Tá časť "Hned jak jsem uviděla Rising, tak jsem se to SGA zamilovala a do jistého majora taky. " Tak to sa dá povedať asi tak. V prvom diele bol major zlatý, a v ďalšom.... to už som bola typická ja a nevedela som sa dočkať kedy uvidím ďalší diel. Ak mám tiež ísž do väčších podrobností.
Tak SG všeobecne som začala pozerať, len čo to dávali u nás na Slovensku - na JOJ či kde, mohla som mať 10 rokov. Možno menej

Ale sci-fi bola a je moja vášeň, takže som pred tým sedela každý boží deň pri príchode zo školy. Potom to na Joj prestalo chodiť. No, mala som chuť do niečoho tresknúť

Lebo to skončilo sériou, kde sa Danny rozplynul v bielom svetle... ach... a potom to dávali na Nove. A vzápätí nám Novu zrušili. Nezabiť to??! No jo... a potom, zrazu o rok - možno rok a pol - bola Nova spať, a s ňou aj siedma séria Sg

TAk to som už nepremeškala. Pred minulým letom sa skončila 10 séria - a niekedy cez tie letné prázdniny som videla aj Thought Crimes. Bolo 10 ráno a ja som sa nudila jak nič, zhrabla som z telky program a vidím - Markíza, Thought Crimes... prečítala som si popis, a tak hovorím nič nezahodím. (No jo, ja si ten deň do bodky pamätám

) A naozaj som nič nezahodila

Film bol faaakt špičkový, a k tomu Joe... čo viac som si mohla priať

A potom... prišlo toto sakramentské leto, mimochodom asi najlepšie leto môjho života (prečo asi

)... Každú stredu som pozerala na ČT1 Robina Hooda. Ten končil o deviatej. A potom som nemala čo robiť, tak som bezducho prepínala programy. A v tom - RTL a tam SG1... tak som to vždy večer kukala, no a čo že to bolo po nemecky, polovicu časti som si vedela domyslieť, lebo SG som dobre poznala. A potom jeden večer kukám - tato vedľa mňa pozeral tiež

A potom po SG išlo niečo, že SGA... Najprv som sa čudovala, čo to je.. a potom som si spomenula, že Pegasus Project -

Takže som vedela o čom to je, ale popravde som sa tvárila skôr znechutene než nadšene jáááj jupí veď to je ten Stargate seriál. No ale pak sa mi vybavilo, že som si hľadala o Joeovi nejaké info na nete, a tam bolo napísané že tam hrá. Tak som si dala dokopy 5 a 5 - je tam on, je to niečo ako Sg... a začala som pozerať. Tato prekladal - po nemecky vedel. Akurát išla posledná časť prvej série. John išiel na samovražednú misiu proti Wraithom. KONIEC... zalapala som po dychu. Normálne že... proste to bolo strašné! A oni už 2 sériu nedávali!! A tak som sa prepracovala až na torrenty, túto stránku... a pozerala a... a..

.
Téééda... kto to prečíta má bobríka... odvahy??

Skôr trpezlivosti

Tak teda... ešte John, aby ste tento príspevok predýchali

Ksicht xD

Neotravuj!!

Vravím ti, neotravuj!!

TC