Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Jak si představujete smrt Teyly

Jak si představujete smrt Teyly

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Co můžeš vědět? Ještě 14 epizod a minimálně 1 film...
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, podle toho, že tvůrci Rachel ještě nevykopli a necheli ji tam i když má dítě, tak nevím nevím.... Odchodů bylo už dost, tak by ji tam mohli dál nechat! :D
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

K radosti zanedbatelné hrstky fanoušků, kterým Teyla, z mnou nepochopitelných důvodů, nevadí, ba dokonce ji mají snad rádi.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mně tedy vůbec nevadí. Oblíbila jsem si jí. Já nevím proč, prostě - za vším špatným hledej to dobré (ne vždy, samozřejmě :D). Ona není zase tak špatná. Občas se sice chová příšerně a Rachel není zase tak dobrá herečka, ale někdy je Teyla užitečná. A v kombinaci s Rononem... :lol:
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

"Rachel není zase tak dobrá herečka" je slabý výraz. Jak už psal Jenda.SG-1, líp by to zahrál i cvičenej šimpanz.

bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vždyť jí moc epických scén nenapsali (skorro žádnou)tak co má hrát ? :D
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasím s bobem 1. Jak má hrát skvělé scény, když ždné takové nemá? I kdyby tam obsadili lepšího herce, tak by Teyla tak nevynikla. I když by jí mohl trochu vylepšit... A podle mne se najde dost lidí, kteří mají Teylu rádi...
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak schválně. Založím anketu.

Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Amazon píše:
Souhlasím s bobem 1. Jak má hrát skvělé scény, když ždné takové nemá? I kdyby tam obsadili lepšího herce, tak by Teyla tak nevynikla.

A proč jí asi žádné nepíšou? Už pár vlastních dílů dostala a moc se v nich nepředvedla.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Moje řeč. Ty její ustálené grimasy a rádoby moudra konejšivým hlasem se stěží dají nazvat herectvím.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

To je pravda. Já u ní nemůžu vystát to její: :roll: . Ale jinak jí mám ráda. Viz vyjádření u nového topicu...
Obrázek

Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

pokud to napise wright tak tak chytne nakou smrtelnou nevylecitelnou chorobu

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Arekol: Kdo ví, třeba by dokázal vymyslet i něco jiného. Ale odchodů bylo dost. Nechci, aby už někdo umíral...
Obrázek

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

jediný způsob jak se jí zbavit bez smrti je že by její lid chtěl pryč z Atlantis a teyla by musela jí s nimy.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Re:

Příspěvek 24.8.2008 22:58:39
Lightsaber Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
2. Carson bude testovat zbrusu nový prostředek proti rýmě, Teyla se mu nabídne, a vykýchne celý vnitřek hlavy, včetně kompletních očí a uší zevnitř.

Vlade, ty hraješ ZNK, viď? :)
Smrt jednotlivce je tragédie, smrt milionů je statistika- Josif Vissarionovič Stalin

Red vs. Blue episode 2
Griff: It's a little bit like a pig.
Sarge: Say that again!
Griff: I think it looks more like a puma.
Sarge: What in damn hell is a puma?!
Simmons: You mean like the shoe company?
Griff: No, like a puma. It's a big cat, like a lion.
Sarge: You're making that up!

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mark Jackob píše:
jediný způsob jak se jí zbavit bez smrti je že by její lid chtěl pryč z Atlantis a teyla by musela jí s nimy.

To by podle mne bylo nejrozumější...
Obrázek

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Trochu OT, ale její lidi už nejsou na Atlantis ne? Myslel jsem že jim našli nějakou neobydlenou, neobjevenou, nezawraitěnou planetu.

Jinak ke smrti Teyly. Teyla, jakožto nejnovější odborník na systémy pozemských lodí pobíhá po palubě daedala a opravuje co se dá (většinou zářivky v chodbě). Bohužel je to uprostřed bitvy s wraithy a Teyla se ocitne příliš blízko trupu, když tu vysadí štíty a prolétající dart vystřelí kus zdi a nebohou Teylu to vysaje. Teyla ovšem zachová rozvahu, zadrží dech, a chytne se dartu. Pak následuje scéna jak se prosekává dartem těma svýma klackama ala anakin skywalker v e2. Když je až u pilota, tak dart bohužel zaregistruje bodová obrana Daedala a rozstřílí dart i s Teylou na prach. Toliko hrdinská smrt. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

mikey: Ano, ale z této planety (tuším New Athos :lol: ) je unesl Michael.
A od té doby, co všechny Athosiany zase našli (4x19), bydlí na planetě, kde je Atlantis, jenom ne ve městě, ale na pevnině (kromě Kanála, mám dojem).

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mikey: Tak to je dost zajímavý :D Anakin v SGA :D To by byl Jackíno rád... Ale Teyla (ač je opravdu "skvělá") by asi nedokázala tak dlouho zadržet dech... Zas tak moc jí nefandím...
Obrázek

rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Teylu mám sice rád, ale tomuhle Topicu se nedá nezasmát, tak jsem ji připravil taky nějakou pěknou smrt.

Sam pozve Teylu spolu s Valou nakupovat na zem. Obědvě příjmou a jedou do New Yorku se trochu odreágovat v obchodním centru. Sam a Vala se výtečně baví. Nakupují trička, kalhoty, boty, šaty. Jenom Teyla medituje v místní arabské restauraci. Poté co ji od tamtud Sam dostane se jdou všechny napapat do McDonaldu, kde si Teyla ale udělá trapas tím, že bude chtít Athosianské lístečky s trochou omáčky ze Wraitského slizu. Vala ji od toho trapasu osvobodí a začne se smát a říkat, že je Teyla dobrý vtipálek. Nakonec si všechny objednají Hamburgra a jdou domů.
Nedaleko odsud je však koncert skupiny Kiss a když se jeden z fanoušků vrací kolem obchoďáku domů, Teyla jej uvidí, myslí si, že je to Wraith a začne do něj mlátis se svými klacíky.

Pokračování možnost A (Kratší)
Sam a Vala to už nemohou vydržet, vezmou Teyle její klacíky a začnou do ní mlátit, až z ní udělají "Athosianský řízek". Vala se pak jde do nemocnice omluvit za ten nával agresivity. Poté co se omluví ji Teyla odpustí se slovy: "Ve jménu mého lidu vám odpouštím"
Takové kecy už Valu opravdu naštvou a vytrhne přístroje ze zásuvky a začne Teylu dusit polštářem.

Pokračování možnosti B (Delší)
Teyla se vrací na Daedalu zpět do Atlantis, s vědomím, že si nikdy neudělá přátele, a že ji Sam ani Vala nechtějí vidět. 'Původně sice chtěla překalibrovat štíty, aby fungovaly 100x lépe, než kdy jindy', ale místo toho se dala do meditování, aby se uklidnila. Pár týdnů medituje, pak si však vzpomene, že ještě netrénovala s klacíky. Začne tedy cvičit a když Daedalus vyleze z hyperprostoru lekne se a hodí jeden klacík do okna svého pokoje takovou silou, až se okno rozbije a Teyla vyletí ven. Zázračná Teyla si však stihla nasadit Skafandr, tak to sní vyřešíme tak, že ji začne přitahovat gravitace planety a ona se rozpráší na prach. Nesmrtelná božská Teyla si však do skafandru zabudovala štít, takže ji ochrání a ona spadne přímo do vodičky. Uvidíme, jak si poradí v břiše velryby, která si jde na hladinu pro jídlo :twisted: .
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

přeživšímu Michaelovi se podaří zombifikovat Ronona do podoby třímetrové zombie a pošle ho na teylu ta se s ním bude klacíkovat až ho uklacíkuje mezi, čímž ho vyřadí a donutí spadnout na sebe. Poté následuje oblíbená scéna z dílu HappyTreeFriends (díl z toho se nevysekám) a to bude pěkný klacíkový konec Teyly.
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Airman
Airman

Odpovědět s citací

rocketman: Tak to je tedy něco... Ta verze B :D:D Ale alespoň někdo, kdo má Teylu rád :lol:
Obrázek

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

2Rocketman: Tak ale v příběhu, kde vystupuje i Vala, bych mnohem radši viděl mrtvu ji. Takže pokud by ve verzi a začla Teyla s Valou klacíkovat, mohla by ji teyla třeba vrazit jeden ten klacík do oka, nebo tak. Nebo ve verzi B by mohla dostat ránu elektrickym proudem od těch přístrojů, co chtěla odpojit. To by pro mě bylo takový zadostiučinění, že bych měl z přežití Teyly i radost :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
K radosti zanedbatelné hrstky fanoušků, kterým Teyla, z mnou nepochopitelných důvodů, nevadí, ba dokonce ji mají snad rádi.

to ty mozna nechapes to asi kazdej kdo nema rad teylu, ja mel k ni spis neutralni postoj, jenže ja zase nedokazu pochopit proc do ni furt kopete, dopře chapu ze se nemusi postava libit vsem, a ze teylu teda tady nema rad hodne lidi, ja to beru, ale jako kdyz v dile je moc-drbete ji, kdyz je tam velice malo-drbete ji, kdyžb tam neni-zase ji drbete a pořad a pořad dokola a to me tak se*e a jeste tohle stupidni forum

kdo si představuje smrt nekoho jineho, byt je to jen serialova postava, by se mel lecit
OMK fakt jak v dementove :roll: :roll: :lol:
Obrázek
Obrázek

Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tenhle topic jsem založil jen tak for fun takže to zase tak nežer :roll: . Srandu si jde dělat ze všeho a jestli myslíš, že ne tak se podívej na seriál Family Guy :D .
Living is easy with eyes closed.....

PředchozíDalší

Zpět na Postavy