Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Naši hoši v SG

Naši hoši v SG

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 10.12.2008 17:31:15
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Video s Davidem H a Kavanem Smithem z Armageddon Expo (Austrálie) :love: V těch džínách vypadají úžasně. :love: S tím "Kavan" jsem si vzpomněla, jak mě loni opravoval na Pegasu :D

http://clearnet.co.nz/games/armageddon08.html#player

Až na to "Hewitt" :roll: On je to obrovský problém napsat správně jedno jméno. :? Zmotají ho každou chvíli. :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.12.2008 20:26:54
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao: To video je brutální. Hlavně to Kavanovo závěrečné vyprávění. Takovej záchvat smíchu už jsem neměla dlouho :rflmao: :rflmao:
Oba dva byli skvělí a úžasní, jak do sebe šili.
A Kavan vypadal prostě dokonale :faint: :love: :love:

Příspěvek 10.12.2008 20:49:00
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ten rozhovor s nimi je naozaj dobrý :laugh: :laugh: No, proste celé :D A Kavanove vysvetľovanie, ako sa vyslovuje jeho meno bolo.... super :rflmao:
A ináč aj ten koniec. Celé :D Aj ako sa doberali a to všetko :D

Kavan bol dobrý, ešte na začiatku...
bla, bla, bla (Začalo sa hovoriť o Stargate, že tam obaja hrajú, a v tom Kavan vraví:-)
"I play better one"
:D :rflmao:

Příspěvek 10.12.2008 22:13:41
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, ten Kavanův závěr z toho videa mě upamatoval na jednu zprávu, co jsem četla na gateworldu. Podle "mistra Mallozziho" (píšu do uvozovek, protože nejde přenést ten ironický tón) má být někdo z vedlejších hochů na Atlantis orientován na chlapce. Jestli v nějaké jeho stupidní zprávě vyrukuje s tím, že je to Lorne, tak snad odletím do té Kanady a vlastnoručně ho zabiju :hmmm: :roll: :evil:
V tom, co psali na GW, spekulovali od Zelenkovi, Lorneovi nebo Chuckovi... upřímně, docela by mě znechutilo, kdyby to prohlásil o komkoli z těch tří :palka:

Příspěvek 11.12.2008 17:42:23
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak toto keby urobili.... :palka:

No, a keď už hovoríme o zámeroch majstra, (myslím, ten ironický tón bol naozaj vhodný :D ) tak to plánuje urobiť aj s nejakou ženskou postavou. Pevne dúfam, že ho nepustia k priveľa scenárom v SGU :x :roll:

Příspěvek 15.12.2008 10:20:49
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ale dívky, co se vám nelíbí, homosexualita přece není nic špatnýho, ne? :ban: (sakra, nenašla jsem smajlíka, co dělá tytyty a směje se u toho! :-D ) To by přece bylo docela fajn, kdyby byl Lorne teplý, ne? (skáču do provizorního krytu a doufám, že vydrží :-D ) No to by bylo přece uplně světoborné, no né?? Ale kdybych si měla tipnout, tak je na chlapy... hmmm... CALDWELL!! Ale toho bych teda k Lornovi nepustila, uéé, moc plešatej. Třeba se nakonec Lorne dá dohromady s Chuckem a bude :lol: :lol: (i když to už asi nestihnou v Atlantis, leda by to byla nějaká fakt rychlovka, což se v SG fakt nestává). Ano, takže tímto končím svůj trošičku zvrhlý příspěvek a odcházím zpět k učení diagnostických zobrazovacích metod... :write: :wall:

Obrázek

(tento wallpaper je naprosto sprostě ukradený a omlouvám se, jestli už tu byl a nebo jestli jeho tvůrce navštěvuje toto fórum, ano, to by bylo velké fópa :-D )
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 15.12.2008 15:52:31
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No s tím, že by tam měl být někdo homosexiál, přišli scénartsti s křížkem po funuse, ne? Za dva díly to končí a ani jeden nevypadá, že by se tam něco takovýho mělo objevit (spoilery nečtu). když chcou mermomocí homosexuála tak ať ho dají do SGU, ať mají slasheři radost :roll:
A k tomu wallpaperu. Poznávám dílo Pet Holly, které to, jak vzkazuje, vůbec nevadí. Kavan se musí šířit dál :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 15.12.2008 16:31:43
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jejdááá :oops: A já si říkala, že když to je z Deviantartu, tak že tam české dívky maminky nepouštějí :lol: :lol: :wink: No, měla jsem si přečíst líp přezdívku, ale wall je to tedy fakt luxusní, ňam ňam :P Jo a dík žes mi připomněla, že v normálních seriálech je to slash! Já sem chtěla dát nějaký tématický obrázek a na yaoi mi to "kupodivu" nic nenašlo, ale já si stejně myslela, že to asi nebude fungovat :-D :lol:

Příspěvek 15.12.2008 16:38:12
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No to se klidně může stát třeba v Atlantis filmu, kde by se tak sedělo v jídelně u stolu, drbalo by se a najednou by z někoho vypadlo "Jo a víte, že Lorne je na chlapy? Tůhle jsem ho slyšel/a, jak zve panaXY na rande."
To by mi asi půl dne trvalo, než bych vrátila čelist do původní podoby, pak bych vzteky zdemolovala půl pokoje, pak bych chrlila velmi neslušné výrazy na adresu scénáristů a všech, kdo by s tím měli co dočinění, pak bych se tu informaci snažila ignorovat a pak bych o tom ještě několik let pořád dokola mluvila, jak mi zkazili mou oblíbenou postavu. (pozn. Ne nutně v tomhle pořadí :smile: )
Pevně doufám, že tam takovouhle blbost neudělají. Jestli se jim v Americe bouří hnutí za ochranu práv homosexuálů, že zrovna v SG není nikdo z jejich tábora, tak holt mají smůlu, budou to muset nějak uhrát a ne po skončení seriálu napsat "No, to víte, tenhle byl na chlapy, jenom nikdy nebyla příležitost, jak to zmínit." Takhle to udělali s tou kapitánkou, co měla být v páté sérii vedlejší postavou, ale nechali jí zabít v průběhu jejího druhého výstupu.
Aby to někdo nepochopil špatně, mně by nevadilo, kdyby tam byl homosexuál, ať si tam klidně je někdo, kdo bydlí třeba v růžovém pokojíčku, ale ať je tam od začátku s tím, že "Tohle je ten chlápek".
A co se týče příspěvku Miss_Atlantis. Pokud tě za to nezabiju já, tak asi nikdo, a vzhledem k tomu, že mě záchvat agresivity nechytil, tak asi budeš žít :D . Ačkoli Lorne a Caldwell...to je ten nejhorší slash, o kterém jsem kdy slyšela. Dík za noční můry :lol:
Btw...wall je krásný :love:

Příspěvek 16.12.2008 20:19:56
JaneDoe Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já tedy nejsem moc dobrá v angličtině, ale na gateworldu jsem si přečetla něco, co mi trošičku (kvůli Evanovi) udělalo radost:

Toto je spoiler!!!:
Mallozzi: Captain Vega was gay
In a bit of a "Rowlingesque postscript," Stargate Atlantis producer Joseph Mallozzi revealed on his blog today that the show has already introduced its first gay character. But that revelation, along with other character development scenes, hit the cutting room floor.

"In the first draft of 'Search and Rescue' with the introduction of Captain Alicia Vega ... in the episode's final scene, essentially asks Keller out. The prospect of introducing a gay character to the Stargate universe was always an interesting possibility, but one that would require the right circumstances. ... The character of Alicia Vega [offered] an opening that an established character did not: she was new and the final scene of the season five premiere felt neither forced nor insignificant."

Played by actress Leela Savasta, Vega was introduced as a new arrival on Atlantis in the original script for the fifth season premiere. The episode was originally to open with Vega speaking to Colonel Carter about the fact that she had not yet been assigned to a team, and would end with her settling in and trying to make friends.

In the final scene of "Search and Rescue," Alicia encounters Jennifer Keller in an Atlantis corridor and strikes up a conversation. The additional scenes with her character were apparently even filmed, but cut when the episode ran long.

Vím, že to moc nepatří do tématu, ale když už se to tady rozebírá...
Šťastný není ten, kdo se druhým zdá, šťastný je ten, kdo se sám pokládá za šťastného. (Seneca)

Příspěvek 16.12.2008 20:27:17
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No veď áno, ona mala byť tou postavou, ktorá bude zastupovať Malloziho nápady :D Nič proti takejto tématike, ale neľúbi sa mi to. Ktovie totiž s čím príde nabudúce :D

Příspěvek 16.12.2008 20:30:32
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No ano, to je přesně ten článek, který mě na tuhle tematiku přivedl. Na jeho konci jsou ty spekulace o jednom z našich hochů :wink:

Příspěvek 05.1.2009 19:48:30
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak dneska mají dva z našich hochů narozeniny :drink2: A to Paul McGillion slaví kulatých 40 a Joe Flanigan nekulatých 42. Co jinýho jim po skončení SGA k narozeninám popřát než aby se uchtili v nějakém jiném seriálu a nezmizeli nám z očí :)

[img][./images/thumbs/SGA208-0051_1231181203.jpg]http://andreas-at-lj.net/08/rls2/SGA208-0051.jpg[/img]

[img][./images/thumbs/SGA320-0040_1231181068.jpg]http://andreas-at-lj.net/08/rls2/SGA320-0040.jpg[/img]
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 05.1.2009 20:58:52
Dr. Daniel Jackson Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to jim samozřejmě blahopřeji a přeji hodně zdraví, štěstí v osobním i profesionálním životě a přesně jako Anijsha, aby se nám někde zase ukázali :)
- That would be virtually limitless power. What happened?
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- He destroyed a solar system.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

Nové Stargate SG-1 & Atlantis video
http://cz.youtube.com/watch?v=JE6JvkmkD3k

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 05.1.2009 21:35:01
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tako mi nezbývá než blohopřát. Vše už bylo vyřčeno proto se přidávám .,...

Příspěvek 05.1.2009 21:43:46
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Taky se přidávám. Všechno nejlepší hoši a mnoho skvělých rolí. :drink2: :pivo:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 06.1.2009 20:05:06
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No jo, gratulujem gratulujem :) :pivo:
Nech sa im darí. A nech nás neopustia :D Ani predčasne, ani na filmovom plátne :wink:

Obrázek

Příspěvek 29.1.2009 09:27:22
Tau'ry Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Lidi řeknu to takle ..... miluji všechny chlapy z SGA!!
Už jsi zase jako malá holka?!

Příspěvek 29.1.2009 09:45:53
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mno, to je velmi zajímavý názor. :D :D Takový všeobecný ! :D
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 29.1.2009 11:03:04
Tau'ry Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

:D :oops: :lol:
Už jsi zase jako malá holka?!

Příspěvek 29.1.2009 12:25:09
Senior Airman

Odpovědět s citací

I Kavanagha???

Příspěvek 29.1.2009 12:39:40
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toho "prý" nejvíc. .Ten jeho sexy culík :D :D :D
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 29.1.2009 17:33:17
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Miss_Atlantis píše:
I Kavanagha???

brrrr až jsem se osypala :scared:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 29.1.2009 18:40:59
Senior Airman

Odpovědět s citací

dalibor.durcak píše:
Toho "prý" nejvíc. .Ten jeho sexy culík :D :D :D

[img][./images/thumbs/kavihoprofil_1233250856.jpg]http://i50.photobucket.com/albums/f342/Miss_Atlantis/kavihoprofil.jpg[/img]
Rrrrrrrrrrrrrrr :P :wink:

[img][./images/thumbs/kavijesokovan_1233251945.jpg]http://i50.photobucket.com/albums/f342/Miss_Atlantis/kavijesokovan.jpg[/img]
"Cože, někdo se ze mě osypal???"

Obrázek
"Ze MĚ, dokonalého a krásného geniálního doktora Kavanagha???"

Příspěvek 29.1.2009 19:52:23
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dobře Miss Atlantis... :lol: :lol:

Ale náhodou... neříkejte, že takhle se vám ani trošičku nelíbí :)

Obrázek

Protože někomu očividně jo :D

[img][./images/thumbs/BenCottonOnline_1233254908.jpg]http://www.ryanrobbinsfans.com/PhotoGallery/Links/BenCottonOnline.jpg[/img]
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

PředchozíDalší

Zpět na Postavy