Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Ori x Ga´uldi x Replikátoři x Wraithi

Ori x Ga´uldi x Replikátoři x Wraithi

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Kdo byl "nejlepším" nepřítelem lidí a proč?(tím myslím technologie... prostě všechno)

Ori
10
22%
Wraithi
12
27%
Replikátoři
9
20%
Ga´uldi
14
31%

Celkem hlasů : 45

mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Všichni víme že lidé měli hodně nepřátel. Nakonec jsem vybrala ty největší. zajímá mně kteří podle vás byli ti nej... a to ve všem. Nehledě na to jestli v Pegassusu nebo Mléčné dráze, ať už jste fanoušek SGA nebo SG-1. Já nad tím uvažovala docela dlouho a ještě teď si nejsem jistá svým výběrem ale rozhodla jsem se pro ga´uldy. No proetě frajeři i když kradli technologie kradli dobré technologie měli styl a zotročenou snad celou galaxii. A co vy?
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

To je těžká otázka. Goa´uldi byli výborní, hlavně v prvních sériích z nich šel strach, ale později byli už spíš k smíchu. Proto volím Ori, ty jsem vážně žral :).

artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mno já replikátory neměl rád...teda když nepočítám jak je SG-1 šrotovala ( to se mi zamlouvalo :D )...ale technologicky na tom jsou nejlíp oni...jejich technologie jde díky krádežím pořád dopředu + si sami něco vylepšijou atd...
Goauldi neměli šanci ( to jsme viděli... )
Wraithove by měli výhodu že měli pancéřované lodě, ale jina by dostali na prdel neboť na replikátory neplatí energetické zbraně...
Ori byli vyspělí...atd, ale replikátorů mohlo být skoro "nekonečno" pokud by měli materiály...+ jejich střely dokázali proniknout štítem...a v pozemní bitvě Ori měli jen energetické zbraně...

Takže by to vyhráli replikátoři...!-)

ale moji nejoblíbenější jsou asi Goauldi...!-)

Lorkis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nejsilnější jsou samozřejmě Oriové, taky lidem dost zatopili... hodně lidí by řeklo že Goaul'di jsou silní, ale v podstatě jsou slabí, všechnu technologii mají kradenou a lidem dělali problémy protože lidé neměli ještě spojence a technologii, poté když lidé už měly Oddyseu nebo Deadaula neměli by šanci... Wraithové jsou slabý technologicky, ale je jich hodně ale lidi na ně měli a když poté měli lodě s Asgardskými energetickými zbraněmi (Asgardi je lidem dali v posledním díle desáté série) už na ně neměl nikdo, ani Oriové, Lidi jsou vlastně nejsilnější rasou, jen mají málo lodí proto jsou vždy v početní nevýhodě...
Obrázek

Many Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já myslím že nejsilnější byli Ori. Dokud nebyla ale antipřevorská zbraň.
Výborní byli Goa´uldi než z nich kolem 5. série udělali hlupáky který by porazila i Teyla s pistolí.
Zelenka: What did you touch?
Scientist: Nothing.
Zelenka: Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat.

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Taky Wraithi byli na začátku dobří a museli do nich dát půlku zásobníku než umřeli, později to bylo jen pár ran a šli hned dolů.
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Allerlei Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já dala Replikátory :lol: Hnusní bastardi co se moc rychle množí :lol: :lol:
I'm Dr. Rodney McKay. Difficult takes a few seconds. Impossible, a few minutes.

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Replikátoři - vyspělost, rychlost, efektivita co víc dodat
Goauldi - jak jsem četl už u předchozích článků jsou k smíchu
Wraithi - první série SGA tu jsem žral, ale poté už mi vadilo jak od nich ustupovali směrem k replikátorům
Ori - silné lodě, převorové, a celá galaxie věřících. nejvíc jsem u nich žral Adriu.
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Go'aldi
první nepřítel SG vydržel nejdéle a nejlépe propracovaný šel z něj strach. jeho technologie a možnosti byly strašlivé. měly nás celou dobu v hrsti a zničit nás pouhou myšlenkou. jejich možnosti se omezili až zásahem Asgardů, ale mimo naší planetu to byl opět obávaný nepřítel, který neváhal.
bouhužel je scénáristi každým dílem oslabovaly. jak zbraně, štíty, výdrž a sílu jaffů, početně a další. což na konci působilo jako béčkový nepřítel.

Replikátoři
nepřítel ze kterého měl strach každý více inteligentní tvor. účinkovaly ne ně pouze zbraně lidí. velká rychlost dobývání. nikam se zbytečně nehnaly na vše měli čas.
čím víc jich bylo tím více chytřejší byly.

Wraith
nadupaný nepřítel, který měl velkou schopnost učit se. tato schopnost spolu s početní převahou z nich udělala nepřítele, kterého by nechtěla žádná rasa potkat.
živí se na živých tvorech jejich energií. čím více najezený je tím je silnější a jeho schopnosti regenerace jsou též větší. žádný Wraith neumře jen tak stářím. když není potrava dokáží i celá staletí hybernovat.

Ori
přehnaný nepřítel. nepřítel, který měl zůstat v zásuvce, ale po jeho vytažení se scénáristé snažily a udělaly z nich nejsilnější nepřátelé co kdy byly. kdyby, ale scénáristé přidaly více logiki, tak po třech dílech co se dostaly k nám do galaxie už by nebyla země......(ostatně jako u Go'aldů) ostatně nemám je rád. ale jako nepřítel působí silně, ale jen díky převorům a velkým techům, jinak jsou to jen vidláci bez bojových zkušeností a bez taktického umění. spoléhají se pouze na svojí sílu a víru

bohužel u všech platí to co u go''aldů.....postupem dílů je všechny scénáristé oslabily.
tyčová zbraň Jaffů, která v pilotním filmu naháněla hrůzu a rovnala se témšř ultimátní zbrani (o něco slabší v první sérce) ke konci seriálu nedokázal nikoho zabít a když jo, tak to byla čistá náhoda, ale Ti'elcka nesrazilo snad ani pět střel....přitom cca dvoumi střelami O'Neill v pilotním dvojdíále rozbil hodně silnou zeď a zabíjel každého do jaffů a lidí dělala velké díry....no stejně tak dopadly všechny techy v seriálu...

takže těžko říci kdo....no asi budu volit velké slavné hady....přeci i když Wtraithové jim šlapou na paty.....přesto to budou hadové ;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

looserman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

teď sto vystih :ok:
NAZDAR!

Zpět na Postavy