Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Máte rádi Teylu?

Máte rádi Teylu?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Máte rádi Teylu?

Ano
105
50%
Ne
107
50%

Celkem hlasů : 212

Příspěvek 23.8.2008 19:00:15
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Je to prostě otázka ano/ne. V diskuzi se můžete rozepsat proč...

Já osobně ne.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 23.8.2008 19:13:37
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tohle je moc. :shock: Všude samé kill teyla a jak zabít teylu a tak dále. :lol: Já osobně ji nesnáším. :evil:

Příspěvek 23.8.2008 19:15:03
Imperator21 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

V pořadí stopadesátý topic o Teyle a já po stopadesáté říkám ano :D

Bože, další flame topic, už to vidím
ObrázekThe signature has been eatenObrázek

Příspěvek 23.8.2008 19:20:12
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Imperator21 píše:
Bože, další flame topic, už to vidím

Ale, ale... Tak zle snad nebude. Jenom jsem chtěl mít jasno, jak je to procentuálně.

Příspěvek 23.8.2008 19:36:22
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Žádné antipatie vůči Teyle nechovám, takže dávam ano.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 23.8.2008 19:47:00
Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Moc ji nemusím. V některých dílech jsem si ji nevšimla a jako by tam nebyla...takže ne.

Příspěvek 23.8.2008 19:52:37
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

nesnáším ji
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 23.8.2008 19:53:36
impaled_shadow Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

V anketě nemůžu odpovědět, v první sérii se mi líbila. Ve druhé a třetí jsem o ní prakticky nevěděl a ve zbývajících – tragédie.
Bůůů. Co poslouchám?
http://last.fm/user/angoisseus

Příspěvek 23.8.2008 20:20:04
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

nemam ji rad a vubec to nebudu rozvadet..
" IMMORTALITY "

Příspěvek 23.8.2008 20:50:22
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevadí mi. Ze začátku se mi jako postava líbila. Od 2 až do 4 série se mi tak zprotivila, že jsem ji nemohla ani vystát. V 5 mi už ani nevadí. Dala jsem ne, protože není možnost "něco mezi"
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 23.8.2008 21:02:06
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

V první sérii mi nějak nevadila... pak jsem začal chodit na SGA-Project a bylo to :-D Spíš tím, že jsem si konečně všimnul, jak příšerná je... a s každým dalším dílem se to zhoršuje :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 23.8.2008 21:02:36
Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ano. V podstatě už od první série a ani se mi nijak nezprotivila. A ani nějak nevím, co proti ní každý má. Já vím, že má každý vlastní názor a má na něj právo, ale přiznejme si to - kdo je v téhle době dokonalý? Každý jsme nějaký a nevím, jestli to třeba od někoho není jen pouhá závist. Znám takových pár lidí. Je pravda, že u ní není moc věcí, co by se dalo závidět (ale někdo se stejně najít může). Někdo nemůže vystát tuhle postavu, jiný tamtu. Já mám osobně ráda skoro všechny, každý je nějaký a postava je taková jak jí tvůrci napsali. Není to reálný svět, tak nevím, proč nenávidět někoho ze seriálu. Moc důvodů není ani v reálu...
Obrázek

Příspěvek 24.8.2008 10:58:04
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak tedy Teyla. Vlastně mi ani nijak zvlášť nevadila, protože se většinou ani nijak neprojevovala - kdyby zmizela, možná bych si všimnul, možná ne. Ale zabírá v týmu místo, který by jinak mohl dostat někdo pořádnej. Viz teď ten díl, jak s nima šel Lornův tým - to byla poněkud jiná úroveň. Ale čim mě teda opravdu namíchla, je to, jak začla šéfovat na lodi 304 cls. jako by tam byla doma. To že dostala rychlokurz? No myslim, že posádky maj několikaletej trénink navazující na několikaletý vzdělávání a ona se to naučila kdy? Když se párkrát vezla na misi? :roll:
A ne, zrovna tohle neni závist, je to prostě kravina. Jinak budiž, v SG závidim kdekomu kdeco :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 24.8.2008 11:46:32
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nejdřív mi ani moc nevadila, ale postupem času se z otravné postavy dostala na nejvyšší místo nenáviděné :evil:

Příspěvek 24.8.2008 12:04:41
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Chápu to. Každému prostě vadí někdo. Ale proč zrovna nenávist? Myslím, že je to pro vás zbytečné znepříjemňování života, když nenávidíte virtuální osobu. Zkuste jí prostě ignorovat... Každý je nějaký :lol:
Obrázek

Příspěvek 24.8.2008 12:15:31
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

me nevadi,je v pohode, sice vim že hodne lidi ji nema rado, ale nabavi me vsude cist jak je hrozna, že by ji mely zabit a pod. je to furt dokola a me už tyhle kecy připadaji ohrany a dosti trapny stejne jako lidi co to furt omivaji :roll:
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 24.8.2008 12:20:10
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tommaso: Jsem ráda, že se najdou lidi jako ty - co mají stejný názor jako já.

Proboha, lidi, to už to nestačilo? Proč by jste ji chtěli zabíjet? Nechte jí normálně žít tak jako ostatní vás. Určitě se najde někdo, kdo vás zrovna nemusí, ale podle mne to zase tak moc neřeší. Aneb, jak se říká: Přej a bude ti přáno, ber bude ti bráno....
Obrázek

Příspěvek 24.8.2008 12:49:33
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ne :D Ale nechci, aby umřela nebo tak. Už bylo dost smrtí a návratů. Prostě ať ji pošlou s rodinou domů, už udělala, co měla a teď je vidět, jak jsou z ní už bezradní. Dřív mi až tak nevadila, ale poslední dobou, jak někdy herci okolo dostanou možnost si zahrát, prosvitne to, že ostatní, i Jason, umějí hrát - ale Rachel zkrátka ne. Není to herečka, je to zpěvačka a ty dva škleby (netroufám si říct ani výrazy), co tam střídá, spolu s tím rádoby konejšivým hlasem, často nabourává atmosféru jako teď v The Shrine. Je vidět, že ani autoři sami nevědí, co s ní a tak už cokoliv udělají, vyznívá násilně a nuceně.
Jako postava už nemá užitek ani význam, a ve 4. sérii měli skvělou možnost poslat ji pryč bez toho, aniž by ji nějak tragicky zabíjeli. Což je jejich způsob, jak se zbavovat postav. Takhle by udělala rozhodnutí, za sebe, jako postava, že chce být s rodinou a že jim bude prospěšnější doma a bylo by to. Žádné naroubované a násilné věty a schopnosti by jí dávat nemuseli, prostě by se klasicky rozhodla. A pro ty, kteří ji mají rádi, jako doopravdy rádi, jako nejoblíbenější postavu, by se občas objevila třeba jako host někde. Ale na to, aby občas šla na misi a někde použila wraithský gen jednou za sezónu nemusí být hlavní postava.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.8.2008 13:41:14
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasím s Klenotkou. Mám ji ráda, to ano. Ale opravdu by bylo lepší, kdyby odešla teď na začátku páté série, kdy jí dával Woolsey na výběr. Já na jejím místě bych to alespoň udělala. Je pravda, že chce být prospěšná, ale to se jí moc nedaří.
Vůbec se mi nelíbí, že je v intru hned na druhém místě a třeba Rodney až poslední... Ale jak je vidět, tyhle pozice neodpovídají důležitosti ani viditelnosti postav.
Obrázek

Příspěvek 24.8.2008 20:50:55
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Amazon: Rodney má poslední čestné místo i s názvem postavy (David Hewlett as Dr. McKay). Stejně jako Daniel v SG-1. Ostatní takový luxus nemají. :wink:

Příspěvek 24.8.2008 20:59:13
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Dal jsem Ano, protože kdyby tady nebyla, tak se nemohu zasmát nad tématem "Jak si představujete smrt Teyly", kde se vždy válím smíchy po zemi.
Je sice pravda že čas od času mě chytne nával agresivity když řekne: "My people", nebo ještě lépe její nádherné fráze o přicházejícím dítěti z dílu 5x01, ale hned poté, co se klepnu rukou do hlavy se musím začít smát.
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 24.8.2008 21:42:25
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mě teyla rozhodně vadí. Je zbytečná a zajímá se jen o svoje lidi. Kdyby tam nebyla tak by si toho podlě mě většina lidí ani nevšimla, no vlastně já bych si asi řikal kam zmyzely ty přebytečný kecy.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 30.8.2008 09:38:49
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mark Jackob píše:
Mě teyla rozhodně vadí. Je zbytečná a zajímá se jen o svoje lidi. Kdyby tam nebyla tak by si toho podlě mě většina lidí ani nevšimla, no vlastně já bych si asi řikal kam zmyzely ty přebytečný kecy.

nj ona se zajima jen o svoje lidi, bože to je ale hruza jako fakt by ji měli zabit za tohle :lol: :roll:
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 30.8.2008 10:01:29
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Videl som Rachel rozprávať aj mimo Stargate, a vôbec nepôsobila tak nútene, afektovane. Myslím, že ako herečka je viac než dobrá, navyše nevyzerá najhoršie a svoje telo dobre ovláda - vidno, že tancuje (bojové scény,...)

IMHO z nej takúto postavu chceli scenáristi. Preto by predchádzajúci, legendárny topic mal niesť názov "Jak si představujete smrt scenáristů". Samozrejme, treba separovať výrazy Rachel a Teyla, ale keďže tento topic je o Teyle, vravím, že nie.

Ja len chcem podotknúť, že Teyla by mohla byť zaujímavá postava, keby neboli scenáristi takí tupí. A že to rozhodne nie je zásluha Rachel, ako ju IMO všetci neprávom obviňujete. Schválne - pustite si Youtube, pozrite pár videí. Je celkom normálna.
Naposledy upravil Ori dne 30.8.2008 10:06:14, celkově upraveno 1
- Aren't there other ways I could get pregnant, like... sitting on a toilet seat?
- Absolutely - there would need to be a guy sitting between you and the toilet seat, but yes, absolutely.

Příspěvek 30.8.2008 10:06:08
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myslíš, že scénáristé jí píšou tak, aby v každém druhém záběru koulela očima a měla tak debilní tón hlasu?
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Další

Zpět na Postavy