Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Dr. Weirová ve třetí-čtvrté sérii, aneb kde je jí konec?

Dr. Weirová ve třetí-čtvrté sérii, aneb kde je jí konec?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Jaký je váš názor na dr. Elizabeth Weir?

Skvělá! Škoda, že ji odstranili ze seriálu :-(
53
52%
Dobrá, bez ní to není ono, ale přežiju to
21
21%
Byla dobrá, ale bez ní mi to nevadí
19
19%
Je mi to jedno
1
1%
Neměl jsem ji moc rád, ale taky bych to s ní přežil
6
6%
Udělali dobře, že jí dali pryč
1
1%
Naprosto špatná postava, nechci o ni už ani slyšet!
1
1%

Celkem hlasů : 102

Jearynen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ano, jelikož jsem zatím viděl jen první sérii a to v malé kvalitě, chci vás požádat o odpověď, jak to vlastně dopadlo s touto skvělou postavou. Žije? Byla zničena při útoku na Asurus? Umřela jiným způsobem?
A aby toho bylo více, dám sem anketu - jaký je váš názor na dr. Elizabeth Weir?
Já osobně tedy mám tuto postavu velice rád a hlasuji pro první možnost :-)

Over.Lord Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ano ja ji mel taky rad
[img][./images/thumbs/100123053615414763_1265552998.jpg]http://nsa10.casimages.com/img/2010/01/23/100123053615414763.jpg[/img]
Obrázek
Nos must amitto vivo en!

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

j ja ji taky zboznoval skoda ze tam uz neni :(

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já měla Elizabeth taky ráda, ale hlasovala jsem pro druhou možnost. Její konec byl imo dost podivnej. Vůbec celý to jak se tam v posledních sériích objevovala bylo hodně zvláštní.

Jearynen: Když chceš vědět co se s ní stalo, nevím proč si nepřečteš nějaký spoilery. Já ti k tomu řeknu, že nežije, ale vlastně ani neumřela.
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jearynen: Mám takový pocit, že když ti to sem někdo vyspoiluje, tak ti zkazí dojem ze čtvrté a páté série (pokud to teda jde..zrovna u těchle sériií to není tak jednoznačné). Otázkou je, jestli se tak daleko v Atlantis hodláš dostat. Pokud ne, tak pokračuj ve čtení.
Pozor, toto je spoiler!!! - to jen pro jistotu, aby mi někdo nenadával, že to nechtěl vědět.
Toto je spoiler!!!:
Elisabeth bude umírat po útoku Asuranů na Atlantis, a tak dojde k aktivování nanobotů, které měla v sobě. Následně pak zůstane na Asuru. Za pár dílů bude postavena umělá Elisabeth, která, mám pocit, bude zabita (už si to nějak nepamatuju), zároveň bude řečeno, že pravá Elisabeth byla zabita replikátory. Nicméně po útoku na Asurus se dozvíme, že přežila a spolu s ní další skupina Replikátorů, kterou ona vede. V páté sérii se pak dozvíme, že to je skupina Replikárotů pokoušejících se povznést a ona je tomu učila. Nakonec jeden z nich přišel s tím, že Replikátoři se jako stroje nemůžou povznést cestou, jakou se povznášejí lidi, ale musí na to technicky. Nicméně to nevyjde až tak podle jejich představ a oni zůstanou uvězněni nekde v subprostoru či kde ve formě energie a hledají způsob, jak se dostat zase zpátky. Přijdou na Atlantis, kde si chtějí vyrobit nová těla, což je jim nakonec dovoleno, ale po jistých komplikacích je rozhodnuto, že Replikátoři budou z Atlantis přemístěni na jinou planetu, ale na úplném konci epizody se dozvíme, že je vlastně poslali bránou do vesmíru. Takže bych hádala, že Elisabeth v replikátorském těle teď dělá družici nějaké planetě.

Takže asi takhle, no :)

sonulle Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ano byla skvělá :cry: . Mně v seriálu docela chybí :cry: . A nejhorší je, že vím jak zkončila. Měli ji poslat domů a nechat ji napokoji. Tčen konec kolem ní byl děsná glajda :wall: :wall:

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Elizabeth byla opravdu skvělá. Báječně velela městu, lidé jí respektovali, ctili. A ona je. Udělala by pro ně i město naprosto vše. Za to si zaslouží naši úctu a vzpomínky :ok:
Torri ji zahrála báječně a vždy na ni budu vzpomínat na :jako: tu co velela Atlantis a byla jeho duší :jako: . Velice mne mrzí, že odešla.
Smutný byl i její konec v Ghost in the Machine. Díl byl velice pěkný, ale takový osud si nezasloužila...

Eleira: To jsi napsala mooc hezky :thumbsup:

Jearynen: Měl jsi si to nechat jako překvapení. Pro mě to bylo v díle First Strike a Lifeline :jako: šok :jako:
Obrázek

Jearynen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Aeryn: já ale šoky tohohle typu nemám moc rád...vlastně je nesnáším. Nejradši bych momentálně založil fanklub, ale nechce se mi psát web ^^; Navíc nechci nějak moc čekat s psaním SGT, jelikož se mi teprve stahuje první série v dostatečné kvalitě pro musicvidea. Ale myslím, že si souběžně budu stahovat i další díly. Tak...no, to je možná OT ^^;

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jearynen: Děláš music videa? To je super? :-) OT to trošku je, ale zase ne tolik ;-) A jaký fanclub, zda-li se mohu zeptat? :-)
Obrázek

Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

Proste do toho serialu patrila, bez ni to uz nebylo ono, ikdyz ty dily ve kterych umrela nebyly spatny, ale pak to pokracovani, meli ji tam aspon dat cas od casu hostovat...
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Skvělá postava. Měli jí tam nechat. Ideální by bylo kdyby se i nějak uchytila Fren, která jí představuje později. Ideálně aby tam byli obě. Uznávám, že jsem náročný, ale žádný nový velitel mě nějak extra nezaujal (ten současný ani náznakem) a Fren se mi prostě líbila se svým Hellou :-D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

me nejdriv vadila a mel jsem radost ze de pryc ale carterova bylo hrozna...to jsem chtel aby se vratila..
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Já bych řek, že dr. Elizabeth Weir se tam hodila, protože dokázala udržet Atlantidu v rovnováze (vědci x vojáci x situace). Jenže pak se torri higinson rozhodla skončit s SGA (nebo to chtěl manžel-no někde sem o tom čet) a tak ji museli scénáristi nějak vyškrtnout. Jelikož ale byla dr. Weirová hl. postava, tak ji nemohli jednoduše :shooting: . Navíc před ní odešel Carson Beckett. V 5. epizodě se bez ní obešli celkem dobře, ale stejně mi tam chyběla.
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

S manželem to nemělo co dělat. Torri měla neshody s tvůrci. Nelíbilo se jí, jak Elizabeth v některých dílech píšou (jako že se někdy chovala úplně jinak, než by to Elizabeth udělala, navíc v každé epizodě se chovala úplně jinak) a vůbec se tam nějak asi nepohodli. Oni to sice takhle naplno neřekli, ale v pár rozhovorech je to naznačeno a Torri sama něco takového na jednom conu říkala.
A důvod proč se pak neobjevila aspoň jako host je proto, že začala natáčet jiný seriál v LA a oni jí v 5. sérii pak nabídli jen jednu epizodu. Což by pro ni nebylo zrovna ideální, aby kvůli pár natáčecím dnům letěla do Vancouveru od rozdělané práce. Tak tam místo ní dali tu replikátorskou verzi.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já jsem dala druhou možnost.... prostě elisabetj byla skvělá, nejlepší z velitelů co tam byli ale že bych ji při její smrti brečela to říct nemůžu ale tm nechci říct že mi to zase bylo jedno... měla jsem ji hrozně ráda a Torri je skvělá herečka :)
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Herečka docela dobrá, ale postava napsaná strašně špatně. Jak psala Klenotka, často se chovala dost divně...
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Třetí možnost. Měl jsem jí celkem rád, ale Woolsey mi tam sedí víc a mám ho i radši.

John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Woolsy, :heat: :heat: Carterovou, i kdybych ji neznal z SG-1, tak bych ji měl nejrači, Weirovou mam taky rád, byla tam nejdýl, ale u Woolsyho jsem nemoh, když přišel na Atlantis, to byl projev, proto Carterovou, byla asi nejmilejší :ok: :yeah:
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Carterová? Ta Carterová která byla asi jen v pěti epizodách? Ta Carterová která tam vlastně nic neudělala? OK, v prvních epizodách byla ještě dobrá, ale pak už to šlo ke dnu. Carterová prostě patří do SG1... Woolseyho tam měli dát už ve čtvrté sérii. Je mnohem lepší než Carterová a uvěřitelnější... není to nějáký superchytrák, který nemá z ničeho strach. Je to takový normální úředník... a proto ho ho mám rád.

John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Proto ho nemám rád :lol:
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To se mi taky nelíbilo, že tam Carterová pomálu vůbec nebyla a občas i pak Woolsey (Daedalos variatons). Sorry za to co sem napsal o pár příspěvků výš o Torri (kdysi sem to někde našel, nejspíš to byl jenom nějaký bulvár, toho je na Netu víc než dost).
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Woolsey je skvělej vedoucí ale já měla taky radši Carterovou... asi už proto že je z SGC tam jsem ji měla taky strašně ráda... ale řekla bych že jsme trochu zabočili do OT... není to tu náhodou jen o Weirové? :lol:
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

Shane Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Woolsey nebyl úplně špatnej, ale po Weirový (kterou jsem milovala od prvního dílu) a Carterový jsem ho prostě nemohla skousnout :(.

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

já spíš nemohl skousnout Carterovou. už jsem někde psal co si myslím o tom, že jí cpali do SGA, ale nakonec se mi zdál Woolsey mnohem lepší než Weirová.
ta mi celkem vůbec nevadila, ale neměl jsem rád, že když mluvila tak měla otevřený oči tak jako kdyby jí chtěli vypadnout

http://sga-project.com/images/screenshots/119/245.jpg
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Řeknu to takhle: Weirová už se asi neukáže. Tečka.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Další

Zpět na Postavy