No AUTOR sám tady prohlásil že to dokončí, jen že neví kdy, no tak by jsme ho mohli popohnat...(chytrý či pozorný ví jak) ale j´vás do ničeho nenavádím
Já bych dal, že jestli nebude schopen si udělat čas aspoň na jeden díl za čtvrt roku (což je myslím docela dlouhá doba), tak to nemá a cenu a měl by to šložit, pokud to bude s delšími intervaly ať to řekne jako chlap a neslibuje nesplnitelné (né že by něco takového říkal, ale vypadá to tak).
2*Jack* - jen tak mezi námi - jaký je podle tebe rozdíl, jestli to složí, nebo bude dodávat jeden díl za dejme tomu 9 měsíců - ty to budeš brát jako mrtvé a já budu šťastný alespoň za to a budu vůbec nejšťastnější, když povídka bude mít zakončení
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.
No jo to já bych třeba taky čet viď, mě je to celkem fuk, když to neberu jako aktivní povídku, ale dožaduju se aspoň nějakého přesnějšího vyjádření... jako Sheppard, ten taky Rodneyho otravuje s přesným časem či odhadem... Jen ať tu napíše, "plánuju tak do roka něco dodat," nebo "neplánuju už nic dělat"...
dockame se nekdy dokonceni? protoze to ted vypada ze asi ne....
Aurum potestas est.
--------------------------------------------------------------------------
Optimista se uci anglicky,pesimista se uci rusky a realista se uci strilet.
--------------------------------------------------------------------------
Dulce et decorum est pro patria mori.