Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Torri as Elizabeth

Torri as Elizabeth

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Chcete, aby se Elizabeth vrátila?

Ano, určitě!
50
60%
Ano, ale obejdu se bez ní.
24
29%
Ne, takhle mi to vyhovuje.
7
8%
Ne, jsem rád/a, že odešla!
3
4%

Celkem hlasů : 84

Příspěvek 14.10.2008 19:07:17
sonulle Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Liz byla moje oblíbenkyně ( a Rodney ). Liz jako postava v Atlantis mi opravdu chybí. :cry: Je mi líto jak to všechno dopadlo. Torri v jedné miniscéně. Je tam užasná
http://www.youtube.com/watch?v=cG7-ozRh3Gc
Udělali chybu, že si ji tam nenechali.

Příspěvek 14.10.2008 20:04:32
Dr. Daniel Jackson Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Elizabeth mi v Atlantis dodávala pocit, že to není jen seriál o armádě (v SG-1 mi to vyvažoval Daniel + Sam byla zase vědec a Jack pořád nějakej vtípek :) )ale že se dá takováhle expedice řídit i civilně. Ačkoli mám většinu postav hodně rád, tak ze všech nejvíc asi Sam, takže jsem rád že tam přišla, ale pravdou je, že když mi někdo řekne jméno Samantha Carter, tak si ji vybavím, jak zase zachraňuje svět a ne, že sedí v kanceláři a dělá jenom nějaký rozhodnutí.
V tom se mi líbila zase Elizabeth, že ta to dokázala perfektně zahrát i když byla "pouze" velitel Atlantis. Takže kdyby mi někdo měl dát na výběr, koho posadím do místa velení Atlantis - Elizabeth, Sam, nebo Wolsey, tak rozhodně vyberu Elizabeth. Ona prostě k Atlantis patří.
Sonulle - Skvělá miniscéna, tím hraním mi to opět připomnělo Elizabeth :) , akorát, že tady mi spíš připadala jako z nějakýho motorkářskýho gangu.
- That would be virtually limitless power. What happened?
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- He destroyed a solar system.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

Nové Stargate SG-1 & Atlantis video
http://cz.youtube.com/watch?v=JE6JvkmkD3k

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 19.10.2008 14:29:16
sonulle Airman
Airman

Odpovědět s citací

Sam a Jack to bylo pro mě něco jako Mulder a Scully. SG1 jsem měla hodně ráda. Přiznavám se, že s nástupem seriálu BSG můj zájem opadl, ale SGA mě opět přivedla k zástupu fanoušku SG. Bohužel během 4.řady jsem upadla trošičku do deprese. Musím rozdýchat, co se tam děje. Vím, že asi budu hnusná, ale proč neodstranili nějakým rozumným způsobem Teylu?? Sam tam klidně mohla hrát. Sice nevím na jaké pozici, ale mohla.

Příspěvek 19.10.2008 17:32:26
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

sonulle: Promiň, ale to musíte všude psát zmínku o odstranění Teyly? Řekla bych, že je na to již několik speciálních topiců, takže tady by se to řešit nemuselo... :roll:

Abych nebyla OT a za :jako: tu protivnou :jako: - Torri je naprosto skvělá herečka. Svou roli v Save my Soul zahrála naprosto úžasně. Měla jsem ji velice ráda, v Atlantis znamenala opravdu hodně. Je mi líto, že odešla. Elizabeth byla skvělá postava a skvěle velela. Na civilistu si dokázala získat opravdový respekt i u vojenské části expedice (nepočítaje její konflikty se Sheppadem :yeah: )

Dr. Daniel Jackson:
Naprosto souhlasím. SGA je opravdu trochu více o armádě (což mi vůbec nevadí :yes: ), ale Elizabeth to tak trochu měnila. Jako velitel mi sedí nejvíce ona. Poslední dobou jsem si ale Woolseyho velice oblíbila. Sam je také skvělá postava, navždy si ji však budu spojovat s SG-1. Je škoda, že Torri už v SGA není... :(
Naposledy upravil Aeryn dne 19.10.2008 18:08:45, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 19.10.2008 17:56:49
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já si určitě nemyslim že SGA je víc o armádě. Tam se podle mě naopak ten duch armady uplně vytratil, dyt si tam každej dělá v podstatě co chce. Dyt v SG-1 to bylo pořád yes sir a podobně tady je to spíš taková banda vědcu + občas nějakej drsnák

Jinak Elizabeth jsem měl rád, ale nijak moc mně tam neschází

Příspěvek 19.10.2008 18:07:11
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

yzerman: Co například Ford? Jeho slovník se skládal z výrazů: "Ano pane", "Ne pane", "Provedu pane"... Nebo v dílech The Siege... samozřejmě že to není celé o armádě, to nikdo netvrdí, ale bylo tam více akcí než v SG-1, co se vojenských útoků a bojů s nepřátel týče... větší bitvy, nepřátelé, více vojenských lodí...

Všechno tohle bylo i v SG-1, jak ti však někteří mohou potvrdit, v SGA bylo více :jako: akce :jako: jako takové. Zatímco SG-1 byla spíše o průzkumu planet. Co díl, to nová planeta a zápletka (až na vyjímky)...
Obrázek

Příspěvek 19.10.2008 18:32:33
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

SGA je víc o akci než SG-1? To snad nemůžeš myslet vážne :wink:
Dyt v poslední době v atlantisu jenom utíkaj z wraithskych lodí! Uplně se vytratili pozemní bitvy a neni tam ani zdaleka tolik akcí jako v SG-1.
K tý armáde: to že je tam pár vojáků neznamená že to vypadá jak armáda. Dyt na co si sheppard vzpomene tak může udělat, a když mu to někdo zakáže tak to udělá stejně (samozřejmě to dopadne dobře) a nic se mu nestane, normálně by měl jít před vojenskej soud. V SGA neni po nějaky vojensky morálce ani stopy a myslim že tu na to byl topic tak si ho můžeš najít

Příspěvek 19.10.2008 18:50:21
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

yzerman: Psala jsem "bylo" to je rozdíl. O poslední době jsem vůbec radši nepsala... je v tom dost rozdíl... když srovnáš dřívější a novou SGA... opět pouze ve čtvrté sérii bylo úplné vojenské velení... Navíc jsme, jak doufám ještě neviděli všechno... :yeah: Kdo ví, jak to bude dál? A ve filmu? Ono pak už na konci SG-1 také moc z armády nezbylo. Sam a Cam si tykali, víc civilu... časy se mění.
A řekla bych, že jsme naprosto :offtopic: Tohle nemá cenu řešit, každý má jiný názor... když už, tak by se to mělo řešit někde jinde... :box2: :bye:
Obrázek

Příspěvek 19.10.2008 19:42:34
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

v pohodě :bye:

Příspěvek 20.10.2008 15:07:39
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Super. To jsem ráda :thumbsup:
[img][./images/thumbs/kaliweir20_1224511612.jpg]http://torrihigginson.free.fr/goodies/wallpapers/kaliweir/kaliweir20.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/nono17_1224511632.jpg]http://torrihigginson.free.fr/goodies/wallpapers/nono/nono17.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/nono06_1224511636.jpg]http://torrihigginson.free.fr/goodies/wallpapers/nono/nono06.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/nono19_1224511645.jpg]http://torrihigginson.free.fr/goodies/wallpapers/nono/nono19.jpg[/img]

Pěkná FanTvorba s Torri na:
http://torrihigginson.free.fr/index-en.htm

Skvělá herečka! :thumbsup:
Obrázek

Příspěvek 20.10.2008 19:18:01
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Aeryn: Tak samozřejmě, Elizabeth byla do pozice velícího asi o něco lepší, než-li Sam, ta je zase spíš do akce :)
yzerman: Sheppard si může dělat co chce díky tomu, že je velící důstojník Atlantis :) Atlantis je civilní operace a vojáci jsou tam jenom proto, aby je měl kdo hlídat :D Takže Sheppardovi to může snadno projít, jelikož se tam ani snad nemá kdo objevit, kdo by mu mohl rozkazovat :D
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 20.10.2008 20:28:03
sonulle Airman
Airman

Odpovědět s citací

Za Teylu se omlouvám. Je spousta jiných míst, kde to kompenzovat. Jinak díky za krásné art obrázky.

Příspěvek 21.10.2008 17:22:30
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Torri mi chybí. Její osobitý přístup k velení i hraní se mi líbil. Wolseyho (asi se to píše jinak co?) nemám rád už dlouho. Teď jsem si pustil jeden starý díl a znovu mě dostala :cry: . TORRI NA HRAD :bravo: ( :D )
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 21.10.2008 18:45:28
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

DanileJackson: Sheppard určitě neni velící dustojník atlantisu. Sam měla určitě vyšší hodnost než on a to že tam byl za elizabeth dustojnik s nejvyšší šarží z něj nedělá velitele a myslim že spolu kvuli tomu měli taky dost velky spory na začátku :wink:

Příspěvek 21.10.2008 20:08:06
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dr. Daniel Jackson: Sheppard není velitel Atlantis, ale vojenským velitelem, takže má jak se říká docela benevolenci. Ale taky přímo nesouhlasím, že je Atlantis přímo civilní operací. Už od počátků války s Wraithy se z toho při nejmenší vojensko-civilní operace

A abych nebyla :offtopic: tak Elizabeth mi chybí. Byla takovým srdcem Atlantis a asi jediná, která dokázala všechny usměrnit. Proti Sam nic nemám a i když v SGA nebyla špatná, budu ji mít stále zafixovanou jako členku SG-1 tam patří. A Woolsey mě upřímně překvapil, ale prostě není to Elizabeth :(
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 21.10.2008 20:10:14
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Yzerman: Velící důstojník naznačuje, už z hodnosti, že pouze pro záležitosti armády :) nebylo to myšleno jako celkový velitel Atlantis, ale jako vojenský. Tam určitě nejvyšší hodnost má. A Sam byla vlastně vyjímkou, protože Elizabeth ani Wollsey vojáci nejsou. V případě Sam by museli vojáci uposlechnout v případě, že by jim dala přímí rozkaz, jinak by jim velel Sheppard. (respektive museli by ji poslechnout v normální armádě, pakliže byla pro Atlantis nějak speciálně napsána struktura velení, tak by mohl i s menší hodností mít vojensky větší postavení, ale to můžeme jenom hádat :) ) Proto je taky velící zástupce Atlantis, když je Wollsey pryč :)

Ale abych nebyl taky pořád off-topic, tak se přidám k Yeyind: Torri na hrad, Torri na hrad :bravo:

Jinak nevíte, angažuje se teď Torri v něčem? Třeba nějakej film, kde bych ji mohl vidět :)

Edit: Destiny - já vím, ale poprvé jsem to asi špatně napsal a podruhé jsi ty psala rychleji :)
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 22.10.2008 00:38:38
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tady je topic s odkazem na skvělý, krátký film Save my soul:

viewtopic.php?f=28&t=5621

Jinak jsem někde četla, že by se měla objevovat ve víc epizodách NCIS.
Kdyžtak si projeď imdb. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.10.2008 11:08:49
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:offtopic: Takže k právě probranému OT tématu: Sheppard je vojenský velitel na Atlantis, Elizabeth, Samantha a Woolsey byly velitelé celé expedice. Zatímco Shep zodpovídal za "vojenskou část" expedice, :jako: lídři :jako: :jako: zopovídali za vědce, vojáky, město...
Tohle je podoná diskuze jako na sff.cz, kde se zase řešila Johnova hodnost. Prostě jsou diskuze, kde lidé mají svůj názor a nechtějí připustit ten jiný. Vzniknou dohady, nápady a je to :heat: Nechci se v tomhle nějak moc angažovat, nemám ráda hádky. Takže bych si tohle nechala na jiný topic :offtopic:

Teď už k tématu s Torri: film Save my Soul je naprosto skvělý, Torri je naprosto úžasná herečka, která to dokazuje snad ve všem, kde hraje. V NCIS se angažuje už v několika dílech.
Obrázek

Příspěvek 22.10.2008 12:16:38
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pokud jsem to správně pochopil, tak si myslím to samé co vy, s tím rozdílem, že já to pořád špatně píšu a blbě to zní. :) Takže se o to pokusím ještě jednou :) Ano, Sheppard je vojenský velitel na Atlantis, je tedy odpovědný za vojáky, ale když tam Woolsey není, tak je celkovým velitelem. Viz. díl 5x10, měl přeci najednou nastarost celou Atlantis. Za normálních okolností, pouze vojenský velitel (i když ono to asi stačí :) )
Snad už jsem to napsal dobře :)

Klenotka: Jsem asi lama, ale co je to imdb? :)
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 22.10.2008 12:35:27
Airman First Class
Airman First Class

Příspěvek 22.10.2008 12:43:27
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Dr. Daniel Jackson píše:
Klenotka: Jsem asi lama, ale co je to imdb? :)

imdb.com - internet movie database - seznam herců, režisérů, filmů. Zadej Torri Higginson a uvidíš její bývalé, současné a budoucí projekty.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.10.2008 12:47:44
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Aha, Díky :)
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Předchozí

Zpět na Postavy