cos to vubec stahl a co to je za soubory ten patch se jmenuje EAWUpdate1_5.exe to je ten patch tento soubor musis musis mit pokud mas neco jineho je to mozne
mam presne ten patch co si psal, a stahl sem ho nekolikrat od nekud jinud, a nese mi nanstalovat.... jak sem psal, pokud mas icq tak mi ho tam pls dystak posli ja tu budu zejtra tak po 10, asi po castech celej den...
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
lol ted si stim dominikem pisu na icq a sneho vypadlo kdys sem mu napsal odkud stahoval tu hru tak mi posilal odkaz na filefront na mod sg takze pravdepodobne nema vubechru star wars empire at war proto mu to pri instalaci patche nemuze vubec najit
Vždyť ,,lucasarts / petroglyph / star wars empire at war´´ je cesta modu když mu nezměníte cestu instalace. Samotná hra žádný ,,petroglyph´´ nemá a hlavně má LuckasArts napsáno takto velkýma ne malíma písmenama.
ne cesta ke hre C:/Program Files/LucasArts/Star wars Empire at war nikde zadny petroglyth neni ani v ceste k modu mod si instaluje primo do slozky se hrou
doufam ze v tom novem modu budou udelane dobre skiny sg1 protoze v tom starem byly spojene s jinyma vojakama a taky nove skiny wraithu protoze v to mstarem modu to taky puvodne nove udelani wraithi nebyli a taky by mohli pribyt replikatori v pozemnim boji a taky nechapu proc ve vesmirnych bitvach sou take nedokonale animace stitu kdys ten stity co byvaj nad pozemnima zakladnama nekdy tak sou pekne
to je fakt sileny, nikde ta zakladni hra neni k stazeni co nejmin castich, je jenom na rapidshare 23 castich, takze se musi po jedny a to musim po kazdym downloadu pockat 15 min.... a necapu proc to neda nikdo n net ke stazeni uz i s modem....