Anůbis měl na Tartaru stovky kullů a SGC by poslala člověka (ne tokru nebo teal´ca, protože scénáristí neradi někoho obětujou) s ampulkou napněnou jedem na symbionty a rázem by z nejnebezpečnějšího nepřítele udělali uplnýho s**če.
Klidně by to mohl být i Teal'c protože už nemá symbionta.
Díky bohu že jsem ateista
Rodney: Netrefili bychom ani stodolu John: No ale hive ship je přece o hodně větší než stodola
Pravda já na toho nemluvu nějak zapomínám. To bude asi tím, že se mi víc líbí starší řady. A zpět k obleku. Ten Kullovo vydrží projektilové zbraně kdežto ten asgardský ne, proto je lepší.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
OT - radši bych si sehnal ten antickej štítek co Rodney ta nehorázně vybil
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Podle mě to napájí tekutej naquadah.Ten je taky zelenej a to zářízení světelkuje zeleně,když je aktivní.Dochází tam k nějaký hodně silný,chemický,kontrolovatelný reakci při který se uvolňuje energy.
Spíš něco silnějšího ale moh by to bejt i ten naquadah
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
A jak se to podle tebe dobíjí ? Když to převedu do 21. stol. na planetě Zemi v Mléčné dráze tak jak dobiješ uranový palivo?
kdyby to bylo na tekutej naquadah tak by stačilo vyndat tu ampulku z tyčovky
No to jo ale já se ptal jak se dá dobít Uran (to neni na tebe-jirka16)
nejsem si jistej jestli to zcela chápu, ale normálně se vlastně jádra uranu "rozbíjej" neutronem na menší - tak u těch menších prostě uděláš jadernou fúzi a hotovo