Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Dr. Nicholas Rush

Dr. Nicholas Rush

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 07.10.2009 18:42:15
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ano Doktor byl lepší....dost už OT
Wanted píše:
ale když se v SGA něco pokazilo, tak McKay se aspoň snažil a furt na tom tabletu něco ťukal a bylo vidět, že ho to štvalo

Ale problém je v tom že v SGA řešily mechanický problémy počítačem, kdežto, když tady zjistili, že to je mechanický problém, tak šel Rush stranou a na řadu šli mechanici, kteří se to snažili udělat tak, aby se to dalo řešit zase počítačově, zprovoznit a pod., Rush jim jen řekl, co by potřeboval a oni makali, kdežto v SGA by furt jeli přes tablety...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 07.10.2009 21:06:46
Iridon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zajímavá postava, zatím moje nejoblíbenější. Z ženských postav mě bohužel nezaujala žádná, snad jedině Tamara mi připadá sympatická. A ten černoch, Greer se jmenuje? je pěkná osina v...zadku. Snad ještě otravnější, než Teyla v SGA, i když oproti ní má nějaký potenciál a mohl by vytvořit ještě mnoho zajímavých konfliktů... Ale Rush vede :twisted:

Mark Jackob: Jj, "Štíty na 30%, poškodili a vyřadili nám hyperpohon...", o dvě hodiny (ťukání do konzole) později: "pane, podařilo se nám opravit hyperpohon" :lol:

Příspěvek 10.10.2009 18:12:40
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Když jsem viděl konec epky tak v ukázkách na nový díl chytne Rush Rileyho a přimáčkne ho ke stěně a bude to mít něco společného s energií
Obrázek

Příspěvek 10.10.2009 19:35:28
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

pak budou epizody Light a Darkness tak o energii to bude asi v nich
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 19.10.2009 11:46:30
Anděl Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dle mého názoru, nejlepší postava z SGU. Konečně ve Stargate postava, která není buď naprostý klaďas nebo naprostý záporák. Navíc je mi strašně sympatický, protože je to Angličan. (Usuzuji tak, protože Robert Carlyle je Skot a má skvělý anglický přízvuk.) :)
Sposuta z vás tady píše, že je psychicky narušený, ale která tam z těch postav není? :smile: Nebo to, že je sobec. Zatím nikdo z nás neví nic o jeho minulosti a jaké má tedy pohnutky. Víme snad jen to, že měl ženu, kterou miloval nade vše. (Další bod, proč je mi sympaťák.) Působí realisticky a věrohodně, protože se střetáváme s jeho světlou a temnou stranu a to z něj dělá lidskou bytost.

Toto je spoiler!!!:
Nevím jestli jsem to tak pochopil jenom já, ale v 1x04 - Darkness, předtím, než se nerově zhroutil mluvil o tom, že "se propadá do tmy". Já vyvodil, z toho tak nějak vyvodil, že metaforicky přirovnal Destiny, ke své ženě... proto ho to tak dostalo.

Takže pro mě je Rush No.1! :)

Příspěvek 19.10.2009 17:43:30
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

U mě Rush taky vede. Co se mě týče, tak jsem zastáncem toho, že on prostě Destiny miluje a je pro něj nepřípustné, že by o ni přišel... znova

Příspěvek 19.10.2009 17:51:10
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Anděl: Robert Carlyle může být cokoliv, ale rozhodně ne angličan. :lol:

Příspěvek 19.10.2009 17:59:01
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Už podle přízvuku je jasný, že to bude Skot.... :D

Příspěvek 19.10.2009 18:01:44
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

nevím, ale já do teď žil v přesvědčení že v seriálu bylo řečeno že je to SKOT
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 19.10.2009 18:04:52
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

A taky že je, ale pravda je že Skotsko je součástí UK, což si hodně lidí plete, ale dost už tohohle OT.

Příspěvek 19.10.2009 18:11:15
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

A UK není jenom Anglie. (není to zase takový OT, pořád se bavíme o Carlyleho národnosti ;-) )

Příspěvek 20.10.2009 05:55:47
Anděl Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vanguard: Nevím, kde jsi přišel na to, že jsem napsal že je Angličan. Psal jsem, že je Skot a že má anglický přízvuk, protože v porovnání třeba s takovým Paulem McGillionem nebo Ewanem McGregorem mi příjde naprosto nesrovnatelný. Ti dva promluví a automaticky ti je jasné, že doma mají někde ve skříni skotskou sukni. :D

Příspěvek 20.10.2009 08:07:12
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

mno jo ale Paulu McGilionovi a Ewanu McGregorovi bylo aspo'n pořádně rozumět na rozdíl od Rushe

Příspěvek 20.10.2009 10:49:53
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

2mouse: Noční můry v Elm Street.

Ad Rush: Konečně pořádná postava. McKay byl na jednu stranu vědátor týmu, ale na druhou stranu to byl komickej prvek seriálu.
SGU od tohodle oprostili (naštěstí - nechápu emerickou úchylku v tom, dávat do příběhů idiotský postavy jen aby se člověk zasmál, když jsou tam jak pěst na oko, viz Vala v SG-1, nebo JarJar v SW).
Anyway... uznávám, že Rushovou vinou má nová posádka Destiny poněkud horší výchozí podmínky, než bejvá standardem, ale od příchodu na selhávající Atlantis se to zas až tolik neliší. Jak říkal Jack, nikdo na něco takovýho (cestování bránou, poznávání vesmíru a technologie na takový úrovni) neni kvalifikovanej, nebo připravenej, ale každýmu tvrděj, jaký jsou to průzkumníci, tak ať se snažej.
Rush neudělal nic špatnýho, celou dobu se snaží pomoct k přežití lodi a posádky (byť k tomu využívá lidi pod sebou jen coby nástroje).
Že vidí do problémů mnohem dřív a hloubš, než jeho šéf? To je snad jasný - je to vědec a jeho šéf je střelec... jejich obory odbornosti se poněkud lišej. Mě by taky otravovalo ztrácet čas tim, abych vysvětloval (pro mě) očividnej problém někomu, kdo ho nemůže pochopit.

Aneb jak říkal Dr. House: Aroganci si musíš zasloužit.
Rush si ji podle mě rozhodně zaslouží :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 20.10.2009 13:28:27
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

to s tou arogancí je dobře napsaný a je to pravda...fšak i toho astrofyzika pěkně "vyfuckoval" protože prostě neviděl "indície" jako on tak jak pak má s takovým amteriálem pracovat...jedinej kdo mu tam snad stačí je Eli..teda aspoň trošku

PředchozíDalší

Zpět na Postavy