pamatujete na toho Mitchellova kámoše(někde v 9 řadě SG1) jak měl v hlavě střepinu? operací to nešlo vyndat a on nakonec na nitrolebeční tlak zemřel - nechápu proč nepoužili asgardskej paprsek aby mu to vyndali? Caldwellovi vyndali z hlavy symbionta stejným způsobem a v pohodě přežil
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
nemohlo by to náhodou být tím, že symbiont je životní forma a tím pádem se dá odlišit od hostitele. Ale střepina je něco jiného. Kdyby chtěli přesunout střepinu, mohli by s ním vzít i část mozku.
Je to jen má teorie.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
u symbionta to vypočítávali právě kvůli tomu, že nechtěli přenést i jeho mozek. tak nevim proč by to nemohli vypočítat u teď.
a rozlišit by to mohli vyspělé asgardské senzory
co ja vim tak transportni paprsek maj jenom lode a jedinej kdo byl schopen provest takhle tezky vypocty byl hermiod a jeho cas byl asi cennejsi nez jeho zivot zvlast s vyuzitim paprsku by mohli delat vsechno mozny prenest cely armady z bitvy do vesmitu atd.
[img][./images/thumbs/100123053615414763_1265552998.jpg]http://nsa10.casimages.com/img/2010/01/23/100123053615414763.jpg[/img] Nos must amitto vivo en!
Já bych řekla že prostě nebyl tak důležitý jako byl třeba Caldwell... lidi umírají denně a tam to bylo prostě buď to přežije nebo ne zato Caldwella by museli zavřít nebo zabít a to je něco jiného
I´m proud to be member of Sheppofilclub Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.
MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“ „Já nejsem člověk, jasný!“