Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Jak si představujete smrt Teyly

Jak si představujete smrt Teyly

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 07.8.2008 09:58:28
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ted zacinam vazne pochybovat o tom jestli jsou scenaristi normalni. Koukam tak zase na Daedalus variation a zacina me poradne dozirat to ze Teyla ovlada Daedala pomalu lip nes Rodney.
Tak me napadla dalsi pohadka:
Daedalus je pod palbou nepratelskych stihacek. Teyla, jelikož dokonale ovlada nasi nejmocnejsi lod, je ve strojovně. Snazi se presmerovavat energii od štítů a najednou BUM. Exploduje konzole na presmerovavani energie. Daedalus nakonec z bitvy utece a vyhlásí meziplanetární pátrání po Teyle. A uklízecí četa se mezi tím zabývá tou velkou pizzou na zdi. (Od čeho může být :?: :?: :?: ) :D
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Mulligan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jak už jsem před časem říkala, chtělo by to připravit pro Teylu bolestivou a dluho smrt :D , nechcu popisovat nic konkrétního, takže se nabízí prostor pro fantazii každáho "fanouška" Teyly :lol:

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mně by se líbilo, kdyby vstaly z mrtvých všechny oblíbené usmrcené postavy v podobě zombie a všechny by se na Teylu vrhly vyčítajíc jí, jak je možné, že tak nesympatická, rádoby moudrá, zbytečná vidlačka, která dobře umí akorát říkat "previously", měla celou tu dobu štěstí a nikdo ji ještě nezbavil života...

Ano jsem fanatik, co se týká tohoto tématu. :twisted:

Teď mě ještě napadlo, když má být ten závěrečný film: Třeba by z toho mohli udělat "doják", kde Teyla hrdinně natáhne bačkory (Wraithské smrtící bačkory :D ). To by se pak oslavovalo...
Vsadím se, že nikoho by pak nenapadlo dělat petice "save our lovely Teyla", tak jako to bylo u Carsona.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Dnešní zpráva o ukončení SGA má pro nás ještě další důsledek. Tím je to, že už se nedočkáme toho krásného momentu o kterém tady již nějakou dobu polemizujeme. Ale stále zbývá film, takže třeba tvůrci překvapí a potěší nakonec..
Living is easy with eyes closed.....

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych Teylu nezabíjela vůbec. Podle mne to není špatná postava. Já si jí oblíbila na začátku a neodsuzuji jí ani teď. Občas to s ní trochu přehánějí, přehání to i ona, ale mně vůbec nevadí. Spíš naopak. A navíc, už se asi smrti nedočkáte...
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Co můžeš vědět? Ještě 14 epizod a minimálně 1 film...

Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, podle toho, že tvůrci Rachel ještě nevykopli a necheli ji tam i když má dítě, tak nevím nevím.... Odchodů bylo už dost, tak by ji tam mohli dál nechat! :D
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

K radosti zanedbatelné hrstky fanoušků, kterým Teyla, z mnou nepochopitelných důvodů, nevadí, ba dokonce ji mají snad rádi.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mně tedy vůbec nevadí. Oblíbila jsem si jí. Já nevím proč, prostě - za vším špatným hledej to dobré (ne vždy, samozřejmě :D). Ona není zase tak špatná. Občas se sice chová příšerně a Rachel není zase tak dobrá herečka, ale někdy je Teyla užitečná. A v kombinaci s Rononem... :lol:
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

"Rachel není zase tak dobrá herečka" je slabý výraz. Jak už psal Jenda.SG-1, líp by to zahrál i cvičenej šimpanz.

bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vždyť jí moc epických scén nenapsali (skorro žádnou)tak co má hrát ? :D
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasím s bobem 1. Jak má hrát skvělé scény, když ždné takové nemá? I kdyby tam obsadili lepšího herce, tak by Teyla tak nevynikla. I když by jí mohl trochu vylepšit... A podle mne se najde dost lidí, kteří mají Teylu rádi...
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak schválně. Založím anketu.

Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Amazon píše:
Souhlasím s bobem 1. Jak má hrát skvělé scény, když ždné takové nemá? I kdyby tam obsadili lepšího herce, tak by Teyla tak nevynikla.

A proč jí asi žádné nepíšou? Už pár vlastních dílů dostala a moc se v nich nepředvedla.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Moje řeč. Ty její ustálené grimasy a rádoby moudra konejšivým hlasem se stěží dají nazvat herectvím.

PředchozíDalší

Zpět na Postavy