Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate [Seriály] Bluray ?

Stargate [Seriály] Bluray ?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 11.1.2009 16:47:23
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Doufám že tu není žádná podobný topic, já sem ho nenašel, ale chci se zeptat jestli někdo neví jestli by měla vyjít atlantis nebo Sg-1 nejlépe obojí někdy v blízké době na Bluray. Já bych to přivítal už jen kvůli faktu že starší díly SG-1 nejsou v dostačující kvalitě. Nevíte někdo o něčem ?

pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

brzy výjde výběr nejlepších episod vybraných fanoušky

ble ble
Ghost in The Machine a The Shrine+The Siege jsou stejně nejlepší :D
Obrázek

Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

hm to je od nich sice hezký, ale ján bych uvítal celý série a né pár dílu.. to je ve výsledku o ničem. :!:

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hlavně ten výběr má být jen z SGA, a to budeme ještě rádi, jestli opravdu bude...
Navíc si nejsem jist, jestli první sezóny SG1 jsou vůbec v takové kvalitě, aby si to modrou placku zasloužilo...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Určitě nejsou, v HD se snad točily až poslední řady. Samozřejmě půjdou na BD vydat i starší řady, ale stejně to nebude mít tu nejlepší kvalitu, protože obraz bude jenom přepočítaný na lepší rozlišení.

Jinak je všechno dostupné na dvd, takže o nedostatku kvality nemůže být řeč. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Na DVD je to opravdu v poho. Popravdě, než vyladím BluRay přehrávač, odpovídající receiver, kabeláž a TV do HD, bude zase nějaké nové médium... :D Ale vylepšuji a třeba do té doby bude dostupné vše na BluRay, taky bych uvítal. U dílů točených v HD... pokoukáníčko

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

A kolik tě to stojí???
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

TV jde sehnat s HD za slušný peníz. Vzhledem k relativně malému rozšíření disků BluRay se ceny dobrých přehrávačů drží zbytečně vysoko. Tím narážím na celkem malý odbyt placek BluRay kvůli ceně. Byť vysoká kvalita, bohužel i cena a tak lidi moc nekupují (statistiky prodejců), kdy jim při dostatečné kvalitě stačí DVD formát. Tomu nepřispívá donedávna zuřící válka BluRay vs. HD-DVD.. To je asi na jinou diskusi. Já osobně ženu video z BluRay mechaniky v PC. Při propojení s TV to funguje dobře a není to tak drahé. Zbytek se uvidí časem.

Zpět na Obecné