JuRas píše:
Kým překonaní?
Neříkám ve všem, ale v těch věcech co se týče válčení (zbraně, štíty,pohyb) jsou podle mého Asg. před nima a o Noxích toho moc nevíme, ale při pohledu na jejich města myslím, že maj tech min. stejně silnou jak Antikové.
JuRas píše:
Ehm... vše nevěděli (i když říkali, že v té jejich knihovně jsou znalosti celýho vesmíru), ale pořád byli lidský bytosti (později teda vyvinutější), ale pořád nemohli dělat nic s těma svýma znalostma, protože byli omezení svým tělem

. A ještě s tou poškozenou Aurorou... nejdřív se věci musíš dozvědět či naučit, pak můžeš říkat, že je znáš, tudíž museli objevovat věci, aby je znali...
žádný znalosti celého vesmíru, ale znalosti Antiků a to je velmi podstatný rozdíl. Omezený tělem byly pro povznesení, ale ne proto aby mohli dál studovat a zlepšovat se to už nechtěli, viděli velký posun v poznesení proto je už nic nenutilo vymýšlet nové věci.
Dám ti malý příklad vemu včechny znalosti dnešního lidstva třeba je i vytisknu aby hledání v tom bylo složitější pocestuji časem cca 2000 let tam to předám lidem a jestli mi řekneš, že pak za 2000 let budem na tom jako nyní tak už nemá cenu se vůbec o tom bavit. To samé je s Asg. měli 10 000 let na pochopení naučení a vylepšení věcí od Antiků.
JuRas píše:
Jen by mě zajímalo s těma dronama... (podle toho, co jsme viděli, tak je stejně rychlej jako nějakej beam

), ale určitě nová Aurora má dost a dost zásob dronů a není důvod proč nepostavit další skladiště... a kdyby udělali to, co v Lost City... kde byla obrovská flotila, určitě tam bylo víc lodí než nad Asurou a zničilo je to všechny... proč by tohle pár Auror taky nemohlo udělat? Když bys řídil dráhy těch proudů dronů, aby prolétávali každou lodí jako v Lost City, tak už na další cíle nic nepotřebuješ... Tak jak stříleli nad Asurou bylo na nic, se nedivím, že to štítem neprošlo... a snad každej se tu shodne s tím, že to byla bitva uplně na ho*no...
docela by mě zajímalo, kde jsi viděl to, že je dron stejně rychlej jako ener. střela rád bych se na to kouknul
Co se asi stalo s dronama V Lost City po bitvě, pokud by přišla druhá vlna útoku byly jsme v ..., To neudělá žádný velitel vystřelit vše co má. To nám udělali jen scénáristi pro kochání očí jinak naprosto netaktické řešení. U Oriona to chápu nemělo cenu si něco nechávat, když bylo jasné, že bude zničen.
JuRas píše:
Nechápu s tím hledáním ZPM na Aurorách... dyť jsem psal, že za 10 000 let bude 1 ZPM 100% vyčerpaný a to uvidíš na monitorech hned u dveří
Jake píše:
Pokud budem mít knihovnu vědomostí tak za par desítek let máme tech Antiků na základě nových zkušeností bude probíhat vývoj dál.
Nechápu tu větu, nedává mi smysl...
To, co máme ve světě SG, tak ta nová tech není naše, ale ukradená či darovaná jinýma rasama, tak daleko bychom bez asg. atd. nikdy nebyli nezapomeň, že tak vyspělí A byli miliony let před náma a nás "založili"
nevím proč by mělo ZPM ztrácet svou energii časem když z ní nebereš šťávu.
Atlantis byla 10 000 se zaplým štítem na dně oceánů, ale Aurory co jsme kdy našly tam prostě jen ležely bez výdajů energie.
S tím vývojem jsem ti to popsal už výše
nevadí, že máme darovanou či ukradenou tech. časem jí pochopíš a za další čas i zdokonalíš.
Jinak souhlasím, že Aurora určitě není bitevní loď, ale průzkumná, pokud by měla být bitevní bude mít určitě na palubě více tech. pro boj.