Sranda to nebyla, ale všichni se moc snažili být hodní a udělat pro generála první poslední.
Sam: „Generál určitě ocení, jak hezky jsme uklidili osmadvacáté patro.“
Daniel: „A mohla bys mi vysvětlit, kde se v tom koši vzal můj aramejský slovník?“
Teal’c: „To není tvůj slovník. Podívej se, to je Playboy.“

Jack: „Hele, tamhle jste zapomněli papírek.“
Daniel: „Nezapomněli. Viděl jsem tě, jak jsi ho sem před chvilkou narafičil. Tak mi polib... a zvedni si ho sám.“

(kdo nepoznal, tak to je Kate): „To já si kvůli generálovi uklidím klidně i pod stolem!“

Walter: „Můžete, doktore.“
Daniel: „Haló, rádio Veselé Colorado? Tady je doktor Daniel Jackson a chtěl bych nechat zahrát písničku Neodcházej pro generála George Hammonda, velitele přísně utajeného Velitelství hvězdné brány v Cheyenneské hoře.“

„Tu mp3 pro generála mám!....No co, když on mi ji Martuf nechtěl dát!“

generál: „Vaše žena mi doporučila na vánoční večeři rybu, tak jsem si koupil takhle velkého... ani nevím, co to sakra bylo...“
Daniel: „Jen povídejte, generále. Já vás mám děsně rád, víte?“

„No tak, generále. My vás fakt máme rádi. Už budeme hodní. A hlavně – umíte si představit, že by tu místo vás velel O’Neill?“

„Ježíšikriste, to by byla hrůza!“

„To jsem rád, že si to uvědomujete. Budiž. Když teda budete hodní, tak já tu s vámi ještě chvilku vydržím.“

„Hurá!!!“

„Doktorko, neřvěte tak, objednávám pizzu.“

Teal’c: „Díky, bože. Mít O’Neilla za velitele, to bych snad radši šel dělat pomocnou sílu do kantýny.“
Jack: „Konečně jste přišel k rozumu, generále. Já věděl, že to dobře dopadne.“

„Děláš, jako by to byla tvoje zásluha. Kdo zametal chodby v SGC?“

„Tak, teď jsem je zas nejmíň na půl roku pěkně uzemnil... ale musím říct, že zameteno je tu fakt pěkně. Asi to budeme praktikovat častěji...“
Tak zase nejpozději za půl roku....