Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Richard Dean Anderson

Richard Dean Anderson

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 13.1.2009 20:57:43
paulie35 Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

presne RDA bol dovod preco SG-1 bola tak uspesna,bol spravnou volbou pre ten serial a ako jack bol neskutocny,proste vysmiat sa kazdemu nepriatelovi do ksichtu,same hlasky,ta postava bola najlepsie napisana postava celeho serialu
a to, ze bol proste inteligentne blby, bolo na tom najlepsie
podla mna by mal dostat nejaku cenu za celozivotny prinos, pretoze aj v Macgyverovi aj v SG-1 hral absolutne super, rozhodne si to zasluzi
skoda toho vztahu s carterovou,ale aspon to nebolo ukoncene,
viem, ze to uz vo filme nedoriesia a aj keby, tak to nebude ono uz, ale bola to taka jedna velka linia,ktora drzala fanusikov po celom svete v napati, ci z toho nieco bude

proste najlepsi serial s najlepsim hercom s najlepsimi hlaskami a so vsetkym najlepsim, nechat ho omladit a dat do SGU :D

Příspěvek 13.1.2009 21:38:05
Fill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

není co dodat, přesně řečeno, taky bych si přál aby nastopil v SGU , kdysi jsem to dokonce někde četl, že to bylo planovano ale už to je nějaky patek na z5, a asi to neni realne :cry: , at si každy tvrdi co chce ale podle mně je tohle fakt nej herec, udělal s každeho serialu v kterem hral doslova bombu, myslim si že serial SGC bude nezapomenutelny sice má plno chyb ale díky němu určitě bude

Už tedka jak sleduju první serie na Nově, super, celkem by mně zajimala sledovanost v ČR
2 Armáda hlásí, že naše severní pevnosti se drží. Ať jejich ocelové zuby drtí nepřítele, TUDY PŘECE WEHRMACHT NEPROJDE!

Příspěvek 13.1.2009 23:30:06
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na stránkách Novy je sledovanost, ale nevím, jestli jen u vybraných pořadů.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 14.1.2009 22:32:47
Fill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

dalibor.durcak píše:
Na stránkách Novy je sledovanost, ale nevím, jestli jen u vybraných pořadů.

Bohužel nenašel jsem, asi vedou sledovanost jen u věci ktere je zajimaji např o. v ružovce
2 Armáda hlásí, že naše severní pevnosti se drží. Ať jejich ocelové zuby drtí nepřítele, TUDY PŘECE WEHRMACHT NEPROJDE!

Příspěvek 14.1.2009 22:45:04
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

:D :D :D No :jako: to mě taky strašně zajímá :jako: :jako: :wall:
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 15.1.2009 01:05:11
Fill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

leda si udělat anketu sami :D :D :D ale myslim že to by tady na foru bylo asi jasné :P

Příspěvek 20.1.2009 14:29:43
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

to je asi těžký, holt už není nejmladší... Rozhodně si nemyslím, že ho přestalo bavit hrát, ale už to bylo na něj moc namáhavé. Vždyť sami herci říkají, že je to hrozně moc časově i psychicky náročné. :roll:
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Příspěvek 18.3.2009 16:09:51
ipa Airman
Airman

Odpovědět s citací

dnes sem četl že bude novej film MacGyver este se nevi asi tam bude hrat RDA

Příspěvek 18.3.2009 16:47:24
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak RDA tam urcite hrat nebude..
uz jen proto ze odesel z SG aby se mohl venovat rodine ( pry )

Předchozí

Zpět na Postavy