Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Literatura ERAGON

ERAGON

četli jste nějakou zajímavou knihu a chtěli by jste ji doporučit ostatním - můžete zde.

Četli jste Eragona?

Ano
60
61%
Ne
38
39%

Celkem hlasů : 98

Příspěvek 01.3.2006 22:12:26
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

všechno zlé je pro něco dobré... kdybych věděl, čeho jsem ušetřen, tak bych překous -ová i [gé-pé-es]
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 02.3.2006 18:39:24
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

SG-1 Tillion píše:
četl jsem, celkem se mi to líbilo, ale bylo to dost jednoduchý a takový .... no prostě mi chyběl okamžik kdy jsem např. koncil v Roklince četl třikrát, jen abych zjisti o kom se mluví.

př. Eragon
Karel to byl.

př. Pán prstenů
Karel, syn Ronaldův, drakobijec, který se nebojí ani Alfonse, syna Jakuba, krále Rudolfa, nositele meče, ani Edmonda, syna Lukasova, to byl.

To mi prostě chybí. :(

to mě zas u PP sra... štvalo tak jsem ho ani nedočet :lol:

ale Eragon je výborná knížka a Eldest jak by smet
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 02.3.2006 18:42:59
Jamesonkkk Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
SG-1 Tillion píše:
četl jsem, celkem se mi to líbilo, ale bylo to dost jednoduchý a takový .... no prostě mi chyběl okamžik kdy jsem např. koncil v Roklince četl třikrát, jen abych zjisti o kom se mluví.

př. Eragon
Karel to byl.

př. Pán prstenů
Karel, syn Ronaldův, drakobijec, který se nebojí ani Alfonse, syna Jakuba, krále Rudolfa, nositele meče, ani Edmonda, syna Lukasova, to byl.

To mi prostě chybí. :(

to mě zas u PP sra... štvalo tak jsem ho ani nedočet
??? Právě tím se Tolkien odlišuje od předchozích pohádek. Že tě do toho světa zatáhne. Já jsem LOTRa četl alespoň 5x, poprvé už v 10.
So say we all.
[img][http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/jameson.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/jameson.pnghttp://[/img]

Příspěvek 02.3.2006 18:47:24
SeNdro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jo Eldest se mi ale libil vic...sem se od toho nemoh odtrhnout... Moc dobry knihy obe :)

Příspěvek 02.3.2006 19:40:49
merlin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasim, Eldest byl nejlepší a film i Empire by měli vyjít asi v polovině prosince (myslim že 14.) Už se na to těšim, díval sem se na plakát k filmu a nevypadalo to tak špatně. Líbil se mi Zar'oc. :lol: :lol:
Save the cheerleader, save the world.

Příspěvek 02.3.2006 19:43:15
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jamesonkkk píše:
Právě tím se Tolkien odlišuje od předchozích pohádek. Že tě do toho světa zatáhne. Já jsem LOTRa četl alespoň 5x, poprvé už v 10.

LOTR je skvělej, ale Silmarillion je naprostá špice. Jestli jste to někdo čet, tak se mnou naprosto souhlasíte. Bylo to úžasně propracovaný a fakt dobrý příběhy.

EDIT: Omez trochu to citování příspěvků. Sirius.

Příspěvek 02.3.2006 19:45:47
Major
Major

Odpovědět s citací

merlin píše:
LOTR je skvělej, ale Silmarillion je naprostá špice. Jestli jste to někdo čet, tak se mnou naprosto souhlasíte. Bylo to úžasně propracovaný a fakt dobrý příběhy.

já jsem ho měl na stole v 10 letech, ale to jsem na to ještě nestačil. Uvažuju o tom, že si ho přečtu (Silmarillion) někdy teď, ale zrovna mám rozečtenejch 8 knih, a točím jeden film, takže není čas. :(
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 02.3.2006 19:48:13
Airman
Airman

Odpovědět s citací

SG-1 Tillion píše:
merlin píše:

já jsem ho měl na stole v 10 letech, ale to jsem na to ještě nestačil. Uvažuju o tom, že si ho přečtu (Silmarillion) někdy teď, ale zrovna mám rozečtenejch 8 knih, a točím jeden film, takže není čas. :(

Doporučuju ti si ho přečíst. Ze začátku jsem se ztrácel, ale když jsem čet trochu pozornějc, zabral jsem se do toho a zhltnul jsem knížku za dva dny.

Je ale opravdu důležitý to číst hodně pozorně, protože je tam hodně jmen a za čas se v tom člověk ztratí.

Příspěvek 02.3.2006 20:02:05
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

merlin píše:
Doporučuju ti si ho přečíst. Ze začátku jsem se ztrácel, ale když jsem čet trochu pozornějc, zabral jsem se do toho a zhltnul jsem knížku za dva dny.

Je ale opravdu důležitý to číst hodně pozorně, protože je tam hodně jmen a za čas se v tom člověk ztratí.

jo je to super knížka,úplný začátek

EDIT: Omez trochu to citování příspěvků. Sirius.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 02.3.2006 21:25:47
Origin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Silmarilion je dokonalej prostě fakt bomba jo a Eragon je taky nářez už se těšim na trojku to bude teprve pecka tam budou nej. bitvy atd. fakt to bude supr.
V Silmarilionu jsou největší bitky. A hlavně je to dokonalý vtáhlo mě to tak jako žádná jiná knížka.

Příspěvek 02.3.2006 21:31:21
Major
Major

Odpovědět s citací

budu si to taky muset přečíst
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 02.3.2006 21:40:44
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Pána Prstenů jsem četla už hodněkrát, nemůžu se toho nabažit :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.3.2006 21:30:41
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Pána Prstenů jsem četla už hodněkrát, nemůžu se toho nabažit :D

já ho taky přečetl tolikrát,že to nedovedu spočítat :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 04.3.2006 05:33:59
Wedge Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Příběh je dobrej, ale mapa je dost nevyvážená a ty jména. To jsem ještě neviděl tak málo to zamaskovat. Poušť Hadarak (Harad).
To všichni, co jsou alespoň trušku zainteresovaní do LOTRa vidí na první pohled.
Nějakejch 20km vysoký hory. To už začínám pomalu věřit i v Ori!
Ale jó jde to. Možná až nikdy bude čas a nebude co čís, tak si přečtu i druhej díl.

Příspěvek 04.3.2006 07:05:22
Irandael Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo ja právě čtu Eragona.Docela dobrá knížka ale řekl bych že na stopařova průvodce to nemá.

trochu off topic: :cheers:Hallowed Are The Ori :cheers:
[img][images/thumbs/Irandael_sgtxtgamemaker2tk.gif]http://img477.imageshack.us/img477/3/sgtxtgamemaker2tk.gif[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Literatura