Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Ženy z Pegasu

Ženy z Pegasu

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 09.4.2009 13:46:32
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

mluvis mi z duse
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 09.4.2009 13:56:43
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

s tou Teylou musím souhlasit. Teď, když skončilo BSG, tak jsem se podíval na čtvrtou a pátou řadu a tam jde prostě vidět, že oni tu Teylu tam pořád cpou, a pak nemají scénáristi pro ni co psát. V BSG to vyřešili jednoduše. Neměli co psát pro Cat (zasvěcenci ví koho myslím), tak ji prostě a jednoduše zabili tečka. Tady se s ní štvali zbytečně. Jinak co se týče tématu, tak ten ženský tým by vůbec nemusel vypadat špatně ve složení Carterová, Kellerová, Cadmanová a Larrin :D
No a nejlepší je stejně Chaya. Škoda, že je Antik, který nemůže za žádnou cenu "zasahovat"
Obrázek

Příspěvek 09.4.2009 16:56:07
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

to jo paradni kombinace - a ještě mi tam chyběl opravdu ten tým v SGA jak je jen z holek ... Chtělo to tam dát víckrát škoda :( :( :(
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 09.4.2009 20:12:38
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

jirka16 píše:
Teyla. Už to její jméno mě v poslední době začíná sr** víc než nejhorší nadávka kterou znám. Díval jsem se na čtvrtou a pátou řadu SGA. Její scénář je vážně hroznej a dělá spoustu problémů. Jako by nestačilo, že se každýmu snaží pomáhat i kdyby při tom měla chcípnout, nechává se ovládnout Wraithy, které pak osvobozuje - fakt kr***. A teď ještě to její problémový děcko s tou Wraithskou DNA. Měli by dát prostor spíš Rononovi. bylo by to aspoň trochu zajímavější. když jsem to tu pročítal tak musim souhlasit s tím, že je to pořád přiblble se tvářící amazonka. Jsem si jistý že na konci 5 řady z ní dostanu infarkt.

Dát prostor Rononovi??? :heat: :stupid: To by to dopadlo, akorát by tam všechny bez rozmyšlení pomlátil a postřílel, nakonec by ho zase chytli wraithové a udělali z něj zase runnera. Já sice vim, že Teyla neni nic moc, ale pár dobrejch epizod měla, například 5x08 The Qeen - to asi byla její nejlepší epizoda a fakt se tam předvedla.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 13.6.2009 14:58:30
looserman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jasna larrin
dala sheppardovi(pokud mate radi johna nečtěte)
Toto je spoiler!!!:
:yahoo: PĚSTÍ :yahoo:

sry je to proste muj osobni pocit
NAZDAR!

Příspěvek 02.8.2013 12:31:49
Mitgard Airman
Airman

Odpovědět s citací

Rozhodně Larrin :D už jen proto jak si :jako: pohrávala :jako: s Johnem :D

Předchozí

Zpět na Postavy