Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Koho byste si představovali v týmu SGA?

Koho byste si představovali v týmu SGA?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Scortis Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jaké by mělo podle vás být složení týmu SGA Vybírejte z lidí kteří se v SG někdy objevili.
Já bych vybral: Sheppard, McKay, Zelenka, Beckett, Keller, Ford a Todd. Sedmička je šťastné číslo :)
Díky bohu že jsem ateista

Rodney: Netrefili bychom ani stodolu
John: No ale hive ship je přece o hodně větší než stodola

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Cadmanová, Carterová, Larin, Vega a doktorka Lamová :D

od každého něco
Obrázek

mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Sheppard, O´neill, Kellerová, Lorne, Vala, Ronon a Carterová nebo Mckay
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

ipa Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mitchell, Vala, Lamová, Jonas Quinn, Evan Lorn a Ford
hlavně ne Shepprda to je důvod proč sem se nemoh dodívat na poslednich 9 epizod

opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Určitě Sheppard, Tealc, Ronon a Deniel Jackson a asi Mckay nevim ale jako vedce radsi jeho nez Sam nic proti ni.

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sheppard, Mckay, Zelenka a Kellerka. (sice není ve výběru, ale Teylu bych odprásknul na místě :palka:)
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sheppard, O´neill, Teal´c, Ford, McKay, Zelenka, Becket, Vala, Jackson :)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Mitchell, Daniel, Jonas, Beckett, Zelenka, Ford :-)

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

dalibor.durcak : se necháváš trochu unést ne? 9 lidí v jednom týmu?
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

jirka16: Když pominu to, že tu každej chce mít co nejultimátnější bandu krutopřísnejch husto-spešláků, ostatně proto tohle téma bylo taky založený, tak bych řekl, že 8-9 lidí je tak akorát pokud chceš na misi něco udělat a ne jen tak vyrazit na procházku. To, že SG-1čka, případně tým na Atlantis všechno řešil jen ve čtyřech lidech ještě neznamená, že čtyři lidi jsou nějakej super závratnej počet. Ve čtyřech lidech neuděláš prakticky nic - vem si, jak velkou oblast by si mohl za den prozkoumat pěšky ve čtyřech lidech? Potřebuješ prohledat nějakej rozsáhlejší komplex, případně potřebuješ něco obsadit? Hmm zase, řekl bych, že ty 4 lidi by nestačili ani na obsazení nebráněnýho děstskýho hřiště. Potřebuješ něco odnýst? A sakra, nemáme na to lidi. Někoho z týmu ti zraní? A sakra, jsme v prdeli, protože při nejmenším musíš určit dalšího člena nebo dva aby se o zraněnýho postarali. A co ti potom z týmu zbude? Nic. Rozdělit tým v takhle malým počtu taky není dobrej nápad - buďto ti z toho vzniknou dvě dvojice, což není nic závratnýho, nebo tým rozdělíš stylem jeden člověk na 3 čtvereční kilometry prostoru - aneb není lepší sebevražedná taktika než, když každej jde někde sám.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Zapomínáš na něco... když je někdo sám (Shepp či tak) tak pokryje půlku planety a nikdo ho nedostane :lol: :lol: a nikoho nikdy nezraní tak moc, aby to znemožnilo působení jednotky či dalších členů, max tak menší ošetření na 10 minut a jde se jako by nic :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Standartní tým specialních jednotek na celém světě má 4 až 5 členů. :D
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tos viděl kde? Pokud se nepletu NS atd. začínaj na 6 :lol:

MILLCEK Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hlavně bych k sobě nedal O'neilla, Mitchella a Shepparda.
Podle mě takto:
Mitchell, Ronon Dex, Jackson, Beckett a McKay.

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ja bych ten sga tym nechal akorat misto teyli bych tam dal nejakou z toho zenskyho tymu
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jo ženskej tým škoda, že už se neobjevil

Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

John píše:
Standartní tým specialních jednotek na celém světě má 4 až 5 členů. :D

S timhle bych si dovolil tak trochu nesouhlasit. Mohl bych se tě zeptat co považuješ za "standartní tým speciálních jednotek"? Protože nic takovýho neexistuje. Speciální jednotky nelze brát obecně už jen proto, že každá armáda má svým způsobem specifický druh "speciálních jednotek" - liší se jak koncepcí, tak zaměřením. Ano, třeba taková britská SAS si v určitých situacích zakládá na čtyřčlenných patrolách ale není to pravidlem a určitě neplatí, že SAS chodí vždycky a všude jen ve čtyřech lidech. Utváří se i větší celky 4-8-12-16 lidí.

Když vezmu americký speciální jednotky, tak asi začneme u Special Forces (neboli u "Zelených Baretů") - standardní operační odřad neboli ODA - Operational Detachement Alpha má 12 členů na plných stavech. Ve složení kapitán (18A), poručík (180A) plus poddůstojníci E-7 (Staff Sergeant) a výš (různá kvalifikace MOS 18 B - Z). Další organizační členění ODB/ODC stejně tak jako rozdělení jednotlivých ODA do rot v rámci všech sedmi SFG (Special Forces Groups) necháme stranou.

Když zabrousíme k námořnictvu a k jeho Navy SEALs - velitel (zpravidla O-3, hodnostně na úrovni kapitána), zástupce velitele (O-2 - poručík), jeden ze starších poddůstojníků (E-7 / Chief Petty Officer) a 8-10 poddůstojníků v hodnostech E-4 až E-6 (Petty Officer Third Class - Petty Officer First Class) takže celkově to máme nějakých 13 členů. Opět jednotlivé SEAL TEAMs necháme stranou.

a tak bych mohl pokračovat. Chtěl jsem sem dohodit ještě FORCE RECON a český Prostějováky od 601. skss ale to už bych se jen opakoval ...

Prostě - "More people, more fun". Aneb zlatá doba akčních filmů z 80. let, kde kraloval Chuck Norris a jeho vousatí chlápkové od "Delty" případně Michael Dudikoff a jeho Ninja SEAL Commando jsou dávno pryč ... :lol:
Naposledy upravil Darth_RevanCZ dne 20.7.2009 21:57:00, celkově upraveno 1
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

LakyStar Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja by som si tam dal O'neilla, Shepparda, Teal'ca, Ronona, Cartrovú, McKaya, Jacksona a Becketta. Už si viem predstaviť ako by Teal'c a Ronon spolu vytrieskali hromadu záporákov ako sme mali možnosť vidieť v jednej epizóde.

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ ty se v tom nějak vyžíváš :D

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Se stačí kouknout na jeho avatar... to on dycky... jsem se nemohl dočkat než napíše :lol:

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

to mi připomíná jednoho kámoše s tim by si rozuměl taky fanatik na armádu a mistr v airsoftu

John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ
Myslel jsem tím hlavně SAS a NZSAS, jasně že vím, že jsou i velké jednotky, ale myslel jsem ty menší, které se používají v menších počtech aby se tak lépe mohli dostat do týlu nepřítele, rozhodně jsem namyslel frontové jednotky nebo nějaké o mnoho větší.
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

John \":D\" píše:
Darth_RevanCZ
Myslel jsem tím hlavně SAS a NZSAS, jasně že vím, že jsou i velké jednotky, ale myslel jsem ty menší, které se používají v menších počtech aby se tak lépe mohli dostat do týlu nepřítele, rozhodně jsem namyslel frontové jednotky nebo nějaké o mnoho větší.

hlídka SAS B20 měla osm členů, když hledali Scudy v Iráku a takhle by se dalo pokračovat.Na netu je někde záběr jak v Iráku vyskáče ze dvou Blackhawků proti dvoum autům asi dvacet chlapů. Zkrátka ty 4-5 člený týmy hustodémonů v SG jsou naprostej nesmysl. Ještě k tomu připočtu, že jeden z nich je archeolog a další vědec. Ikdyž na druhou stranu to na ty tupý nepřátelé ve Stargate zjevně stačí
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Nezapomínej, že Teal'c je za Daniela i trochu za Carterovou :lol:

A Ronon je za půlku týmu v SGA :lol:

4 členný jednotky skoro vůbec nejsou, hlavně s tím jejich nařízením: nikoho tam nenecháme... by se za chvílu nikam nedostali... jeden borec by se táhl se třema lidma :lol: :lol: (vtip)

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

hele Jurasi máš patnáctistej příspěvek :D

Další

Zpět na Postavy