Tak já se taky přidám
Kromě bodíků přihodím ještě kratičký hodnocení
Lt. Col. John Shepperd 7/10
Dobrý hlášky a většinou dobrý nápady. Ale občas taky ne ...
Dr. Rodney McKay 9/10
Šílenej vědec, co jednou zničí svět (vlastně už jich pár zničil, že?

).
Ronon Dex 6/10
Tatar, ale zdá se, že Satedská armáda měla dobrej bojovej výcvik, ale v tý naší by (doufám) neprošel psychotestama ...
Teyla Emaggan N/A
Není rozdíl, jestli tam je, nebo ne. Až na její schopnost řídit nejmodernější Asgardsko-Taurjský technologie, což mi přijde jako uboze umělej pokus o to, aby tam byla k něčemu.
Dr. Radek Zelenka 9/10
Stojí mezi rodnym a zničením světa. "No tak ještě dva mi dej"
Dr. Jennifer Keller asi 3/10 až 8/10
Nevim, co si myslet. Občas je úplně super, ale občas to stojí za úplnou bačkoru.
Dr. Carson Beckett 7/10
Doktor na svym místě. Bylo mi líto, když umřel, ale zmrtvýchvsání mám až dost z SG-1
Mr. Richard Woolsey asi 6/10 plus mínus
Další o kom nevím, co si myslet. Přijde mi, jako by měl schízu - občas se chová nějak a občas úplně jinak.
Col. Samantha Carter v SGA 6/10; SG-1 9/10
No moc se tam neukázala - i když tam tomu šéfovala, tak skoro nebyla vidět. Škoda - jako velitel lodi se mi celkem líbila.
Dr. Elizabeth Weir 7,5/10
Moc pacifista, moc civilista, moc okecávek. Ale je celkem sympatická a uhrála pár dobrejch věcí - hlavně její jednání s Geni se mi líbilo
Lt. Aiden Ford 75/10
Největší borec. Počínaje jeho prvnim průchodem bránou z SGC na Atlantis až po konec první série. Trošku mě zklamala jen jeho jednotka feťáků - čekal bych od něj víc profi team. Dokud byl součátí Atlantis, byl to král profíků
Mjr. Evan Lorne 9/10
Od dílu Tabula Rasa ho mám taky dost rád. Asi trochu náhražka za Forda, ale není moc vidět - škoda, hned bych ho dal místo Teyly, nebo Ronona.
Col. Richard Caldwell 8/10
Trošku moc skeptickej a přijde mi, že občas mu to nepálí tak, jak by mělo, ale je to kliďas a hned tak ho něco nerozhodí...
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]