Tak takhle moc jsem si rodinu ještě nevycvičila, ale už se alespoň naučili nelekat se a nepouštět hrnečky při mých výkřicích, takže když jsem při tomhle filmu zkřičela na půl baráku "A hele Michael Shanks", tak se jen smáli, ale hrnečky drželi
nejsem si 100% jistej, ale v Stargate SG-1 v epce 4x10 Pod Povrchem se me zdalo že jak dva lidi berou Teal'ca na nositkách tak jeden z nich je Joe Flanigan/John Sheppard je to v čase cca 34:10
Tak jsem se na to koukla v angličtině a rozhodně to není Joe. Ač je mu docela podobný (tedy jenom na těch pár sekund)
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Tak nikdo to sem ještě nedal, tak to udělám já. Michaela Shanks a R. Bourne (představitel Martoufa) hrají dva archeology v novém televizním filmu Lost Treasure of the Grand Canyon
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Ted bezi na nove film Katastrofa letu c. 19 a hraje tam Tom McBeath (Maybourne)
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN
Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD
teď myslím byla v kriminálce cosi, nevím, co přesně teď dávají, nebo co...bylo to teď, na Nově a vypadala jak Rachel Lutrell, hrála nějakou policistku.
Tak zrovna na Nově je Michael Shanks, který hraje v CSI Miami
Dneska jsem viděla Joe Flanigana v Soudkyni Amy a pokud mě paměť neklame, má tam být ve více dílech. Takže sheppofilky, do něj!
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
meisterochmi Díky za info. Otom jsem nevěděla - to je jeden z nejlepších filmů
Tedkons v odlozenych pripadech ma mensi roli Robert Picard
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN
Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD