ted jsme slysel dobrej tip ale nevim jestli uz tu nebyl
Víte kdo je největší emo???
Ne???
No přece chleba a víte proč???
Protože má dvě patky a řeže se:-D
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Se čtyřmi jeptiškami se zřítí letadlo. Přijdou k nebeské bráně, kde na ně čeká svatý Petr. Dříve, než je pustí do nebe, ptá se první jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že jej pouze viděla. Svatý Petr jí nařídí, aby si v nádobě se svěcenou vodou vypláchla oči. Ptá se druhé jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že ano, ale pouze rukou. Sv. Petr jí nařídí, aby si omyla ruku ve svěcené vodě a pustí ji dál. V tom se čtvrtá jeptiška tlačí před třetí a na Petrův dotaz, kam se žene, říká: ˝Já bych si s dovolením vykloktala dříve, než si do toho sestra Marie sedne.˝ |
Příjde cigán za černochem a ptá se ho, jak je to možné, že on má děcka černé jak bota a on furt hnědé jak průjem? Černoch: "No a máš ho aspoň 22 cm dlouhého?" Cigán:"N, to neám..." Černoch: "No a máš ho aspoň 8 cm v průměru?" Cigán:"Neser more, taky nemam!" Černoch: "No tak to se nemůžeš divit, že ti tam jde světlo!" Vzbudí se medvěd po zimním spánku: Já jsem tak nadržený, že si to rozdám s prvním živým tvorem, co mi přijde do cesty !!! Vydá se na cestu a vidí, proti němu jde ježek. Rychle ho zdvihne, ale ježek se stočí do klubíčka. Medvěd ho otáčí sem-tam ale nemůže najít žádný otvor. Celý rozčilený začne řvát: Kde máš piču?!? Kde máš piču?!? Ježek: Já nic takového nemám!!! Medvěd řve: Čím jsi to řekl vole?! Čím jsi to řekl?!? Starší Žid se oženil s mladou dámou a měli se hodně rádi. Avšak nezávisle na tom, jak se starý pán snažil, jeho manželka nikdy nedosáhla orgasmu. Ale židovská manželka má nárok na sexuální uspokojení, a právě proto se obrátili o radu k rabínovi. Rabín si vyslechl jejich přání, pohladil bradku a navrhl: "Najměte pěkného mladíka a když se budete milovat, ať ten mladík nad vámi mává ručníkem. To povzbudí Vaší manželce fantazii a určitě bude mít orgasmus." Tak se vrátili domů, že si vyzkouší rabínovu radu. Najali pěkného mladíka a řekli mu, ať mává nad nimi ručníkem, když se budou milovat. Ale vůbec to nepomohlo a manželka nebyla uspokojena. Zničeni se vrátili k rabínovi. "Dobře", povídá manželovi, "tak to vyzkoušejte opačně. Ať se mladík miluje s Vaší ženou a vy nad nimi mávejte ručníkem." Zase se vrátili domů a následovali rabínovu radu. Mladík si lehl do postele s manželkou a starý pán začal mávat ručníkem. Mladík se s vervou pustil do práce a za chvíli manželka měla obrovský orgasmus. Manžel se usmál, vítězně se podíval na mladíka a říká: "Vidíš, ty nemehlo, takhle se mává ručníkem!" |
Hoří mrakodrap a hasiči se nemůžou dostat k lidem, kteří jsou v pátém patře, protože hoří schody a nemůžou je nechat skákat na plachtu, protože by nevydržela. Tak se radí jak to udělají, ale přijde k nim svalnatý chlap a povídá: ,,Já je všechny chytím do ruky". A hasiči říkají: ,,neblázněte chlape, vždyť je to až v pátém patře.",, To nevadí" odvětí muž. A tak skočí jeden člověk a on ho vážně chytí. Skáče další a opět ho chytí. Jako další skočí černoch a chlap uhne a černoch spadne na zem a zabije se. Chlap zařve nahoru: ,,Hej ty spálený mi sem neházejte".
Sedí dva bezdomovci pod mostem a baví se: "Slyšel jsem, že je finanční krize."
- "A jak se to může dotknout mne?"
"Máš nějaké známé podnikatele nebo bankéře?"
- "Ne."
"No - a teď budeš mít!"
Černoch si na cirkulárce uříznul dva prsty na ruce. V nemocnici neměli náhradní černý a tak chirurg nabídnul bílé. No radši bílé ne? být mrzák..., uvažuje černoch a nechá si je přišít.
Asi za dva měsíce jede tramvají, drží se tyče a pod ním sedí babička. Ta chvíli kouká a potom povídá:"Tak co kominíčku? Od frajerky, od frajerky?"
Ministr obrany je pozván na zkoušku nového prototypu stíhačky. Jelikož ministr nikdy předtím letadlem neletěl, tak pilota upozorňují, ať letí opatrněji.
Když pilot i ministr nastoupí do stíhačky a vzlétnou, pilot udělá prudký obrat doprava.
Ministr na to: "No, to sem čekal."
Pilot si myslí: "Nikdy neletěl letadlem a čekal to? Divné..."
Za chvíli udělá přemet a ministr opět: "No, to sem taky čekal."
Pilot si myslí: "Divné." Na závěr letu udělá otočku a letadlo letí chvíli vzhůru nohama.
Ministr: "No, to jsem teda nečekal!"
Po přistání se ho pilot ptá, co tím myslel.
Ministr mu na to odpoví: "To že se pochčiju, to sem čekal. To že se poseru, to jsem taky čekal. Ale to, že mi to všechno nateče do helmy, to jsem teda nečekal!"
Kanadský dřevorubecký tábor inzeruje, že hledá dobrého dřevorubce. Druhý den se v táboře objeví malý, vyzáblý chlapík se sekerou a klepe na předákovy dveře. Ten se na něj podívá a posílá ho pryč.
"Dejte mi šanci abych vám ukázal, co umím, " žádá vyzáblý chlapík.
"OK, vidíš támhletu obrovskou sekvoji?" říká předák dřevorubců, "Vem svou sekeru a poraz ji."
Chlapík si to tedy namíří ke stromu, do pěti minut je zpátky a klepe na předákovy dveře: "Tak jsem ten strom porazil," povídá.
Předák nevěří svým očím a užasle se ptá: "Kde jsi se naučil tak dobře stínat stromy?"
"V Saharských lesích" odvětí maličký muž.
"Počkat, myslíš Saharskou poušť, ne?" namítne předák.
Malý chlapík se zasměje a připustí: "No ano, tak tomu říkají teď."
Franta se vytahuje před kamarádem, že jeho sestra se přestrojila za chlapa a šla do armády.
Kamarád se diví: "Ale to se s nima musí i sprchovat, převlíkat?"
"No, to musí."
"A to nepřijdou na to, že je ženská?"
"Přijdou... ale myslíš, že to někdo řekne?"
Jednou takhle dva bráchové zajíci přijdou domů celí špinaví od hlavy až k patě, smrad úplně hroznej z nich jde, no matka je hrozně seřve, co si vůbec myslej, a říká: "Co jste ksakru dělali?" A ten mladší brácha začne vyprávět: "Hráli jsme si v lese na honěnou, hrozná sranda, krásně jsme se vyřádili, a najednou vidím, jak se k nám žene vlk, hladovej výraz v očích, no tak jsme na nic nečekali a začali jsme zdrhat na plnej plyn, kličkovali jsme křovím, a najednou jsme vyběhli na nějakou mýtinu, von tam asi medvěd chodil na záchod, no zkrátka vlítli jsme do toho úplně celý, fakt se tomu v tý rychlosti nedalo vyhnout." A máma říká: "Ty harante, to ti jako mám věřit? Takovýhle povídačky si nech pro někoho jinýho!!!" A ten starší brácha vidí, že je zle, tak teda přiznává: "No potkali jsme medvěda, a von říká: Nazdar zajíci, pelicháte? a já říkám: Nepelicháme. a von řek: To je fajn a vytřel si s náma prdel." _____________________________________________________________ Jednoho dne medvěd rozhlásí po lese,že ho ostatní budou krmit masem.Kdo mu nepřinese maso,tak ho umlátí čurákem. První mu přinese maso liška a medvěd si ji odškrtne.Potom mu donese vlk maso a medvěd si ho také odškrtne. Druhý den přijde zajíc a nese mu mrkev,medvěd tedy vytáhne čuráka a začne ho mlátit,zajíc se směje.Medvěd se ho ptá,čemu se směješ? Ale,říká zajíc,za mnou jde ježek a nese ti jablko! _____________________________________________________________ Zajíc sedí na větvi a řeže ji pod sebou, jde okolo liška a povídá mu: "Zajíci, spadneš!" "Já? Proč?" A vesele řeže dál. "Zajíci, ale vážně spadneš..." "Já? Proč?" A vesele řeže dál. Několikrát tohle zopakují, pak zajíc dořeže větev a spadne. Sbírá se ze země a když se konečně postaví, paranoicky se rozběhne pryč a řve: "Čarodějnice!!!" _____________________________________________________________ Zvířátka v lese mají vojenský odvod a tak přizvou i medvěda. Medvěd jde, jde, smutně kouká a najednou potká lišáka. Lišák se usmívá a řve na celý les: "Nevzali mě na vojnu!" Medvěd se ho ptá: "A co ti je, že tě nevzali?" Ale to víš něco pro to udělat musíš, já jsem si třeba ohobloval koule o strom. Medvěd jde dál a po ceste si říká, že tohle přece kvůli tomu dělat nebude. Potká vlka, kterýho taky nevzali a má z toho strašnou radost. "Co tys udělal, vlku?" "Ale, ohobloval jsem si koule o strom." Medvěd se podiví, že jim to za to stojí. Jde dál a potká zajíce. A i on si ohobloval koule o strom. Medvěd si říká, že když to udělali ostatní, tak to taky tedy udělá. Přijde k nejdrsnějšímu stromu a hrozně až do krve si je odře. Pak jde k odvodní komisi a bolestí naříká, kde mu hned od dveří říkají: "Medvěde, ty sem ani nechoď, tebe známe, ty máš plochý nohy." |
Přijde doktor na kontrolu do blázince a na levé posteli leží chlap a dělá že řídí. Doktor se ho zeptá: Co děláte? On řekne jedu do Španělska. Na pravé posteli leží spolupacient a ten si pod peřinou honí péro a doktor se ho zeptá co děláte? On odpoví: vždycky když Venca jede do Španělska tak mu šukám starou... Přijde chlapík k lékaři, ze má velmi dlouhý penis. Chlapik: "Panne d-d-doktorrr, ja mmám ve-elmi dlouhééh-ho pt-t-áka a ve-velmi ko-koktám." Doktor: "No, to by mohlo být tou délkou, ale nic se nebojte, ja vám ho zkrátím, je to běžná operace - odříznu vám ho, zkrátím na polovinu a nazpět přišiju." Po dvou týdnech po operaci přijde znova chlapík k doktorovi a říká: "Pane doktor, myslím, že mi to pomohlo - už nekoktám, ale manželka už není tak spokojená, nedalo by se to, co jste mi odřezal, přišít zpátky?" Doktor: "Tt-to bby se užž n-n-nedalo!" Prijde chlap k doktorovi: Pane doktore, ja mam uplne cerveny oko. Ukazte. No jo, mate pravdu. Soulozil jste vcera? No, soulozil. A predevcirem ? To taky. A co minulej tejden ? Taky, kazdej den. Tak to je jasny. To mate prazdnej pytlik a sviti vam kontrolka... Chlapa boli loket a chce jit za doktorem. Kamarad mu rekne "Neblbni, Amici uz na to maji pocitac, zrovna ho testuji u nas v lekarne. Je to levnejsi nez doktor a jenom je zapotrebi donest vzorek moci." Chlap si rekne, ze nema co ztratit, donese do lekarny vzorek moci, hodi ho do pocitace, hodi tam desetikacku. Ozve se bzukot, hrkot a cinknuti, vyjede kousek papiru a na nem je napsany: - Mate tenisovy loket - Namacejte si ho v horke vode - Kloub nenamahejte - Zlepsi se to do dvou tydnu. Chlapek je spokojenej, ale hned si rika, jestli by se ten pocitac nedal oblbnout. Rozhodne se, ze to zkusi. Doma nalije do zavarovacky vodu z vodovodu, prida kus slin od psa, moc od dcery a od manzelky, a jeste si do toho vyhoni pero. Vsechno smicha, donese do lekarny, vzorek hodi do pocitace, odkud se ozve bzukot, hrkot a cinknuti, vyjede kousek papiru a na nem je napsany: - Voda ve vasi domacnosti je prilis tvrda pridavejte do ni sodu. - Vas pes ma blechy, umyjte ho v protiblesim samponu. - Vase dcera uziva kokain, dejte ji na terapii. - Vase manzelka je tehotna. Jsou to dvojcata, obe holky. Nejsou Vase. Poridte si pravnika. - A jestli neprestanete onanovat, tak se Vam ten tenisovej loket nikdy nezahoji...! |
Víte, že se Microsoft soudí s Tamagotchi o autorská práva? Gates tvrdí, že první systém, o který se musí člověk starat, aby nechcípnul, jsou Windows...
Víte, proč se Romové sjednotili? Protože v Jednotě je alkohol, cigarety i cukrovinky! Přijde Cikán do řeznictví a povídá: "Kilo masa, ale hodně!" Víte, kdo byl inspirací pro vznik triatlonu? No přece cikáni. Běží na koupaliště, tam si zaplavou a zpátky jedou na kole. Motto romské olympiády: Není důležité zvítězit, ale vrátit sportovní náčiní. Aranka v porodnici povídá Dežovi: "Já som vtedy vravela, že chcem eště deci, nie dzeci! Víte, kdo má největší úctu k práci? Romové. Ani se jí nedotknou! Policejní auto přijelo na místo nehody, kde řidič náklaďáku narazil do Roma a zabil ho. Policajt se chvíli dívá na řidiče, pak na mrtvolu, načež vytáhne protokol a zeptá se: "Tak, pane řidiči - jakou rychlostí do vás ten Cikán vběhnul?" Na Úřad práce přijde muž ve středních letech: "Hledám nějakou práci. Mám deset dětí!" "A co ještě umíte?!" Na silnici po autonehodě leží běloch a cikán. Přijede sanitka, okamžitě spěchá k bílýmu. Cikán začne hulákat: "No co to je, zase rasismus!" Saniťák se k němu otočí a říká: "Jakou barvu má ta sanita? Bílou. Takže ty si počkej na tu svojí." Víte, jak dlouho zůstane cikánka pannou? Dokud je silnější než mladší brácha, rychlejší než starší brácha a fotr sedí v kriminále. Jakej může dostat cikán nejhezčí dárek pod stromeček? Amnestii... Přijde cikán do cukrárny, kopne do stolu, odplivne si na zem a spustí: "Hele,šéfe, nemáš tu něco od Algidy?" Prodavač vytáhne pistoli, do cikána vyprázdní zásobník a pro sebe si zamumlá: "Jasně že máme, ty šmejde...Magnum..." Víte, proč jsou Cikáni menšina? Protože většina jich sedí ve vězení. Gejza vidí Deža, jak utíká s kufrem a volá na něj: "Dežko, čo máš v tom kufri?" "Eště neviem..." Cikán přijde se synem k doktorovi, pleskne ho po zádech a povídá: "Dežko, pořádně se narovnej, ať pan doktor vidí, jak jsi křivý!" Cikán si dělá autoškolu. Projede v pořádku křižovatkou a instruktor se ho ptá: "Jen tak pro zajímavost, jaká tam byla značka?" A cikán: "Hliníková,vrátime se?" Co to je - jeden Cikán na Měsíci? Nápad. A všichni Cikáni na Měsící? Řešení... "Cikáne, kde jsi byl včera večer?" "Já som ho nezabil!!!" Víte, proč Cikáni nemohou být vegetariáni? Protože neexistují sójoví psi. Jde Cikán s Cikánkou kolem masny. Cikánka povídá: "Gejzo, kup mi maso. Už týden jsem neměla maso v puse." Cikán odsekne: "A moje péro je zelenina?!" Jak se řekne romsky "daleko"? Toronto Víte, co vznikne, když cikána přejede parní válec? No přece CD-ROM! Imigrační úředník v Kanadě se ptá pana Lakatoše: "A jak se ten rasismus v České republice projevoval?" "To bolo různé, ale už aj malé děti sú tam rasistické." "I malé děti, to je na pováženou." "No ba, veď aj ty sněhuláky dělajú len bílé!" Jak se říká cikánovi v obleku? "Obžalovaný, vstaňte!" Dežo: "Cigan, požičaj mi tepláky." Cigan: "Nemůžu, taky sa žením" Znáte nejkratší vtip? Cikán pracuje. Cikáne - kde děláš? Nikde. A ty? Já mu pomáhám. Víte co udělá cikán, když doděla filozofickou fakultu? Sundá lešení a jde na právnickou. Říká jedna cikánka druhé: "Eržika, to nekraď, to je naše!" Přijde cikán do hospody kde se všichni koukají na finále olympijského hokejového turnaje a ptá se: "Jak hrajou naši?" Jeden z chlapů se otočí a říká: "Vaši? Ti vůbec nehrajou." |
Hádají se Amík, Rus a Čech, kde že jsou lepší chirurgové. Amík říká: "My máme takové chirurgy, že minule našli chlapíka, který měl úplně u zad odřezané nohy, oni mu je přišili a ještě vyhrál troje běžecké závody." Rus říká: "To nic není, u nás našli chlapíka, který měl useklou ruku u lokte. Naši chirurgové mu ji přišili a ještě vyhrál tři klavírní festivaly." Čech se tak zamyslí a říká: "To neni nic, u nás našli čuráka, prišili k němu hlavu a už dvakrát vyhrál volby!!" |
Cikán čte cikánovi nápis na ceduli: "Cikáni za 50,- bez gumy, bílý za 700,- s gumou." "To se mi líbí, žádnej rasismus," říká druhej cikán, "a co tam ještě píšou?" "Bungee Jumping." Přijdou cikáni do recepce hotelu a recepční na ně: "Pánové, máte rezervaci?" Cikáni na to: "Vypadáme snad jako indiáni, debile?!" Jaký je rozdíl mezi psem a cikánem? Před psem je vetšinou brzdná dráha Přijde Ježíš do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní: "Tady si nesedejte, bo zde sedí štamgasti. Vyhodí vás!" Ježíš nereaguje. Ke stolu přijdou slepý, hluchý a cikán. Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou. Ježíš: "Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!" Dotkne se slepého, slepý vyskočí... "Já vidím!" Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí... "Já slyším!" Otočí se k cikánovi a ten na něho: "Na mě nesahej, ty p*čo, já mám invalidní důchod!" Paní učitelka se ve 2. třídě ptá Alenky, co dělala o prázdninách. "Hrála jsem si na písku." "Dobrá, když napíšeš na tabuli bez chyby písek, dostaneš koláč." Alenka se soustředí, napíše PÍSEK a dostane krásnej, velkej, šťavnatej, slaďoučkej koláč. "A co jsi dělal ty, Jozífku?", ptá se dál učitelka. "Hrál jsem si na písku s Alenkou." "Výborně, když napíšeš na tabuli správně hra, dostaneš taky koláč." Jozífek třaslavým písmem napíše HRA, a už si i on pochutnává na slaďoučkým koláči. "A co jsi dělal ty, Dežiku?" "Chtěl jsem si hrát s Alenkou a Jozífkem, ale oni po mně házeli kamení." "To je tedy ošklivé. Ale nic si z toho nedělej. Když napíšeš na tabuli bez chyby bezprecedentní donebevolající rasová diskriminace romské menšiny, dostaneš taky koláč." Malýho róma vyhodí už asi z x-tý školy kvůli špatnýmu prospěchu a chování. Starej róm neví už co s ním, a tak ho přihlásí do církevní školy. Mladej najednou začne nosit jen jedničky a i chování má vzorný. Starej se diví a ptá se ho, jak je to možný. Mladej povida: "Jdu tam do jedný místnosti, a tam je přibitej na zdi chlap. Jdu do druhy místnosti, a tam je taky přibitej na zdi chlap. V třetí místnosti taky chlap přibitej na zdi. Tato, tam se s nikym neserou!" |