Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Neodolatelný Sheppard

Neodolatelný Sheppard

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 10.12.2008 19:01:29
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Destiny: No, tak akurát dnes bola na Nove časť Sg-1, a zrovna s Makepeacom!! :) Takže som si ho užila dosť :D Akurát že dnes ho tam teda nejako tak zatkli lebo kradol technológie u asgardov, frulingov (či ako sa to presne volá :) ) a ostatných vyspelých civilizácii :D Ostatne dnes sranda diel, na konci som sa dosť zabavila.. :D

Prečo si trocha neschrupnúť?? :D
Obrázek

Obrázek

Obrázek

No tak ten Makekpeace z dnešnej časti :)
Obrázek

Obrázek

A na záver - detektív Sheppard :oops:
Obrázek

Příspěvek 10.12.2008 19:40:53
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Widlička: Nojo dnešní díl patří mezi nejlepší. Zvláště výkony RDA byli úžasný a chudáček Makepeace. Chtěl jenom chránit planetu, ale dalo se to čekat, že to dopadne špatně. Zvláště, když do toho byl zapletený Maybourne :) Já si spíš pamatuji Makepeace jako hrdinu, který šel zachránit SG1 pře Hathor.

Jo a pokud se jedná o detektiva Sheppa, tak se na něj moc těším.

John když spí nebo je v bezvědomí vypadá tak roztomile
Obrázek

Obrázek

Obrázek

A John s vousy
Obrázek

Obrázek

Obrázek

A když už jsme byli u detektiva Sheppa :) tak tady hazardní hráč
Obrázek
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 10.12.2008 21:38:50
Lonni Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

[img][./images/thumbs/sgacastmashupsmallcu5_1228941460.jpg]http://i280.photobucket.com/albums/kk188/CharrityL/sgacastmashupsmallcu5.jpg[/img][/img]
Nedávno jsem našla na síti tente wall. Nevíte někdo k čemu byla tato fotka dělaná nebo jestli jsou ještě někde podobné?

Příspěvek 11.12.2008 17:44:15
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Lonni: Hm, tak toto je poriadny Fake (áno, s veľkým F :x ) :roll: :D Hlavy majú "profesionálne" poprilepované k telám.... :scared:

Příspěvek 12.12.2008 00:12:59
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Obrovská fotomontáž. Zvláště ten David :?
Obrázek

Příspěvek 12.12.2008 19:25:52
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No jo, David nemá také chlpaté ruky :D To bolo prvé čo mi udrelo do očí, a potom už nebolo ťažké všimnúť si ďalšie nesediace blbosti... A tiež ich hlavy vyzerajú umelo nielen k telám, ale hlavne k prostrediu :?

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Tak nejaké photo z dielu Broterhood :D Kde sme sa dozvedeli, že John urobil test do Menzy, len sa mu neunúvalo stať sa ich členom :D :oops:

Příspěvek 12.12.2008 21:49:04
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Né jen Davidovy ruce, ale celá postava, zvláště hlava.

Jj Broterhood to je má oblíbená epizoda. A ne jen proto, že se ukáže Johnova inteligence, ale i proto, že se objeví Kolya :)

Těžká práce mu sluší :smile:
Obrázek

Obrázek

I jako rukojmí neztrácí své kouzlo
Obrázek

Obrázek

Johna je lepší nenaštvat :wink:
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Příspěvek 12.12.2008 22:06:53
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kolyovi sa to vždy zaručene podarilo :D Dnes už nemám veľa času, preto svoje vcelku "obsiahle" rozprávanie ničím nedoplním... Dobrú noc a nech sa vám o Johnovi sníva :oops: :sleepy:

Příspěvek 13.12.2008 17:21:04
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Další dávka Johna

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A tady z nadcházející epizody Vegas
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 13.12.2008 17:36:22
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mne sa páči že má tlačítko play na nose :D
A na Vegas sa teším. Aj keď to bude najväčšia ftákovina na svete :D

No a teda k terajšiemu včera vydanému dielu - no tak som ho ešte nevidela :( Sťahujem ho, ale rýchlosťou že na porazenie. Ach jaj. To som zase dopadla :(

Obrázek

Tak aspoň tá fotka :D No teda z Identity :D
Obrázek

Příspěvek 13.12.2008 18:55:14
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se na Vegas taky těším. Možná proto, že když hrál Joe Brendana v Thought Crimestak, byl boží.

Poslední díl byl skvělý, teda až na hlášku kterou prohodil John o Jennifer a Rodneyovi.

Ta červená mu moc sluší
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Příspěvek 13.12.2008 19:35:48
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aká to bola hláška?? Ja si totiž na ten diel ešte počkám :D

No jo, červená je super farba. Aj ja jej v poslednom čase prichádzam na chuť :D. No a Thought Crimes - pre mňa... tam som prvý krát videla Joe :love:
A nebyť toho filmu - Asi by som si SGA nikdy nezapla a nepozerala ho. To by som si teraz riadne nadávala :wall: No, Sg som poznala, ale hovorím si - bože, SGA, nejaký šialený spin-off to bude oničom. v tom prišiel, ako tomu hovorím ja "okamih osvietenia" a zapla som si to... ale vtedy to bolo len... v Rising som si povedala, no fakt je zlatý... a po pár dieloch to prišlo :oops: Toť môj životný príbeh :D :D

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Příspěvek 13.12.2008 19:48:38
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ta hláška byla něco ve stylu Neeva se ho zeptala jestli Rodney a Kellerová jsou spolu a John spíš se zmíní " Těžké věřit, že" a hodil takoví ten svůj kyselý a šokovaný vyraz.

Já jsem viděla Thought Crimes, až po tom co jsem se začala dívat na SGA a to jenom kvůli němu. A nezklamal. Prostě skvělý film, zvláště když si Brendan zpíval scoobi doo píseň :smile: A scéna se sirupem byla taky boží

Můj příběh je spíš takový, že Sg1 jsem dobře znala a pak jsem se doslechla o spin-offu a že tam bude Rodney. Už kvůli tomu jsem se na to nechtěla dívat, tenkrát jsem ho moc nemusela, už proto, že si pořád dobíral Sam. No pak jsem si přece jenom řekla, že to zkusím a stáhla jsem si první sérii. Hned jak jsem uviděla Rising, tak jsem se to SGA zamilovala a do jistého majora taky. :) :love:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Příspěvek 13.12.2008 20:11:05
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tá časť "Hned jak jsem uviděla Rising, tak jsem se to SGA zamilovala a do jistého majora taky. " Tak to sa dá povedať asi tak. V prvom diele bol major zlatý, a v ďalšom.... to už som bola typická ja a nevedela som sa dočkať kedy uvidím ďalší diel. Ak mám tiež ísž do väčších podrobností.

Tak SG všeobecne som začala pozerať, len čo to dávali u nás na Slovensku - na JOJ či kde, mohla som mať 10 rokov. Možno menej :D Ale sci-fi bola a je moja vášeň, takže som pred tým sedela každý boží deň pri príchode zo školy. Potom to na Joj prestalo chodiť. No, mala som chuť do niečoho tresknúť :D Lebo to skončilo sériou, kde sa Danny rozplynul v bielom svetle... ach... a potom to dávali na Nove. A vzápätí nám Novu zrušili. Nezabiť to??! No jo... a potom, zrazu o rok - možno rok a pol - bola Nova spať, a s ňou aj siedma séria Sg :D TAk to som už nepremeškala. Pred minulým letom sa skončila 10 séria - a niekedy cez tie letné prázdniny som videla aj Thought Crimes. Bolo 10 ráno a ja som sa nudila jak nič, zhrabla som z telky program a vidím - Markíza, Thought Crimes... prečítala som si popis, a tak hovorím nič nezahodím. (No jo, ja si ten deň do bodky pamätám :oops: :D ) A naozaj som nič nezahodila :oops: Film bol faaakt špičkový, a k tomu Joe... čo viac som si mohla priať :D :oops: A potom... prišlo toto sakramentské leto, mimochodom asi najlepšie leto môjho života (prečo asi :D )... Každú stredu som pozerala na ČT1 Robina Hooda. Ten končil o deviatej. A potom som nemala čo robiť, tak som bezducho prepínala programy. A v tom - RTL a tam SG1... tak som to vždy večer kukala, no a čo že to bolo po nemecky, polovicu časti som si vedela domyslieť, lebo SG som dobre poznala. A potom jeden večer kukám - tato vedľa mňa pozeral tiež :D A potom po SG išlo niečo, že SGA... Najprv som sa čudovala, čo to je.. a potom som si spomenula, že Pegasus Project - :D Takže som vedela o čom to je, ale popravde som sa tvárila skôr znechutene než nadšene jáááj jupí veď to je ten Stargate seriál. No ale pak sa mi vybavilo, že som si hľadala o Joeovi nejaké info na nete, a tam bolo napísané že tam hrá. Tak som si dala dokopy 5 a 5 - je tam on, je to niečo ako Sg... a začala som pozerať. Tato prekladal - po nemecky vedel. Akurát išla posledná časť prvej série. John išiel na samovražednú misiu proti Wraithom. KONIEC... zalapala som po dychu. Normálne že... proste to bolo strašné! A oni už 2 sériu nedávali!! A tak som sa prepracovala až na torrenty, túto stránku... a pozerala a... a.. :love: .

Téééda... kto to prečíta má bobríka... odvahy?? :D Skôr trpezlivosti :D

Tak teda... ešte John, aby ste tento príspevok predýchali :D

Ksicht xD
Obrázek

Neotravuj!! :D
Obrázek

Vravím ti, neotravuj!! :D
Obrázek

Obrázek

TC :)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Příspěvek 14.12.2008 09:21:04
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Můj životní příběh s SG... no, ehm... StarGate sleduji již od doby, co jí začali vysílat na Nově. Ihned jsem si seriál zamilovala ( :D ). Jakmile jsem se dozvěděla o "nějakém" spin-offu, nějak jsem na to nereagovala a nechala jsem to plavat, ať si natáčí co chtějí, já se budu dívat na SG-1. Pak mi to přeci jen nedalo a na youtube jsem se podívala na nějaká videa.
Bylo rozhodnuto - na to se musím podívat na celé... A už to bylo. Zbytek si nejspíš můžete domyslet sami :D

[img][./images/thumbs/smirk2_1229242851.jpg]http://i273.photobucket.com/albums/jj208/birdy4232/john/smirk2.jpg[/img]

[img][./images/thumbs/smile63_1229242855.jpg]http://i273.photobucket.com/albums/jj208/birdy4232/john/smile63.jpg[/img]

[img][./images/thumbs/sheppardlooksup_1229243329.jpg]http://i273.photobucket.com/albums/jj208/birdy4232/john/sheppardlooksup.jpg[/img]

[img][./images/thumbs/SGALowdown2_1229242861.jpg]http://i273.photobucket.com/albums/jj208/birdy4232/john/SGALowdown2.jpg[/img]
Obrázek

Příspěvek 14.12.2008 10:18:32
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Destiny píše:
Ta červená mu moc sluší
[img][./images/thumbs/suz_vamp_shep3_1229190906.jpg]http://i4.photobucket.com/albums/y142/duranduran1/Sheppard%202/suz_vamp_shep3.jpg[/img]

[img][./images/thumbs/suz_vamp_shep4_1229190910.jpg]http://i4.photobucket.com/albums/y142/duranduran1/Sheppard%202/suz_vamp_shep4.jpg[/img]

Bohužel ta červená není reálná:-), ve skutečnosti měl tu košili bílou,někdo si to přibarvil:-)...

[img][./images/thumbs/joeflanigan8lb6_1229246290.jpg]http://img224.imageshack.us/img224/5060/joeflanigan8lb6.jpg[/img]
Ale koukám, že se to tady pěkně rozjelo....
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 14.12.2008 12:27:48
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Fazulina: Noooo, snažíme sa :D :oops: Okrem zjavného rekordu, ktorý by sme chceli dosiahnuť... No tak potom určite nie je na škodu prísť sem a civieť polhodinu na monitor (no, potom sa nič nenaučím a všetci na ICQ píšu, kde do hája trčím :D ) :oops:
Aeryn: Nj, to sa približne rovná mojej reakcii na to, že je niečo ako spin-off... V pegasus projecte ma to síce pekne zaujalo, ale ďalej som to neriešila. Skôr som to brala ako "Aaaa idú kaziť povesť Sg-1". Ešte že som pri tom názore neostala :oops:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

EDIT: NEPSPíMEEEEEE!!! :D Už dva dni tu ani jedna z nás nič nerobila :D
A ja sem dám nového Johna len pod podmienkou, že sem dáte najprv niečo vy:D

Příspěvek 16.12.2008 20:09:32
JaneDoe Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já se tak hrooozně stydím :wall: * odchází do kouta klečet na hrách a prosit Johna o odpuštění*

nejsem si jistá, které obrázky se zde vyskytly a které ne, ale zastávám názor, že pokud jde o Johna, opakování je na místě... Teď přišel čas to znovu rozjet!
Začínám s nějaými promo fotkami:
[img][./images/thumbs/normal_cast_season2_44_1229454560.jpg]http://www.gateworld.net/gallery/albums/atl_season2/Cast-Photos/normal_cast_season2_44.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/normal_cast_season3_08_1229454564.jpg]http://www.gateworld.net/gallery/albums/atl_season3/Cast-Photos/normal_cast_season3_08.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/normal_cast_season4_19_1229454568.jpg]http://www.gateworld.net/gallery/albums/atl_season4/Cast-Photos/normal_cast_season4_19.jpg[/img]
Šťastný není ten, kdo se druhým zdá, šťastný je ten, kdo se sám pokládá za šťastného. (Seneca)

Příspěvek 16.12.2008 20:23:20
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jane Doe: On ti určite odpustí... :D Opakovanie neopakovanie - je to John a to je hlavné :oops:

Túto promo foto mám strašne rada. A potom ešte jednu. Tam sa John tak krásne uškŕňa... ale neviem ju nájsť :/
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Aj táto patrí medzi moje obľúbené :oops:
Obrázek

Tak to ukončím jedným pekným ksichtom :D
Obrázek

Příspěvek 22.12.2008 21:43:23
JaneDoe Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak se nám to tady na chvilku zase zastavilo. :( .
Ale ono je opravdu velice těžké vyhrabat někde nějaké nové fotografie Joea/Johna :cry:

[img][./images/thumbs/Pdvd_011_1229979800.jpg]http://stargate-sg1.hu/atlantis/joe//photos/gal/Movies/2004_-_Farewell_to_Harry/Pdvd_011.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/johnjacket_1229979803.jpg]http://brunettebuffy.files.wordpress.com/2007/08/johnjacket.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/Image14_1229978602.jpg]http://stargate-sg1.hu/atlantis/joe//photos/gal/TV_Series/2004_-_CSI_Miami_214_-_Slow_Burn/Image14.jpg[/img]

(tyhůle už tady asi taky byly, ale na GW se taky opakují :roll: )
Šťastný není ten, kdo se druhým zdá, šťastný je ten, kdo se sám pokládá za šťastného. (Seneca)

Příspěvek 22.12.2008 23:59:21
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nachvilinku jo. Zase se to tu urco rozproudi :)
Tj, je docela tezke najit nejake novejsi fotecky Joea. Treba se brzy objevi, bylo by to super :yes:

Obrázek
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 23.12.2008 00:05:22
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zase nám to tu pokulhává. Je načase to znovu rozjet.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Příspěvek 23.12.2008 00:32:19
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

I v zelene mu to slusi :wink: Koukam, ze nekdo si hral a nabarvil mu kosile :D Ta puvodni barva se mi vic libila :)
Obrázek
[img][./images/thumbs/john26-6_1229988538.jpg]http://i302.photobucket.com/albums/nn101/KATEDANNY/john26-6.jpg[/img]
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 23.12.2008 13:46:15
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ešte včera som myslela že sa to tu definitívne zastavilo!! Tak teda ideme pekne zaseeee :D :oops:

Vegas sa mi ešte len sťahuje, rovnako aj s Enemy at the gate, ale na konci Vegas vraj

Toto je spoiler!!!:
John zomrie... Ešte šťastie že alternatívna realita!! :box2: :D

Tak po prvé... Ja viem, že toto je dosť odveci, ale tak... :D Kráčate si po Viedni a zrazu uvidíte toto napísané na nejakom stĺpe ako to tam bliká... tak necvaknete to?? :D
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Příspěvek 23.12.2008 15:06:47
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Widlička:
Toto je spoiler!!!:
Bohužel je to pravda, ale snad tě uklidní, že se nakonec zachoval jako náš John :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Postavy