Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Policie rozprášila radikály, Rómové uspořádali veselici!

Policie rozprášila radikály, Rómové uspořádali veselici!

diskutujte o všem a o ničem

Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Další demonstrace bude 6.12.08
Tím chci poprosit všechny lidi kteří se můžou dostavit aby tak učinili a podpořili demonstraci proti rasismu a nepřizpůsobitelnosti cikánů a policejní brutalitě.

Jinak Nova nezklamala a odvysílala reportáž kde varovala na vzrůstající hrozbu pravicových extrémistů ve které vystoupil M. Topolánek který se nechal slyšet že proti radikálům chce zakročit nejtvrdšími legálními prostředky, o cikánech nepadlo ani slovo. Všichni se tváří že ti lidé kteří radikály v pondělí podpořili se provinili v největším rozsahu.

Jinak taková perlička na závěr, občané z Janova poslali dopis prezidentovi ČR V. Klausovi kde žádají vyznamenání zatčených radikálu po pondělní bitvě..

Čech není rasista, jen má zkušenosti.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

6.? ***

už o té pondělní se říkalo kolik má přijít lidí a podle toho se policie zařídila, tak tentokrát jich bude kolik?
(v tomhle nechápu kritiku Policie, prý jich bylo málo a nedostatačně připravených :roll: )
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Podle mě také není DS to pravé ořechové. Každá jejich protestní akce mi neskutečně připomíná nacistické projevy v komorní verzi.
Ovšem obávám se, že už pomalu docházejí možnosti. Jakmile se objeví jakákoliv jiná akce spějící k vyřešení problémových členů (nejen) menšin ozvou se všechny možné romské organizace a začnou rozsáhle mluvit o hnusném rasismu. Né že by to Dělnické Straně nedělali (všichni víme že poslední dobou nedělají nic jiného), ale ta se jako jediná nezalekla.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

yzerman: Pěkně vystihnuto. V tom případě jsem rád, že sám sebe nemusím nazývat rasistou. Romská menšina má trochu jiný pohled na svět který nám vadí... jsem v malé části zastánce toho, že by se s tím měl něco dělat.
Já bydlím u nádraží, takže na druhé straně kolejí je samozřejmě spousta cikánů. Ale ti nejsou nějak problematičtí (maximálně jejich děti... hrozní grázlové: hrabou se nám v popelnicích. Kdybych chtěl v tom hrabat, tak řeknu, že těch 30 vagónů co tam ty 2 roky netknutě stálo rozřezávat neměli, ale mají i dobré stránky. Často si tam vyhrávají takové ty svě písničky... jakmile udeří desátí večerní, je klid...)

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

hmm tak to asi opravdu vyjímka potvrzuje pravidlo. U nás cca 300m je zřícenina (tomu se fakt dům říkat nedá) kde bydlí asi 6 cikánských rodin (rodina = 15 - 20 lidí + 2 zánovní mercedesi koupené z příspěvků na děti) a pravidelně po 22.00 začíná největší disco a místo disco koule asi maj znaky od aut z celého širého okolí co si "vypůjčili" jejich děti bez vědomí majitelů vozů.
Naposledy upravil Ice dne 20.11.2008 20:42:24, celkově upraveno 1

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Ice:
naprostej souhlas.
víte vůbec že slovo Rom není ve slovníku? Ale zato je tam Cigán :D
(tedy aspoň před cca třemi lety tomu tak bylo :D)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Odpovědět s citací

Dragon: Njn, existují lidi co za peníze nabonzují kohokoliv a cokoliv

Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Dragon: Ani teď Rom ve slovníku není, kdyby si slušnému Cikánovi řekl že je rom tak se urazí, slovo rom právě vymyslela právě ta nepřizpůsobivá část cikánu kterým se toto slovo zdá rasistické(nečekaně). Jedinej důvod proč si takto chtějí říkat je že se to pozpátku čte MOR..

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Vahisht:
teď jsem tě vůbec nepochopil :oops:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Odpovědět s citací

Dragon: teď narážím na to, že jakmile si toho všiml nějaký rom, zažaloval vydavatele za rasovou diskriminaci a neudělal to proto že by mu vadilo že by se na ně zapomnělo, ale za to, že z toho mohl vyrazit nějaké peníze.
Teď narážím na slavnou americkou kauzu, kdy jedna američanka zažalovala McDonald, že se opařila jejich kafem a na kafi nebylo napsáno že je to kafe horké (americká inteligence)... představte si že z toho vytřískala celkem slušný obnos peněz

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Na druhou stranu ta američanka už nikdy v životě od nikoho nedostane jiné, než studené kafe :-D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Vahisht:
aha tak to jo :)
já myslel že reaguješ na ten příspěvek s tím slovníkem a vůbec jsem to nechápal :oops:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Odpovědět s citací

Dragon: Částečně jsem na něj reagoval.. myslel jsem na to, co se asi brzo stane

Yeyind: Všiml jsis proč je teď na kelímcích od McDonalda takový obrázek hrnku ze kterého se kouří? To je výsledek té kauzy :D Schválně se někdy podívej

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no tak americký způsob myšlení to vydá na další hodně dlouhé téma ale to už jsme trochu :offtopic:

šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

DS není řešení v žádném případě!

stejně na té demonstraci bylo spousta bouchaču, kteří jdou dneska s náckama proti cikánům a podruhý půjdou s antifou proti náckům jenom aby se mohli poprat. A to že by to tam vymlátili není řešení, protože co jako, vybbijou půlku Janova, zničí pár baráků. Pražský realitky který to vlastní si je opět opraví a zase tam nacpou Rómy z Prahy či jinejch měst.

Asi nejvíc mě štve že se jezdí členové DS z ceůlý republiky, přitom většinou ví o situaci v Janově akorát tak
Toto je spoiler!!!:
hovno
a my tady akorát musíme uklízet jejich bordel. Já nechci vidět kolik stál úklid Hamru (do Janova se ani nedostali) od kamenů světlic a dalšího nepořádku po bitce nácků a policajtů (tim ale nechci chránit policii, z její strany tam bylo jasné překročení pravomocí, nebo napřžíklad najíždění koněma do lidítaky není košér), to že s nim ašli úplně obyčejní lidi na druhou stranu plně chápu, ty se účastnili demonstrace ale následný bitky už ne.

Tohle se prostě musí řešit nějak politikou ne násilím.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo