Vím, že je SGA seriál, ale dovede si někdo z Vás představit ty senzory? J8 teda rozhodně ne,.......Přece nemůžou sledovat objektv HP v reálném čase? Vím, ono se řekne, Antikove = technologie na nejvyšší úrovni,......ale vždyť, jestly posílají nějakým subprostorem signál, který se odráží od danného bjeku a vrací se zpět do ,,města,, tak než ten signál dorazí, tak je ten objekt už někde jinde, ne? Vážně si neumím představit realitu těhlech senzorů,....a ještě fakt, že můžou monitoroat pohib Hive Ship´s po celé galaxii,......Ale jo, beru to, jsou to přeci ANTIKOVÉ

.
Trochu mi to připomíná ten díl SG1, jak je Sam na tý asghardský planetě s Thorem, a sledují tu asghardskou loď v HP, a za ní ty replikátorský lodě,....... Mně to připadá, při nejnejmenším, zajímavý,......
JInak, teď mně ještě napadlo ZPM. Jak nám ho ukázali, tak si představím krystal,.....a v tom díle SGA, jak ho Rodney schodil ze stolu, tak se roztříštilo na střepy,.....takže krystal, nebo něco jako sklo,.....Jak může nějaká věc, o takové stuktuře generovat tolik energie,...? Nebo energii obecně? Tomuhle teprv nerozumím,......A to vynechávám výrobní proces,.......
Vím, že je to seriál, a že si z něj nemůžu brát přílišnou realitu, ale vě většině sci-fi je něco, co by se dalo (teoreticky za pár let) vyrobit tady na Zemi,....
No, možná to někomu bude připadat jako zmatený a nesrozumitelný text, ale snad to pochopíte,....
Blahoslavení budiž Antikové
O´neill : ,,Řeknu Ti Tiel´cu, že jestly brzy nezjistíme jak z toho ven, tak se cvoknu.Zcvoknout, to znamená přijít o rozum, zbláznit se,zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOUT !!!!!!