Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Sedm Stran - Dokončeno

SG: Sedm Stran - Dokončeno

Příspěvek 29.10.2008 16:41:14
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

já jsem přesvědčen, že to jsou Noxové, protože mají 1) vyspělé maskování, 2) létající města a 3)už déle bylo řečeno, že mají oblečení jakoby z trávy a listů nebo tak nějak
ke zbraním - Aliance 4 ras, výměna technologií
k agresivitě - bylo řečeno, že toho litují, ale že neměli jinou možnost, alespon tak jsem to pochopil :D

Koukám, že to mám hezky zdůvodněné, takže jestli to Noxové nebudou, tak se budu 1) divit a za 2) ještě víc divit :D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.10.2008 17:43:53
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hm, tak jsem si to pořádně přečetl, a mám pocit že to nakonec nebudou ti antikové. Asi to přeci jen budou noxové. Ty mizející střely a lodě připomínají noxskou technologii a byla tam zmínka o tom, že se rozhodli bojovat jako za dob před velkou nákazou, z toho bych usuzoval, že jihc osobně se nákaza moc netýkala. Těžko vysvětlit antické zbraně, ale mohli třeba jakožto spojenci antiků disponovat jejich technologií, ale jakožto offensivní zbraně je použili až teď... Proč ale jsou najednou agresivní, nwm, třeba je to nějaká jejich frakce, která neni tak konzervativní... :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 29.10.2008 17:51:02
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

sice nevím kolik lidí se ještě podělí o svoje názory, ale i tak to tady ještě chvíli nechám než napíše víc lidí nebo možná řekněme do pátku, a pak to (Možná s velkým M uveřejním do spoileru :D )to jsem jurva co? :lol:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.10.2008 18:12:02
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No takže to je jasný. Jedná se určitě o Furlingy vytvořené klony, vyrobené pomocí Antiků a jejich tech a ještě vylepšené Noxy :arrow: takže jsou vlastně od každého něco :D :D :D

Příspěvek 29.10.2008 18:15:22
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:rflmao:
Moc koukáš na SCI-FI :rflmao:
Toto je spoiler!!!:
ale stou provázaností a komplikací máš samozřejmě pravdu jen ne s takovou
:rflmao: :rflmao:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.10.2008 18:21:09
Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

já souhlasim s Dark Angelem že to jsou noxové, a to přesně z těch důvodů které tu uvedl. Leda by to byla nějaká úplně nová a jiná rasa na kterou nikdo nikdy nenarazil...
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

Příspěvek 29.10.2008 18:31:18
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

tak Dark Angel, jako reakci již dostal svůj první (a nejspíš i poslední) nic a přitom vše říkajíc "protekční" spoiler, ale jestli si ho přečte je jen na něm. a když ten díl do soboty nepošlu na korekci (za dýlku neručím), tak ho sem napíšu a dám tam stejné varování jako jemu :wink:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.10.2008 19:00:05
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vážené osazenstvo, spoiler jsem dostal, ale protože by to nebylo vůči vám fér a hlavně proto, že se chci dále podílet na konspiračních teoriích, tak jsem si ho nepřečetl :) Takže v současnosti mám stejné info jako vy, ale jak jsem četl příspěvek Iceho (omlouvám se, jestli komolím jméno) tak souhlasím, že druhou možností jsou Furlingové (sice bych to s tím klonováním a tak nepřeháněl, ale i tak je to podle mě další reálná možnost :D )
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.10.2008 19:39:31
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

No a já mám pro vás pár zpráv.
další díl bude mít tak říkajíc uzavřený konec, takže odpadnou spekulace o druhu Danielovo ponožek :lol: a vy tudíš budete moc na "chvíli vypnout" :wink:

další zpráva je že bude mít cca 3 stránky, což je přibližně jako 09 (velikosti 12)

a taky mohu potvrdit že Dark Angel svůj protekční spoiler nepřečetl :smile: a tobě Ice bych se chtěl omluvit, protože Furlingové jsou ve hře stejně jako všechny ostatní rasy a národy, kultury, frakce,... :wink:

a pak bych chtěl uveřejnit datum kdy pošlu na korekci 10 bude to snad v Pátek :wink: (doufám že dodržím)

taky mohu prozradit že v 10 budou další nápovědy o neznámých a v 11 by měl padnout i název.
a když nezapomenu tak na konci 10 se vás na něco zeptám, ale vaše odpovědi již přímo neovlivní příští díl (záleží jen natom jestli se trefíte do mého mínění :wink: )
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.10.2008 19:52:44
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

2 Dragon: Furlingové byli, jsou a budou ve "hře" pořád

2 Dark Angel: Trocha fantazije a velké představivosti neuškodí, ale to klonování jsem přihodil jenom, že to je oblíbené slovo v SG :)

Příspěvek 30.10.2008 13:03:29
Smarel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Díl jako obvkle dobrej :bravo: ale koukám že z naší rodný galaxie se stává střelnice a to se mi líbí. Ohledně oné záhadné rasy do boje kluci žádný utíkání :D
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organizmů a jejich Rehabilitaci ve Společnosti. Má to jednu nevýhodu zkratka je KLITORIS.
Druhý technik Arnold Rimmer - IQ neznámé

Příspěvek 31.10.2008 15:20:19
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Ice:
pravda, jsou a byly ve hře, jen jsem zvědavej na vaše názory vůči těm naznámím, když ... no to si přečtete :lol: , takže ta otázka bude platit i po dílu/část 10 :D

Smarel:
A to je teprve začátek "nekonečného příběhu" "dobra proti zlu ":smile:

All:
Mám pro vás všechny dobrou správu a to že již pracuji na 11 a ta je zatím opravdu našlapaná nepředvídatelnými situacemi :D
a po 10 bude stále platit ta tipovací otázka a již teď po odeslání spustím anketu na hlasování kdo jsou ti neznámí z těchto dílů, protože to bude opravdu zajímavé :D (sledovat vaše názory) :wink:

EDIT:

povolil jsem i možnost změny hlasu :wink:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 31.10.2008 15:53:03
Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ještě k těm neznámejm...napadli mě ještě ty Duchové odtěch indiánů z planety kde se lidi pokoušeli těžit trinium...ty taky byly dost takový záhadný, a zjevně dost vysoko v technologickym i normálnim vývoji. Ale nevim nakolik už to je tip nebo realita...jenom nápad :)
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

Příspěvek 31.10.2008 17:02:01
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Tak tip je vše co já nepožehnám a jako že já MINIMÁLNĚ do dílu 11 nepožehnám nic :lol:
Jinak k tomu hlasování, dal jsem možnost změny hlasování, protože si myslím že další díl s těmi vašimi názory a nápady hodně zamíchá :D, ale i tak bude pro vás lepší a jistější hlasovat až po přečtení 10, :wink:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 31.10.2008 20:56:38
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě mocné Furlingy nesebereš!!! A jestli se o to pokusíš tak pocítíš jejich hněv :!: :palka:

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky