jirka16 píše:
já osobně Teylu nesnášim. pokaždý se snaží někoho zachránit i kdyby při tom měla zhebnout třeba jak se sheppardem čekala v jumperu na ňáký svý známí za vesnicí kterouz sklízeli wraithové, nebo jak s geniema šli na tu wraithskou loď a snažila se dostat jednoho maníka s tý "stázový" komory.
navíc mě furt s*** s tim jak má ráda svůj lid. nebo jako když v epizodě 5x04(jak daedalus skákal do alternativních realit) se snažila zachránit Atlantis. já bych se do toho nes*** kdybych tu Atlantis zachránit stejně by mi to bylo k ničemu. a taky nesnášim tu její pobožnost

(epizoda 3x10): "Zpráva se už rozšířila mezi našimi lidmi. Věří že návrat *Předků* byl předpovězen a že to znamená změnu ve válce s Wraithy.
Dalsi co kritizuje a nepremejsli
Co se divíš tomu že se zastává svých lidí? Vždyť je jejich vůdce a navíc jsou pro ni i jako rodina, ty by jsi raději obětoval člena rodiny jen aby jsi se zachránil?? Víš koho mi to připomíná? GO'AULDY!
A ještě by jsi si měl zkouknout ten díl s daedalusem, protože tam záchranu Atlalntis nenavrhla Teyla, ale Sheppard!