Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 26.10.2008 16:38:59
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak u nás ve FM se má 15. listopadu hrát Hamlet. :-D Škoda, že v hlavní roli nebude DT. :-(

Jaké období je vůbec Rassilon era? Vím, že je to Doktorova home era, ale co je to za dobu? Akorát vím, že v té době žil Rassilon, ale neznám rok, století.

Blackthunder: Díky.
[img][http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gif]http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gifhttp://[/img]

Příspěvek 28.10.2008 16:31:37
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

před 900-sty lety ... kdyby doktorův život byl lineární, ale jelikož je to spíš časová koule, miš maš, věc tak je to neurčitelné, zkus se podívat na tardis wikia..
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 30.10.2008 11:49:58
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/7698886.stm

...David Tennant odchází po speciálech :scared: :scared: :cry: :cry:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 30.10.2008 12:06:09
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

David odchází to není možný :cry: :cry:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 30.10.2008 12:44:57
namuras Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ding dong, the bitch is dead...

Toto je skvelá príležitosť presadiť regeneráciu do Doktorky. Napr. takej Tricie Helfer. Alebo Rachel Lutrell.
[img][images/thumbs/namuras_namuras.png]images/thumbs/namuras_namuras.pnghttp://[/img]
Tout la SGA est merde et je fais elle mieux.

Příspěvek 30.10.2008 15:55:41
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Ale neeeeeeeee to taky teda už mohli udělat při finále 4 řady :(
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 30.10.2008 18:37:43
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Sákryš... Mě se ten konec 4. řady zdál divnej oprávněně...
A souhlasím,že kdyby tu regeneraci udělali tam,tak by to bylo 100x lepší než to co nevyhnutelně bude v sérii 09.
Dneska si tak projíždím fora a koukam na roll smajly od Tennantích avatarů.

Takže dočkáme se petice na záchranu,útoku fanynek na Jeho rezidenci anebo atentátu na produkci?

Jsem spokojen! 8)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 30.10.2008 20:09:11
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Divila bych se, kdyby ne :evil: , ale zas na druhé straně - co je tragedie pro jednoho, je štěstím pro druhého. Na všem špatném je něco pozitivního.
:scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared:

Příspěvek 30.10.2008 21:08:26
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Škoda, mám ho ráda a je mi to líto, ale stejnou měrou jsem zvědavá na 11. Věřím, že ho budu mít stejně ráda jako Tennanta. Ale je to divný, taky si myslím, že když už, tak to mělo přijít na konci 4. řady.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 30.10.2008 21:32:40
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Taky to mohli udělat už v předposlední epizodě 4. série. Byla by to nejutajenější regenerace a velké překvapení. Osobně mi to zase až tak nevadí, protože jsem to celkem čekala.
Teď doufám, že to nebude černoch - nic proti, ale na roli doktora se nehodí. Žena jen, pokud by to byla Donna :D
John Morrisey ne, ten se na tu roli vůbec nehodí a od State of Play je mi velmi nesympatický.
Ale doctor by si mohl vyměnit tělo s Masterem...aneb John Simm na doctora! :D :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.10.2008 22:27:50
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já myslela, že Tennant nakonec v páté sérii bude a tohle mě docela hodně překvapilo...a myslím, že je to škoda, osobně jsem ho měla ráda a v jedné další sérii by mě nevadil, potom by už však klidně mohl odejít.
Výběru nového Doctora se docela bojím, zatím co jsem viděla padnutá jména...no...žena by to být nemohla, to mi přijde jako blbost, aby se z muže - Doctora stala najednou ženská. Černocha doufám ne a ten zbytek mi není příliš sympatický....až na Johna Simma, ten mi je sympatický až až, ale nevím, jestli bych pobrala, kdyby se stal novým Doctorem...jako Doctor by byl jistě skvělý, ale už hrál Mastera a tak...no, uvidíme, jak se s tím výběrem poperou. :?

Příspěvek 30.10.2008 22:44:04
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Na lapiduchu se trochu rozvinula i naše teorie, že by si ve speciálu mohli nějak "prohodit těla" :wink: Rozhodně by to dávalo větší smysl, než černoch nebo žena, a odpadla by regenerace. Ale vím, že je to jen z říše snů, takže se radši nechám překvapit. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.10.2008 22:59:35
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No, na lapiduch nechodím, ale pokud by se objevila nová teorie, dej vědět :D :wink: Ale to, že by si prohodila těla by byla myslím super možnost, jak by Simm mohl hrát Doctora - Ta osobnost by se vlastně přenesla jen na jiné tělo (samozřejmě, že by to nebylo to samé, ale i tak) a navíc by si ušetřili jednu tu regeneraci, kterou "vyplýtvali" v posledním dvojdíle čtvrté série, kdy se Doctor regeneroval, ale zbytek energie, která by změnila jeho vzhled a osobnost přesměroval do jeho "nakládané" ruky. :wink:

Příspěvek 31.10.2008 00:11:27
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Proč ne černoch? Já bych s tím problém neměla :D Ale žena by mi vadila taky...
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 31.10.2008 16:15:00
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Je mi už úplně jedno, kdo to bude. Černý, bílý, žena, muž...prostě bude to jiný Doktor.

Příspěvek 31.10.2008 16:24:00
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nemyslím si, že to řeknou dopředu. To by byl hloupý tah. Já to při sledování prvního vánočního speciálu nevěděla a bylo to super. I když jsem si na Tennanta půlku série zvykala.
Nejspíš to nebude nikdo moc známý, i když se vsadím, že o roli doctora je velký zájem. :)
A žena to být nemůže a částečně to vylučuje i toho černocha - jestli Steve Moffatt plánuje návrat River Song, tak ta by takový detail možná zmínila. :wink:

Tennant je mi v tuhle chvíli už tak nějak jedno, hlavně by nám mohli vrátit Donnu nastálo, jako companionku.

Příspěvek 31.10.2008 16:33:14
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak osobně mi teď přijde ten rok čekání ještě zbytečnější a delší. Odchodu Tennata je mi líto (přeci jen jako Doctor byl skvělý a já si ho opravdu oblíbil), každopádně se na dalšího Doctora těším.
Jinak výměna těl třeba s tím Simmem. To by bylo skvělé, ačkoliv pokud si teď správně dávám všechno dohromady, tak je tu velká pravděpodobnost, že
Toto je spoiler!!!:
Doctora zabije Master. Pokud tomu tak bude, tak se můj velký sen splní.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 31.10.2008 20:34:06
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Tennant je mi v tuhle chvíli už tak nějak jedno, hlavně by nám mohli vrátit Donnu nastálo, jako companionku.

Z Davidova odchodu jsem totálně zdevastovaná - tak, že je mi jedno kdo další po něm přijde, protože už to nebude Tennant. :wall: Ale asi chápu, jak bylo těm, kteří si oblíbili Eclestona a pak přišel někdo jiný....

Příspěvek 01.11.2008 12:30:54
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Jinak jedno video trochu mimo, ale docela jsem se u něj dneska pobavil:
http://www.youtube.com/watch?v=_84rfo5R8es

EDIT: Tak to vypadá, že vyšel soundtrack k 4(30) řade :yahoo:

Příspěvek 01.11.2008 12:56:32
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Blackthunder: No jo :shock: Koukám, že na torrentech něco je. Už nedočkavě sosám :D

Příspěvek 01.11.2008 13:12:49
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Po doctorovsku: What?! :shock: Jdu hledat...

Příspěvek 01.11.2008 13:31:44
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Fakt? Původně to mělo být až 17., ne? Už se těším až si to poslechnu :bounce:
Obrázek

Příspěvek 01.11.2008 13:58:00
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Přejmenovala jsem téma k soundtracku ke 3. řadě na "Soundtracky", aby se to řešilo jinde a ne v obecném topicu :)
Soundtracky Dr.Who se to jmenuje proto, aby mi zase lidi nepsali kvůli Atlantis. :smile:

Příspěvek 01.11.2008 19:14:28
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No já taky nejsem nadšená, že David v roli Doktora končí. :-( Taky jsem myslela, že dostane ještě pátou řadu. Doufám, že Desátému vymyslí aspoň nějakou pořádnou heroickou smrt. Jo Master by ho mohl zabít. A já pak budu asi u monitoru bulit. A pak Davidovi držet palce, ať chytne další dobrou roli.

No ale věřím, že další Doktor nebude žena. To by se do seriálu nehodilo. A byla bych radši, kdybych nevěděla, kdo to bude. Ať je to překvapení.

A ještě dva dotazy. Co to je za prsten, co má Donna? Nebyl stejný prsten náhodou na ruce, co se objevila v Last of the Time Lords?
Jak dlouho může trvat život jedné inkarnace Pána Času?
[img][http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gif]http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gifhttp://[/img]

Příspěvek 01.11.2008 19:19:34
Major
Major

Odpovědět s citací

Jestli myslíš Masterův prsten - tak to jsou úplně odlišné prsteny. Master měl takovej s planetkama a Donna má nějakej smaragd nebo tak...

A jak dlouho může trvat inkarnace? Myslím že set sakra dlouho :lol: Vzhledem k tomu že druhý Doctor říkal v 5x01 že mu je asi 450 let po převodu na lidské roky :D

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who