Právě běží na nově film Charlotina pavučina ve kterém hraje představitel Landryho, Beau Bridges, nějakého psychiatra
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Mam pocit,že před pár minutama sem viděl Joe Flanigana v Připad pro Sam,kterej teďka dávaj na primě,ale na csfd sem ho u toho seriálu nenašel,takže asi jenom vedlejší role. EDIT:byl tam ve čtyřech epizodách,aspoň to píšou na IMBD.Snad to už někde tady není.22 str. se mi nechtělo procházet.
Tak třeba dnes jsem v seriálu Ženatý se závazky viděl Rainbow Sun Franckse, který jak jistě víte hraje v SGA Forda. Vypadal tam prakticky stejně jako teď.
Nevypadal tam vůbec stejně, protože to nebyl on. V té době mu bylo tak čtrnáct, patnáct a tomu "chlapci" ze seriálu je rozhodně víc. Navíc vypadá úplně jinak (teď se tam objevuje celkem pravidelně).
U toho Anubise se ale docela střídali. A navíc David Palffy, který ho hrál jako první v podstatě nebyl nikdy vidět (samozřejmě myslím obličej ). Ale pro představu, hrál taky Sokara. Pak tu bylo několik dalších herců během Anubisova střídání hostitelů v 8. sérii. Koho jsi tedy měl na mysli?
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
Hodně herců se objevilo ve filmu A Dog's breakfast, který napsal a režíroval David Hewlett. Moc vtipnej film. Hraje tam jak David Hewlett, jeho sestra Kate Hewlett, která se taky objevila v SG, Paul McGillion (Carson Becket z SGA), Christopher Judge...velicé vtipná scéna s ním....a Rachel Luttrell (Teyla) ...no musíte to vidět sami:)) Moc se mi to líbilo...hlavně jak je David uječenej