A tohodle herce nikdo nezná že tu není? tahou ktery udělal serialu světové měřítko,málokdo to ví ale bez něho by serial nikdy nebyl tim čim je ted, pokud si teda vzpominate na jeho role v MacGyver , ja na tom prožil svoje útlé mládí
2 Armáda hlásí, že naše severní pevnosti se drží. Ať jejich ocelové zuby drtí nepřítele, TUDY PŘECE WEHRMACHT NEPROJDE!
Nj, já jsem ho sledoval už v MacGyverovi Tam jsem mu přišel na chuť, no a když jsem zjistil, že hraje v SG, tak jsem se už moc nemusel rozhodovat, jestli budu sledovat
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým." autor neznámý
Kdo by neznal MacGyvera. Já jsem ho sledovala jako malá. Vždycky mě dostala, když dokázala udělat z pera světlici nebo něco podobného.
RDA je skvělý herec a do SG1 vnesl hodně.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Podle účesu usuzuji, že už hrál ve stargate.Takže by to mohlo být v rozmezí let 96-98
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
To jestli je pravda, tak jsem se pořádně sekla. Ale v té reklamě vypadá o hodně mladší než je
No, má sice omlazenou hlavu, ale je mu dobře vidět už trošku mohutnější tělo.. Bylo to trošku matoucí, ale těžko věřit, že v devadesátých letech vypadal takhle...
RDA je skvělý herec. Dobře zahraje, umí skvělé grimasy, vážnou i veselou postavu, híří vtipy a prý je ještě vtipnější, lepší a galantnější než Jack O´Neill Rozhodně mi Richard víc sedne ve StarGate než v MacGyverovi
Vždyť já vím. Osobně mám diskuze ráda. Chci znát názory lidí kolem sebe. Člověk se z nich může něco naučit nebo dozvědět... O RDA se určitě dá diskutovat sáhodlouze a stejně toho bude málo... Je to rozhodně jedno z "nevyčerpatelných" témat...
RDA je dle mě jedním z důvodu proč SG-1 získala tolik fanoušku a popularity, je to prostě ten největší klaďas co se pro ostatní obětuje, je vtipnej, umí skvěle hrát a na svůj věk vypadá pořád jako správnej tvrďak ..
RDA je dle mě jedním z důvodu proč SG-1 získala tolik fanoušku a popularity, je to prostě ten největší klaďas co se pro ostatní obětuje, je vtipnej, umí skvěle hrát a na svůj věk vypadá pořád jako správnej tvrďak ..
Přesně tak, pro mně osobně byl tahounem i zesnulý general H. , škoda že už ani jeden nehraje, je to ztrašná smůla
2 Armáda hlásí, že naše severní pevnosti se drží. Ať jejich ocelové zuby drtí nepřítele, TUDY PŘECE WEHRMACHT NEPROJDE!
jj, Don S. Davis, toho je mi velice líto, byl to úžasnej herec, a ve světě SG se mi taky líbil, řekl bych že to byl nejlepší velitel SGC, sorry Jacku, ale ty patříš do terénu..
Taky mi nesedl, bez Jacka SG-1čka hrozně moc ztratila, já vím, že se nedá stavět seriál na jednom herci, ale starej Sg-1 tým byl stavěnej asi na všech tak moc, že nahrazením jednoho nebo nějakou výměnou tomu dost uškodili, kdyby to ukončili po 8. Sérii a pak točili nějaký filmy, možná by bylo líp.. samozřejmě s přítomnosti RDA xD