Selene: Neboj, ja som z piatej série 2 diely nevidela, a ešte aj pár epizód 4 série mi uniká....

a SGU.... mala si ma vidieť, aká som bola nervózna, keď som to začala sťahovať z torrentov a ono nič.... blbý pocit.... veď, aj tu na fóre je link na stiahnutie.... už sú tu aj české aj slovenské titulky....

Uhmmm.... dnes bol zábavný deň

Tri hodiny som sa ulievala, lebo som bola u doktorky.... ale keď som došla od doktorky, mama zahlásila, že sa nemusím ponáhľať.... ja neviem čo ju pochytilo.... a spolu sme ešte pozerali seriál a až potom som išla do školy
A keď som prišla do školy, tak som mala neskonale dobrú náladu.... po celom tomto víkende, čuduj sa svete prečo....

Tak som tam... no, doslova skákala okolo ostatných

A keď som išla ku skrinkám tak som skákala tiež..... a keď sa ma niekto spýtal na niečo, tak som mu začala mlieť, a chudák zistil, že sa nemal radšej pýtať.....

Chudátko Elišku a Simonu, kamarátky, zo mňa asi bolela hlava, lebo oni sú trošku dôvernejšie oboznámené o všetkých týchto SG veciach.... a ja som vykladala a strašne rýchlo som rapotala a mala som takú strašne dobrú náladu....

A, no, vyhlásili že som blázon

Ale nevadí