobrého velitele je, že se tyhle chyby se snaží řešit s jasnou a klidnou hlavou. Má důvěru svých podřízených a to je v kritických situacích to nejduležitější... Kdyby tam místo něj byl Telford, tak se vsadím, že při první příležitosti by ho někdo střelil do zad.

Příspěvek 19.10.2009 15:52:25
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Musím říct že v 1x04 se mi Telford fakt nelíbil narozdíl od Younga. Hodně dobře byl udělanej ten rozhovor v jíelně kde se snazil podpořit morálku.

Příspěvek 19.10.2009 15:53:14
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Telford byl akorát na*raný. Kdo by nebyl? Příjdeš tam, chceš jim pomoct a oni tě omráčí. Není divu, že v tomhle díle měl tak špatnou náladu. I když jsou miliardy světelných let daleko, pořád je to jejich nadřízený, takže by měli respektovat jeho rozkazy.
Jistě, Telford je rozhodně radikálnější velitel než Young, ale mám ho rád. Phillips je sympaťák a Dave nevypadá, že by jim chtěl něco jiného, než pomoci. ;-)

Příspěvek 19.10.2009 15:56:52
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no a kdo by ho neomráčil. Je tam sotva pět minut. Všichni mu říkají, že mají málo energie a přesto chce každých 20 minut vytáčet bránu. A ještě k tomu zachází s youngovým tělem jako pitomec
Obrázek

Příspěvek 19.10.2009 16:11:12
Anděl Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale vypustil jsi to, proč ho omráčili. Protože namáhal, už tak hodně špatný fyzický stav Col. Younga... a už i to vypovídá hodně o jeho charakteru. Kdyby se snažil pomoct, tak se pokusí zvednout morálku nějakým klišé proslovem apod. Místo toho tam začal vydávat nemyslné rozkazy o vytáčení brány každých 20 minut, aby se jich zeptali "Jak se tam mají?". I přesto, že mu bylo sděleno, že mají problémy s energii...
Navíc to není jejich přimý nadřízený. Přímý nadřízený je Young a ten se zodpovídá na Zemi O'Neillovi. V jeho nepřítomnosti by měl přebírat velení, někdo s nejvyšší hodností po něm. Ne někdo, kdo má zvedlé nohy na stole v Pentagonu. :)

Myslím, že by jsi tenle topic měl přejmenovat na Col. Telford vs. Col. Young. :wink:

Příspěvek 19.10.2009 16:19:35
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Pročby? Já je mám rád oba. ;-)

Příspěvek 19.10.2009 18:03:23
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

cvigy píše:
Správnej velitel co si umí zjednat pořádek a nenechá si srát na hlavu. Viděl bych ho tam radši než younga.

Tak s tímto naprosto souhlasím :)

Příspěvek 19.10.2009 18:27:23
Major General
Major General

Odpovědět s citací

já vám nevím ...chová se jako naprostej ignorant...ale to kdo je lepší je věc názoru...jeden řekne to a druhej to...tak bych OT s porovnáváním Younga a Telforda radši vynechal a psal jen o Telfordovi....

Příspěvek 19.10.2009 19:11:41

Odpovědět s citací

proste si nenecha s**t na hlavu..chce mit poradek o yuongovi si asi mysli ze je to packal..
Obrázek
__

Příspěvek 19.10.2009 19:18:31
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

říká se typickej zelenej mozeček
Obrázek

Příspěvek 19.10.2009 19:39:23
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

když už jsme tak OT tak musím přiznat, že Telford je de***. hlavně mě dostalo to s tou bránou, ale nejvíc mě dostávaj ty jeho rozkazy. "I was giving you, an order!" ->fakt ma***. ono je mu to jedno. jelikož jsou tak daleko ve vesmíru a on zaručeně nemá rád Younga tak se** na všechny a dělá že se ho to tam nic netýká

Děláš si srandu?
Naposledy upravil jirka16 dne 20.10.2009 19:59:35, celkově upraveno 2
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 19.10.2009 20:08:11
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

??? ty seš moc... Tohle není o žadný bandě skautíků co se ztratila cestou na picnic. Jestli tam funguje nějakej vojenskej aparát a on je tam nadřízenej a ještě velící tak ho musej poslechnout.

Další

Zpět na Postavy