Já bych řek že moc používá Ctrl+C . (Berte to jako joke)
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Teď mě napadá jestli tohle z tohohle nedělá někdo statistiku? ( ) Jinak by mě zajímalo co si myslíte o kaloriích? Podle mě je to úplná ho******. Já se řídim podle toho co mi řiká břicho.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Imo účelem stravy je nacpat tělo palivem, tj kaloriema.
Na výživný hodnoty se koukám, jen když jedu někam z civilizace, abych měl v co nejmenším objemu a hmotnosti co nejvíc energie. Jíst něco z čeho nenaberu energii mi přijde asi jako lejt do auta místo benzínu svěcenou vodu...
Mě jde o to jestli se na to koukáš běžně a jestli se podle toho nějak řídíš nebo nebo jestli to prostě sníš. Jinak když někam jedu tak si taky beru něco lehkýho a energeticky výživnýho.