Teyla. Už to její jméno mě v poslední době začíná sr** víc než nejhorší nadávka kterou znám. Díval jsem se na čtvrtou a pátou řadu SGA. Její scénář je vážně hroznej a dělá spoustu problémů. Jako by nestačilo, že se každýmu snaží pomáhat i kdyby při tom měla chcípnout, nechává se ovládnout Wraithy, které pak osvobozuje - fakt kr***. A teď ještě to její problémový děcko s tou Wraithskou DNA. Měli by dát prostor spíš Rononovi. bylo by to aspoň trochu zajímavější. když jsem to tu pročítal tak musim souhlasit s tím, že je to pořád přiblble se tvářící amazonka. Jsem si jistý že na konci 5 řady z ní dostanu infarkt.
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
To je Teylinou neschopnosti, znam jen malo horsich herecek... me prisla docela dobra Sora, samozrejme jsem ji taky fandil v bitce s Teylou, mela dva zasadni plusy - byla to kocka a navic nesnasela Teylu
It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory