Na nově v Kráčející skále se objevil jako policajt Eric Breker (plukovník Reynolds - SG a Kapitán Gemenon Travelleru - BSG), potom Kevin Durand (Zipacna) a do třetice pokud se nepletu Aaron Douglas (hlavně Chief Galen Tyrol - BSG).
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?
Vcera, kdyz jsem prepinala tv, tak jsem zahlidla v odpadlikovi Jaye Acovone (Charles Kawalsky).
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN
Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD
Sorry,ale přes torrenty nestahuju,pouze rapid nebo v krizi nějaký free server.Asi to sem nepatří,ale stahování přes rapid není protizákoný kdežto u torrentů ten soubor posíláš dál,tím pádem ho sdílíš a to už je trestný,u rapidu nic nesdílíš.Ještě jednou se omlouvám že to sem se*u,jenomjsem to chtěl vysvětlit na tomto místě.
Právě se si sehnal zatím jen první řadu seriálu Cesta do neznáma a tam se v prvním díle objevil Walter(asistent generála Hamonda a posléze i O'Neilla,občas taky říkal to "první symbol zadán"),byl v odbojové skrýši spolu s ostatnímy,díval se tam na televizi.A taky v tom samým díle hraje herec,co hrál v atlantis manžela dr.Weirové.
To je ten díl s pravou a falešnou americkou ústavou ?
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.