Já si myslím, že Teyla byla ze začátku dobrá postava a dala by se skvěle rozvinout, ale jak ji začali odsouvat na stranu, ztratila důležitost její wraithská DNA a tak... šlo to vy víte kam. Ze začátku se mi i líbila a do tho týmu seděla. To je něco jako Sheppard, dnes, kdybych porpvné viděl první díl SGA, tak bych se tlemil, jak můžou udělat z pilota vrtulníku druhého a potom i hlavního velitele vojáků v expedici... to je přece úplná blbost. Ale zahráli ho dobře a nevadil mi ani teď tolik ne, jen mi už od konce třetí nebo začátku čtvrté řady vadí ten jeho zvhled, ta stará černá vojenská bunda, potítko a tak...

Daleko lepší byl v atlantisácké uniformě s P90sátkou a detektorem známek života... to je ale trošku větší OT, omlouvám se, jen jsem chtěl nějak poukázat vliv scénáristů, jak už tady podobně řekl
Ori.
Jinak, pokud by teylu neodsunuli a neotěhotnila by a nenosila by furt plnou výbavu SGA uniforem, ale taky nějaký více "sexy" oblečky... Bylo by to všechno jinak...
Závěr: Podělali to scénáristi, ne Rachel a za sebe nemůžu říct, že bych ji neměl rád, i přes ty všechny chyby mi připadá, že říct "ne" zní jako nesnáším ji, alespoň dle stylu tohoto topiku...