Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 15.10.2008 - Sledovanost

15.10.2008 - Sledovanost

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 15.10.2008 08:12:42
kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Příspěvek 15.10.2008 08:53:22
Iprom_Enith Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jj, kdyby Asgardi byli i v dalších dílech, starý "SG1ňáci" by se určitě šli taky kouknout na starý dobrý šedý prdelky... :yes:

Příspěvek 15.10.2008 13:22:52
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

myslite si ze kdyby byla sledovanost nadprumerna do konce sezony , tak ze by byla mala sance na natoceni 6.serie ?

Příspěvek 15.10.2008 14:18:46
Rudeboy 1905 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ani si nemyslim, známe sci-fi channel a Mallozziho a spol . taky bzch rád 6. řadu ale potimismus mě již opustil. :hmmm:

Příspěvek 15.10.2008 14:41:49
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pokračovat v seriálu, kterej už zrušili, to by ze sebe ve Sci Fi udělali blbce.... A kvůli třem kvalitním epizodám z dosavadní páté řady bych SGA neresuscitoval - jelikož případná šestá by na tom nejspíš nebyla o nic líp.
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 15.10.2008 15:08:06
Cre@tive Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

....hlavne, že Atlantis patrí medzi najsledovanejšie programy na Scifi channeli a aj tak Atlantis zrušili, ale nad konaním všetkých zodpovedných sa radšej nebudem vyjadrovať, som aj tak presvedčený, že keby bola zaručená tak vynikajúca kvalita aj 6.série ako je teraz 5.séria, tak sledovanosť by bola aj tak slušná a 6.séria by celému seriálu len prospela s tým, že by bola posledná, pretože 5.séria má naozaj mimoriadne vydarené príbehy....... :?.......a navyše teraz sa rozohrali aj dobré vzťahy medzi postavami,ktoré koncom 5.série vyšumia nejak do stratena, napr. vzťah medzi Rodneym a Jennifer, mne sa páči aj nerozvinutá teylina dilema, kedy ju John stále chce ochraňovať kvôli decku, ďalej napríklad experiment Jennifer na prerobenie Wraithov, aby prestali žrať ľudí a podobne.....myslím si, že keby sa táto dejová línia rozpracovala do 6.série, tak seriál a príbeh by vyznel oveľa lepšie ako teraz keď spravia záverečný film, kde za 90 minút budú musieť vyriešiť všetko a dopadne to tak ako pri arche pravdy, že všetko vyznie, tak nijak....
...svetelný meč sa dá použiť aj na štiepenie viniča, nie na medzigalaktické vojny...

Příspěvek 15.10.2008 15:17:12
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tjn tou 6. by to mohli pripravit na konec protoze az po tom co dotocily 5.radu tak teprv oznamili ze koncej , takzei myslim ze dej 5. rady neukoncuje pribeh

Příspěvek 15.10.2008 15:43:33
jantusla Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vysvětlil by mi někdo co znamenají ty čísla sledovanosti? Je to myšlený jako 1,5 x 1 000 000?

Příspěvek 15.10.2008 15:56:21
Cre@tive Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

....som toho názoru a nikto mi nevyhovorí, že rozbehnutie rôznych dejových línií si proste pýta to, aby bola aj 6.séria, pre zmysluplné dokončenie seriálu a sledovanosť to len dokazuje!....hold ale keď už padlo dávnejšie rozhodnutie o zrušení, tak mi príde už zbytočné, aby som sa tu rozčuloval :D ...som zvedavý na film, čo ponúknu tam....
...svetelný meč sa dá použiť aj na štiepenie viniča, nie na medzigalaktické vojny...

Příspěvek 15.10.2008 15:57:45
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

jantusla píše:
Vysvětlil by mi někdo co znamenají ty čísla sledovanosti? Je to myšlený jako 1,5 x 1 000 000?

1,5 je jako 1.500 000 diváků :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.10.2008 16:18:01
maceon Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj pořád přez mega diváků... ale kdyby do toho počítali i lidi co si jí pak stáhnou a mrknou na ní s titulkama atd., tak jich bude tak 4x víc

Příspěvek 15.10.2008 16:24:45
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ale z lidi co si to stahne nemaj penize

Příspěvek 15.10.2008 18:18:30
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to cvigy: to rozhodně nemají, na druhou stranu, kdyby za nějaký rozumný poplatek umožnili stažení epizody od nich, tak by se zájemci určitě našli. Musely by to ale být reálné ceny, ne jako u nás, kdy na jednom nejmenovaným serveru stojí 1 mp3 řádově 30 kč. V případě SGA bych klidně stahoval za cenu ccca 100 Kč/díl.
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 15.10.2008 18:28:21
jantusla Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
jantusla píše:

1,5 je jako 1.500 000 diváků :)

To mně neříkej, že 300 000 000 lidí v USA se na stargate dívá jen 1,5mil :). A jak se to měří bys nevěděl?

Příspěvek 15.10.2008 18:50:27
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

jak říkal Oneill ve 100. díle: "Buďte vklidu, poběží to na kabelovce..."

Asgard: to bys ale dal za celou serii 2000,- a s kvalitou jakou nám hází pod nohy by to podle mě nebyl zrovna nákup měsíce ;)
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM