Já se tady už nepřestávám divit...
že neuměli válčit je totální nesmysl,strategie vymáčkneš z jakýhokoliv počítače co měli
To bych ani neřekl.
Antikové jak už jejich historie napovídá se válkám vyhýbaly (Ori, Wraithové,...). a I kdy by strategii vymáčkly z PC, tak jí musí upravovat, podle chování nepřítele a to přímo v bitevním poli a jak jsem již nastínil, tak Antikové neměli s Válkami zkušenost a je rozdíl mezi teorií a praxí!
Kdyby uměli, tak by i nad Wraithama vyhrály s přehledem a to i s tím jaký z nich scénáristé dělají s prominutím blbce. Stačilo by lodě posílat v jedné skupině taktikou udeř a zdrhni, ale na to oni neměli zkušenost z předešlých válek jako lidstvo, které jich zažilo již nespočet. Navíc i Asgardi přišli žadonit na Zem s tím že chtějí někoho "blbějšího" aby alespoň zpomalily postup replikátorů a co potom Antici? ...
WTF?Tak za 1.současný pokrok ve zbraních je enormní a je dokonce větší než ten za WW2,problém je v tom že ho nevidíš.
Tak Antikové vylepšovat zbraně opravdu nepotřebovaly, tedy aspoň si to myslely (dokud nebylo pozdě viz. projekt Acturus)
(antikové prováděli terraforming planet..)
Tak tohodle jsem si nikdy ve StarGate nevšiml. ANO ČETL jsem to v jedné POVÍDCE, ale ne v seriálu a povídkou stejně tak různými hrami se řídit nelze (platí i o psaných spin-off)
scénáristi jsou prostě blbci,já bych to navlíkl tak,že bych popsal jejich politicko/náboženskou neochotu k válce "maření šance na povznesení"
Ano zde na fóru a i jinde na netu je trend nadávat na Scénáristy(netvrdím že jsou bez viny), ale zkuste si nejdříve promyslet jak byste to udělaly vy
(Komplexně zasadit do děje a ne jen plácnout lichou větu) a pak něco pište
Jinak,jak sem tu už miliardkrát říkal
Tak tohle jsem už nepobíral vůbec. Možná je to mým současným stavem, nebo tím že máš na celým fóru teprve čtyři příspěvky...