Zeť vyhazuje tchýni z okna z pátého patra a říká:
Vidíš, jinej by Tě zabil a já tě pouštím na svobodu.
____________________________Ptá se kamarád kamaráda na pohřbu:
"Jakže umřela ta tvoje tchýně?"
"Otrávila se houbami."
"A jakto, že má rozbité zuby?"
"Bránila se, svině."
____________________________Přijdou Slovák, Maďar a černoch z Ugandy do porodnice pro své syny. Doktor je rozpačitě uvítá slovy: „Pánové, vaše děti jsou zdravé, ale vaše manželky rodily zároveň a tak se nám ti chlapečkové pomíchali.“ A pak jim přiveze dvě bílé a jedno černé dítě se slovy, „...však vy si je už nějak poznáte.“ Vtom Slovák rychle popadne černouška a prchá pryč v duchu brblaje „Ja to jebem, Maďara riskovať nebudem!“
____________________________Co se stane, když se utopí sociální demokrat?
Nejdřív vyplavou špinavý peníze, pak čistej komunista.
____________________________4 stupně odvahy:
ODVAHA 1. stupeň: Ráno o třetí přijdeš domů ožralej jak to prase. Tvoje žena stojí u dveří s metlou a ty se jí ptáš: Zametáš, nebo ještě někam letíš?
ODVAHA 2. stupeň: Ráno o třetí přijdeš domů ožralej jak to prase. Manželka leží v posteli a nespí. Vezmeš si židli a sadneš si k ní. Na její otázku: Co to má
znamenat? odpovíš: Chcem sedět v první řade, když ten cirkus začne.
ODVAHA 3. stupeň: Ráno o třetí přijdeš domů ožralej jak to prase. Smrdíš dámským parfémem a na košeli máš rtěnku!
Pleskneš manželku po zadku a řekneš: Tak a teď si na řadě ty!
ODVAHA 4. stupeň: Ráno o třetí prijdeš domů, ožralej s neznámou ženou a pošeptáš manželce:
Nebuď sviňa, řekni jí, že jsi moje sestra.
____________________________Přijde paní s dítětem k doktorovi.
Ten dítě prohlédne a pak říká> matce:
"Svlečte se..."
Matka zděšeně povídá:
"Proč? Nemocné je dítě, ne já!!!"
Doktor:
"Tohle je odepsané, udělám vám nové..."
____________________________Muž leží na smrtelné posteli, už si v duchu odpočítává zbývající
čas, když tu ucítí lákavou vůni koblih. Sesbírá poslední síly,
doplazí se do kuchyně a natáhne se po jedné koblize. V tom přiběhne
manželka, plácne ho přes ruce a kříčí: "Necháš to, to je na pohřeb!"
Toto je spoiler!!!:
|
Deset nejdůležitějších kurev v dějinách lidstva
1. Kdy už, kurva, konečně přestane pršet? (Noe, 4314 před Kristem) 2. Kurva, nešlapte mi tady v těch kruzích, volové! (Archimedes, 126 před Kristem) 3. Kurva, to je ale vedro! (Jana z Arku, 1431) 4. Kdy už tam kurva konečně dorazíme? (Krystof Kolumbus, 1492) 5. Kurva, jak si ty flanďáci vlastně myslejí, že mám ten strop namalovat? (Michelangelo, 1566) 6. Co sis to kurva vzala, Julie? (Romeo Montecchio, 1595) 7. A stejně se, kurva, točí! (Galileo Galilei, 1633) 8. Jak je to, kurva, možné, že to nikdo nechápe? (Albert Einstein, 1938) 9. Pojď, Moniko! Kurva, vždyť se to nikdo nedozví! (Bill Clinton, 1997) 10. Která kurva namazala ty liány vazelínou? (Poslední slova Tarzanova, o přesném datu tohoto výroku se vědci dosud přou) |
Z policejního zápisníku
* Pachatel byl v takovém stavu, že na naše zavolání "stůj" upadl.
* Poškozený se mi na dálku pohyboval pořád mezi stěračem a volantem, pak zblízka mezi předními koly a pak už vůbec ne.
* Chtěla bych odvolat mé včerejší udání o znásilnění, neboť jsem se dodatečně dozvěděla, že se jedná o solidního člověka s velmi dobrými majetkovými poměry.
* Já jsem s ním šla spát jenom proto, že mi slíbil manželství. Ale stejně jsem mu moc nevěřila, obzvlášť, když jsem ráno zjistila, že zmizel.
* K nadměrnému užíváni antikoncepčních přípravků nutil svou manželku proto, aby nepřišla do jiného stavu se sousedem.
* Na svou obhajobu uvedl, že ji poprvé uhodil proto, že nepřiznala, že mu byla nevěrná a podruhé proto, že se mu k nevěře přiznala.
* Když mě vlákal do parku, tušila jsem, že o něco přijdu, ale že to bude kabelka, to mě nenapadlo.
* Odcizené zboží vsunula za ňadra, avšak neuspěla, protože vedoucí sledoval její poprsí již od chvíle, kdy vstoupila do prodejny.
* V půjčovně jsem si vypůjčil na odcizený občanský průkaz magnetofon, který jsem potom prodal za poloviční cenu. Omylem jsem však předložil průkaz vlastní.
* Trestného činu krádeže, při kterém jsem byl přistižen upřímně lituji a slibuji, že příště si dám větší pozor.
* Nevíme, zda jmenovaný pracuje. Pracuje-li, dá se to těžko postřehnout.
* Požíval ve větším množství alkohol a špatnou pověst.
* Snažil jsem se hlídce vysvětlit, že jsem toho moc nevypil, ale asi mi pro podnapilost nerozuměli.
* Po odcizeni kabelky s větší sumou peněz odcizil kamarád ještě buldozer, kterým na kabelku nahrnul velkou hromadu hlíny, aby ji takto ukryl.
* Kapličky a boží muka jsme vykrádali pouze ve dne. Jsme totiž s Frantou nábožensky založeni a v noci jsme se báli božího trestu.
____________________________Zvětšujeme harddisky
Dotaz: Ahoj. Chtěl jsem se zeptat ohledně zvýšení kapacity HDD. Mám doma HDD 200GB a na internetu jsem našel návod jak fyzicky zvětšit jeho kapacitu až na 300GB. A to tak že se trošku povolí ty čtyři šroubky co drží ten plech.
Tím by se měl zvětšit prostor uvnitř a tím pádem by se tam mělo vejít více dat. Nemá s tím někdo zkušenost?
Odpovědi:
# Ano,ale opatrne! Zhruba to vychazi 1/4 otacky = 23,7 MB, ale musis je povolit vsechny stejne,nesmi tam byt temer zadny rozdil.Pozor,pokud je povolis moc ze to uz prekroci o 100% puvodni velikost HDD tak dojde k takzvanemu osviceni dat a tim padem k redukci pouze na 50% puvodni velikosti HDD ktera uz nejde opravit
# Já jsem to zkoušel na jednom staršim harddisku (1,2GB) a po půl otáčce všech šroubů se nic nedělo, ale když jsem pak povolil šrouby ještě o kousek, tak už mi vůbec nenaběhnul počítač. Zašrouboval jsem teda šroubky zpátky,ale pořád to nefunguje. Dělal jsem to v temné komoře, takže k osvícení dojít nemohlo. Je nějaká možnost, jak z toho harddisku dostat aspoň těch 50% původní kapacity?
# Ja jsem to zkoušel a nic...Že vy mi tady kecáte? akorat mi nejede PC
# Já bych ty šroubky nastavil delšíma ,tím vznikne prostor i pro 400 GB !!!!!!! Vyzkoušeno!!!!!!!!
# Jiste, a pokud HD otevrete uplne, bude bezpochyby automaticky naadresovan veskery jeho okolni prostor a pripraven k zapisu prakticky neomezeneho mnozstvi dat
# Vrtákem 6 mm navrtáš HDD ze strany do otvoru zasuneš brčko a foukneš.
Záleží, jak silný máš dech. Dá se to nafouknout o 75% původní kapacity.
Nakonec se dírka rychle ucpe a zalepí žvýkačkou, aby dofouklé GB neutekly.
# Si tu z toho niektori robite srandu, ale naozaj to ide vy lamy! Staci srobovak, pevnu ruku a system. Srobky treba povolovat na kriz po polotacke (Staci dva zavity, viac by som neriskoval, neskor hrozi strata dat). Po povoleni treba disk sformatovat s parametrom big, cize napr.
format c: /big Mne sa takto podarilo zvacsit 80GB Maxtor na 160GB!!! Ale to uz je extrem a bola s tym babracka, je to povolene fakt na doraz a radsej vsetko zalohujem na diskety, ALE STALO TO ZA TO!!!
# Jo,zkusit se to může,hlavně napřed zazálohovat těch 200GB na diskety!!
Stačí na to asi jen 140 000 disket. A formátovat je lepší s parametrem format/superbig.
____________________________Popis alkoholických stavů
Stupeň 1
Lehký úsměv, nejistota u cizích, flirtování s číšníci,
vyhledávání "psychologického rohu" (zády ke zdi).
Stupeň 2
Širší úsměv, nekontrolovatelný tik levého obočí,
pravidelnější chození na toaletu, vynechávání mytí rukou,
vizuální i hmatové zkoušky penisu u mužů, autosexualita v
začátcích vyjádřena hlazením sama sebe.
Stupeň 3
Šarm v začátcích, první sbližování s druhým pohlavím, větší
sebevědomí, zápach z úst.
Stupeň 4
První problémy s rovnováhou, jazyk ještě pod kontrolou,
intonace lehce nejasná, náhlé umění 17 cizích jazyků, první
převrhnutí věcí na stole.
Stupeň 5
Člověk začíná být velmi přítulný, žádné problémy s objímáním
osob stejného pohlaví, nápadné fixování na primární pohlavní
orgány, žaludek začíná rebelovat, žaludeční kyselina v
krčním areálu, slina opouští ústa.
Stupeň 6
Spaní též možné i na lavici v parku, maximální hlad,
filosofování o světové politice, hluboké přátelství s
parkovacími hodinami, bez orientace, diskuse s bankomatem.
Stupeň 7
Ztráta mateřského jazyka spojena s problémy ovládat obsah
žaludku, velikášství v začátcích, dosažení maximální
atraktivity u druhého pohlaví.
Stupeň 8
Nekontrolovatelné močení, pokus mlátit souseda svým psem,
úplná ztráta paměti, jazyková část mozku ztratila funkci.
Stupeň 9
Pohlavní styk se psem ze stupně 8, pak odveden policií nebo
sousedem nebo ambulancí. Každopádně nakažení neznámou
pohlavní nemocí.
Stupeň 10
Nebyl nikým dosažen, neexistují autorizované popisy.