Raynore viděl si Dobrý ročník? Já jen jestli nejsem jedinej kdo vidí do šílený vykrádání Bobulema.
Východní příslibyAno, konečně jsem se dopracoval k hodně oceňovaným Východní příslibům a že bych z toho byl teda nějak odvařenej, to teda nejsem. Jako to, že Viggo je polda, jsem odhadl asi v 15. minutě a sebevražedný pudy N. Watts nechápu do teď. Ale jo, je to drsný, občas i vtipný, někdy jsem viděl velkou podobnost s Kmotrem. 8/10
[REC]A opět se potvrdilo, že Evropa točí nejlepší horory (Španělsko, Francie, VB).
Horor z pohledu kameramana (styl Cloverfield nebo Záhada Blair Witch).
Mladá reportérka a její kameraman točí příběh o hasičích, jako co dělají v noci atd. Najednou jsou hasiči zavolání k případu a reportéři jedou s nima. Dostáváme se do paneláku, kde je zombie babička se zombie vnučkou. Ty nakazí další lidi atd. Armáda uzavře celý dům a čím dál tím více lidí je nakažených. Díval jsem se v naprosté tmě, v noci, sice se dvěma kamarády, ale i tak jsem bál jako sviňa. Zavíral jsem oči, jednou z posledních scének znám je z vyprávění

A neznám moc hororů s inteligentnější pointou.
Meet the FeeblesJeden z prvních filmů P. Jacksona (Pán prstenů 1, 2, 3 a King Kong). Jedná se o loutkový film. Loutky jsou herci v divadle, plus vedení divadla, novináři a samozřejmě dodavatelé drog. Jo a loutky jsou zvířata. Ve filmu pobíhá Králiček nakažený AIDS, moucha alias paparazzi, mrož jako vedoucí divadla, buldok jeho osobní ochranka, divoký prase dodavatel drog, hrošice - žena mrože a hlavní herečka v divadle, která na konci všechny postřílí M - 60 (zbraň Ramba), ježek, který se zamiluje do feny, kočka - milenka mrože, slon, který má dítě se slepicí a nehlásí se k němu, červ jako takový stařešina divadla, který radí novému herci ježkovi... atd. No prostě šílená sranda, brutalita, má to tempo, krásně to ubíhá a uvidíte jaký je P. Jackson úchyl.
Plan 9 Outer from spaceEd Wood. Co k tomu říct?

Jeden z nejhorších ale zároveň i nejlepších filmů jaké jsem kdy viděl. Strašné kulisy, ještě horší herci (policajti drží zbraň proti sobě). Nevím co k tomu psát, podívejte se na ČSFD, stáhněte si to a jukněte na to, protože to je neopakovatelný zážitek
Die WelleFilm podle skutečné události, kdy jeden učitel na nějaký USA škole má týdenní projekt o fašismu, nacismu, prostě autokracii. Oni se do toho pustí jako s hodně velkou vervou. Udělají si logo, název, začnou nosit stejnokroje a postupně se z lidí, kteří jsou přesvědčení demokrati, stávají fašisti, který začnou nenávidět všechny ostatní lidi, kteří k nim nepatří a začnou se považovat za něco víc. Běhal mi s toho mráz po zádech.
IlsAno další evropský horor, tentokrát francouzský. Je podle skutečné události a vypráví o dvouch lidech, kteří si užívají víkendu na chalupě v lese a začnou je napadat různí lidi. Nemá to sice takový spád, a protože jsem to viděl po REC tak jsem se skoro nebál, ale i tak je docela drsný a posledních 20 minut spolu s pointou je docela nářez.
Čte ty moje příspěvky vůbec nikdo?