Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica BSG celkové hodnocení

BSG celkové hodnocení

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Jak hodnotíte BSG?

10/10
84
64%
9/10
24
18%
8/10
4
3%
7/10
7
5%
6/10
4
3%
5/10
2
2%
4/10
1
1%
3/10
3
2%
2/10
0
Žádná hlasování
1/10
0
Žádná hlasování
0/10
3
2%

Celkem hlasů : 132

Příspěvek 23.3.2009 06:47:06
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

pilarius píše:
Prostě to měli předem celé promyšlené a nesmolili řadu za řadou podle rozpočtu, jako konkurence.

Jenže oni to neměli celé promyšléne a smolili to řadu od řady ;)
Akorát oni narozdíl od tvůrců SG věděli co už napsali a snažili se aby všechno dávalo smysl a následně to vypadalo že to měli promyšlené.

Jinak tím dítětem myslí hned v Miniserii, jak Caprica zabije to mimino na tom trhu, ta botanicka zahrada je az nekdy v prubehu 1. serie
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 23.3.2009 07:05:25
pilarius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak mně, jako řadovému divákovi, je jedno, zda-li to promyšlené měli, nebo ne, když to tak alespoň vypadá (narozdíl od SG).
Obrázek
Kritiku přijímám pouze tehdy, je-li podána slušně. Snažím se k vám chovat přívětivě, tak se ke mně prosím chovejte také tak.

Příspěvek 23.3.2009 18:07:15
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No tak scénáristé měli BSG na hrubo promyšlenou. Samozřejmě že ne úplně, ale měli. A s tou botanickou zahradou. Ta byla v minisérii.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 24.3.2009 11:21:42
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ale první zabitý děcko bylo doopravdy v tom kočárku... Takže každej měl trochu pravdy :) Hlavně nepřestat myslet pozitivně...

Já myslel tu holku jak byla na lodi bez FTL...

Příspěvek 24.3.2009 13:17:22
Darth Saros Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

7/10

Na to ten serial mam moc rad, nez abych mu dal mene. Po poslednim dile treti serie bych uvazoval i o 11/10...takhle bude 7 muset stacit. Chte nechte na flotilu dolehla ona zde probirana nepromyslenost od zacatku(a nejen v poslednim dile, ikdyz ten je tim nejokatejsim prikladem).
Stay firm, die hard!

Příspěvek 24.3.2009 13:38:52
kaencz Airman
Airman

Odpovědět s citací

10/10 jak už tady většina psala spousta kladů, tak bych přidal ještě jeden a to zakončení seriálu - to by se mohli tvůrci SG / SGA od BSG učit , pro mě celkově asi nejlepší seriál..

Re:

Příspěvek 24.3.2009 14:16:14
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Darth Saros píše:
7/10

Na to ten serial mam moc rad, nez abych mu dal mene. Po poslednim dile treti serie bych uvazoval i o 11/10...takhle bude 7 muset stacit. Chte nechte na flotilu dolehla ona zde probirana nepromyslenost od zacatku(a nejen v poslednim dile, ikdyz ten je tim nejokatejsim prikladem).

to by mě hodně zajímalo co za nedomyšlenost bylo v tom posledním díle?
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 24.3.2009 14:22:17
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dlouho jsem tomu přicházel na chuť, ale pak mě to chytlo.
V rámci military science fiction seriálů s kontinuálním dějem a vývojem postav tomu dávám sedm bodů z deseti. A mám na to podobný názor jako Ice
Na B5 to ale dle mého stále nemá, tak pořád čekám až někdo natočí skutečnou desítku :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 24.3.2009 23:15:38
Darth Saros Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

g.o.d - Jako bys to nad tim necitoval. Nebo treba neznas presnej rozdil mezi slovy nedomyslenost a nepromyslenost. Nebo's mozna necetl vsechny prispevky. Legraci si z tebe muzu delat i na PM, tak muzes akcne napsat :-) Ja uz sem dalsi OT psat nebudu...
Stay firm, die hard!

Příspěvek 31.3.2009 23:03:41
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dal som 10/10, BSG hodnotim ako najoriginalnejsi serial, najnetradicnejsi, proste super, napriek dost vyplnovacim epizodam tento serial mal najviac myslienok a kvalitnych textov zo vsetkeho co podobne v poslednej dobe bezalo v tv. Neviem kde som to cital, mozno vselikde, ze serial ako BSG uz nebude a ja si to myslim tiez. BSG bola proste uzasna.

SO SAY WE ALL.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 01.4.2009 06:38:39
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Darth Saros píše:
g.o.d - Jako bys to nad tim necitoval. Nebo treba neznas presnej rozdil mezi slovy nedomyslenost a nepromyslenost. Nebo's mozna necetl vsechny prispevky. Legraci si z tebe muzu delat i na PM, tak muzes akcne napsat :-) Ja uz sem dalsi OT psat nebudu...

aj, moje chyba :oops: tak tedy co za nepromyšlenost v posledním díle?
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 20.4.2009 14:22:35
Cylon´s Pet Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Určitě 10/10, o tom u mě rozhodně není pochyb.

Skvěle propracovaný děj, originální, zajímavý. Již od začátku byl jasně daný, celkem jasně pochopitelný. Tvůrci dokázali nasadit zvraty, zajímavé události, originální příběhy a se svým nelehkým úkolem se rozhodně poprali skvěle.

Postavy tady mají určitou hloubku a charakterové vlastnosti jako normální lidé, ne komiksoví superhrdinové. Každý má své hříchy, nikdo není dokonalý. Dokáží se mezi sebou hádat, nesnášet, umí dělat chyby. Mají mezi sebou vztahy, které se mění stejně jako jejich samotné charaktery.

Efekty jsou skvělé, stejně jako propracování lodí, vesmíru. Nezvyklá je i pozice kamer, veškeré její pohyby. Určitě revoluce do sci-fi a seriál, který změní názor nejednomu člověku :D

Příspěvek 20.4.2009 17:25:38
sheppard91 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no ja som zatial videl len 4 diely ale podla mna seci xvalia somarinu :stupid: sak to je horsie ako star wars alebo star trek :scared: :scared: :scared:
McKay: Spusíme autodestrukci města...
Jack: Cože?!
McKay: Jo, tohle měl být plán B.
Jack: Tohle je spíš plán F protože jsme f hajzlu.
#######################################
[img]apophisfleet[/img]

Příspěvek 20.4.2009 19:15:39
Cylon´s Pet Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

sheppard91: Budťo se díváme na jiný seriál nebo máme jiný vkus :D Zkus se podívat ještě na další díly ;) Třeba se ti to zalíbí. :yes:

Příspěvek 20.4.2009 19:20:48
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Pro mě je to další z hrstky seriálů, které mne naprosto pohltily. Mám tu výhodu, že jsem začal asi před týdnem, čili všechny díly už mám k dispozici. A jedu. Průměrně tak 10 dílů za den, když zrovna nemám školu. :D Naposledy se mi tohle stalo u Prison Breaku a to už je dlouhá doba. Tehdy byly venku první tři řady a sjel jsem je za pět dní.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

PředchozíDalší

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica