Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/9j5drnYF

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Příspěvek 07.1.2009 20:51:13
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak v tom případě netušim, budu informovat jestli se mi to podařilo, až se dostanu tak daleko...
Kdyžtak můžeš zkusit jestli nenajdeš nějaké info na jejich foru:

http://www.moddb.com/mods/stargate-empire-at-war/forum
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 07.1.2009 20:59:23
Blinky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak konečně sem na to přišel musel sem nechat SG-1,Brataca a ZPM na Zemi a pak sem msuel prodat náký budovy a pak se mě objevilo Atlantis Expedition a stojí 11250 :)

A díky za tu stránku byly tam dobrý informace díky tomu sem na to přišel :)
<<SG-1,SGA,SGU,Smallville,Heroes,Reaper,LOST,Supernatural,The Guild,Chad Vader,Chuck>>
_____________[img][./images/thumbs/32379463814901943208_1280564757.jpg]http://nahrejto.cz/files/32379463814901943208.jpg[/img]______________

Příspěvek 07.1.2009 21:38:24
jasi Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

pls kde ste stahly crack?
Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést
http://sgworld.blog.cz/
http://deadalos.myminicity.com/

Příspěvek 07.1.2009 21:51:56
Spectre Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak sem si pustil skirmish mapu se superbranou a tam se da najmout jeden antickej kriznik a jinak vubec nic, kdyby to radsi poradne otestovali nez to pustej ven...

No me se taky nepovedlo zprovoznit tu expedici. Ale po poslani ZPM na Zemi se mi postavila ta anticka zakladna v Antarktide, akorat to nema zadnej obrazek tak to neni poznat.

Docela zvazuju, ze se vratim na tu predchozi verzi, protoze na tyhle stejne ta kampan nefunguje a ten skirmish na te minule byl podle me zajimavejsi, kdyz tam bylo vic jednotek z te superbrany.

Příspěvek 08.1.2009 15:04:20
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Blinky: Takže už jsi v Pegasu ? Jaký jsou wraithové ? :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 08.1.2009 17:40:36
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No v galaxii Pegasus nejsem tak docela při asi 80% stavění tej Expedice u nás vypdala elektrika takže poslední save mám eště před tym než sem měl ZPM :(
<<SG-1,SGA,SGU,Smallville,Heroes,Reaper,LOST,Supernatural,The Guild,Chad Vader,Chuck>>
_____________[img][./images/thumbs/32379463814901943208_1280564757.jpg]http://nahrejto.cz/files/32379463814901943208.jpg[/img]______________

Příspěvek 08.1.2009 18:29:06
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aj, to zamrzí... Mám ještě jeden dotaz, můžeš stavět 304ky a jumpery ? Protože já postupuju v techu a 304ky pořád ještě nemůžu, což mě trochu znervozňuje, i kdy to může být tím, že jsem ještě nebyl zjišťovat co se stalo Prometheovi...

Příspěvek 08.1.2009 18:56:22
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No na Puddle Jumpery sem nepřišel a BC-304 mě šli stavět jedině na Delmaku kde sem měl všechno postavený jinak nikde ne a Promethea už sem našel tak neim no že třeba nejdou stavět na Zemi skusim rozehrát novouhru a uvidíme :)

Příspěvek 08.1.2009 19:33:23
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak ja jsem postavil atlantis expedition a na tom sem se zasekl a nevim jak dal jinak uz mam skoro dobito celou galaxie az na par planet muzu stavet bc 304 i asgardsky lode ale jen class biliskner dal sem se teda nedostal
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 08.1.2009 19:35:36
Spectre Airman
Airman

Odpovědět s citací

V tyhle verzi musis myslim postavit na 304 nejakou novou budovu, akorat je to jedna z tech co nemaj popis ani obrazek.

Příspěvek 10.1.2009 16:31:39
raul156 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taky mám problém dostat se do pegasu už jsem dobyl všechno a postavil expedici a potom mi zmizela weirová čekal jsem asi hodinu a pořád nic tak jestli někdo zjistí jak se tam dostat tak napište dík

Příspěvek 11.1.2009 12:58:51
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

cau hele vam se normalne objevi sg-1? ja hraj i bratacka sem mel ale sg-1 ne a ne objevit :D nebo musim dobit nakou planetu?

Příspěvek 11.1.2009 16:36:02
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

SG-1 s má objevit sama po nějaký době.

Tak jsem se konečně dostal na Atlantis. Háček je v tom, že musíte hrát stargate universe warzone a ne storyline, ve storyline to nefunguje, což jsem zjistil až po bůhví kolika hodinách hraní... :evil: Warzone nefunguje na základě příběhu, takže se to nemusí provádět ve správném pořadí. Jinak, Wraithové jsou celkem síla, dej bůh za jumpery, 19 jednotek jumperů a 304ka a ani wraith to nevydejchal... :lol:

Příspěvek 11.1.2009 18:07:47
Spectre Airman
Airman

Odpovědět s citací

No me prijde, ze ty jumpery jsou az moc silny, ale ne ze bych si stezoval, za goauldy stejne nehraju :D

Příspěvek 11.1.2009 19:01:37
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Yop, jumpery mi připadaj jako ultimátní zbraň, zničí cokoliv, akorát teda jsem narazil na menší problém a to sedm lodí asuranských replikátorů, každá s odpalovačem dronů a vlastními jumpery, tak sedim a uvažuju, jak je mám sakra zničit ? :wall:

Příspěvek 11.1.2009 19:05:55
Spectre Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ten asgardskej antireplikatorskej satelit co bejval v superbrane asi v tom conquestu neni co? jinak zkus teda pouzit Shepparda a jeho letku ja sem s nim vykostil ty lode v te nebule jak je schovanej Prometheus. Ty stihacky co tam jsou se do nej netrefily a ty velky lode taky ne. Ikdyz mozna ty jumpery ho dostanou, to nevim. Kazdopadne ten jeho lucky shot je taky dobre imba.

Příspěvek 11.1.2009 19:26:38
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hm, to je zajímavej nápad, lucky shot by se mohla hodit. Určitě vyzkoušim, spoléhám na to, že se mi podaří sehnat Orion jako protiváhu jejich auroře... Antireplikátorskej satelit nemám, někde jsem četl že se odemkne po obsazení Reese´s homeworld, tak uvidim až jí dobiju... :wink:

Příspěvek 16.1.2009 19:24:41
Zichy Airman
Airman

Odpovědět s citací

zdravím potřebuju radu :
stáhl sem ten první soubor ale nechce se my nainstalovat furt my tal mítá pouze obrázek asi bc - 304 a nic dál nedělá poraďte pls :)

Příspěvek 16.1.2009 20:00:45
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Pomoc pls nainstaloval sem hru + SG mod ale kdyz se mi to nacte (az skoro do menu) tak hra spadne do windowsu co s tim???? dekuju

Příspěvek 16.1.2009 20:04:45
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zichy: Ta instalace chvíli trvá, teď nevim jestli to má ukazatel průběhu. Jinak mě nic nenapadá, maximálně to zkusit stáhnout znova... :hmmm:

Daedalos304: Zkus to přeinstalovat, třeba to pomůže, na jejich foru myslim někdo psal, že mu pomohl reinstal...

Příspěvek 16.1.2009 20:06:28
Zichy Airman
Airman

Odpovědět s citací

už se my to povedlo nainstalovat ale zase my to hlásí že my chybí SGEAW.exe
takže už jako nevím jak nato

Příspěvek 16.1.2009 20:11:47
Zichy Airman
Airman

Odpovědět s citací

pls napište kde bych sehnal crack :)

Příspěvek 17.1.2009 16:07:19
jasi Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dela mi to to symy a taky semto reynstaloval a nepomohloto
Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést
http://sgworld.blog.cz/
http://deadalos.myminicity.com/

Příspěvek 17.1.2009 16:55:40
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Bylo by docela fajn udělat seznam toho, co která planeta umí a umožňuje...
Já teď hraju Warzone a docela mě rve, že třeba nemám pořád Odyssey a Deadala.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 17.1.2009 18:40:06
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

S tim můžu trochu pomoct, mám víc jak polovinu warzone, tak abych se podělil o výsledky:

Daedalus údajně postavit nejde - bug... :roll:

-Odyssea má být na Orille
-Na Taranis v Pegasu najdeš Orion
-Na Vis Uban a Atlantis můžeš stavět jumpery
-K´tau, Adara a Cimmeria - asgardské loděnice a lodě
-Země, stanoviště alpha atd. a další jako delmak - pozemské loděnice
-Bra´tac je ve warzone na Chulaku místo erebusu

To je tak všechno o čem vim, jestli víte někdo víc, tak prosím napište, hlavně jestli víte jak postavit anti replikátorský satelity od asgardů... :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Stargate modifikace