Díky FFS jsem zvládla většinu filmů, které mi utekly a které jsem chtěla vidět.
Především
Hancock - Líbil se mi. Není to až tak zapamatovatelný film, ale Will Smith dokáže utáhnout cokoliv a ten konec byl docela překvapivý. Jen by mě zajímalo, jak pořeší to, že ten jejich syn bude za pár let starší, než máma
Nelíbilo se mi moc, jak to bylo nevyhraněné žánrově, a to vysvětlení o tom, kdo Hancock je, taky ne, ale jinak vcelku příjemný film.

Na to, že to vlastně nemělo komiksovou předlohu si s tím poradil režisér velmi dobře.
Kung-Fu Panda - když se animáky neberou vážně, je to sranda. Spolu s Wall-im jediný letošní animák, který si opravdu zapamatuju a chci ho vidět víckrát. Je jen škoda, že to trochu zapadlo v tom ostatním animovaném balastu, který ne všechen stál za pozornost.
Sirotčinec - Co na to říct? Španělé přebírají štafetu v hororech a dělají to velmi dobře. A sledovat to s plným kinem, kdy se lidi svorně lekají, má neuvěřitelné kouzlo

Mám hrozně ráda horory, kde netečou potoky krve, ale kde je to o staré dobré atmostféře. A další film, kde mě utvrdili v tom, že děti dokážou být zatraceně děsivé. Ta hra na schovávanou, jak se tam děti postupně objevovaly, byla opravdu velmi, velmi strašidelná.
Next - Nesdílím vždycky uměle vytvořený odpor k jednomu herci a Nicolase Cage mám dál velmi ráda. Nejlépe s hlasem Zdeňka Mahdala

Tedy, film samozřejmě na hony vzdálený předloze, ale mně se to líbilo. Sice tam plno věcí nevysvětlili, ale bylo to rychlé a pěkně se na to koukalo a o to jde především.
Řidič slečny Daisy - Hrozně dlouho jsem tenhle film neviděla. Snad od doby, co běžel v kině a to mě to tenkrát strašně dostalo. Byl to snad můj první "vážný" film. Pořád má tu sílu, protože vztah dvou lidí, založený na čistém přátelství, navíc tak odlišných lidí, je málokdy takhle pěkně udělaný. Pěkně se tam i promítají změny doby, kdy se za 15 let změnila Amerika k nepoznání. Má to trochu pomalé tempo, takže nic pro lidi, co čekají akci. Ale kdo chce vidět pěkný, ještě "postaru" dělaný film, má možnost.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.