Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Jak si představujete smrt Teyly

Jak si představujete smrt Teyly

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 02.8.2008 16:19:29
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Já bych Teylu zabyl ve velkolepé bitvě. Ve stylu Bleach kdyby prohrála, bylo by zajištěno, že se už nikdy nevrátí z patky!!!
Naposledy upravil Anin dne 02.8.2008 19:09:10, celkově upraveno 1
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

Hmm

Příspěvek 02.8.2008 16:58:07
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Načo také niečo vôbec riešite? Veď keby Teylu zabili, kanadské feministky by dovtedy nedali Malozzimu pokoj, kým by ju do seriálu nevrátil ako klona.

Příspěvek 02.8.2008 17:13:13
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A proč kanadské feministky ? :shock: :shock: proč zrovna ty? :heat: :heat: :heat: Co jsou tak nebezpečné?
Naposledy upravil Anin dne 02.8.2008 19:08:59, celkově upraveno 1
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 02.8.2008 18:02:24
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Klid s tim megapísmem ;)
Btw nepřišlo mi, že by v Bleachi měli bitvy až tak fatální následky ... sice při nich zbořej půl města a jsou celý od krve, ale nic z toho ...

A nemyslím si, že by feministkám mělo vadit, když killnou postavu, která stejně dělá jen ostudu ...
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 02.8.2008 18:57:05
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Považuju se za feministku a s Teylinou smrtí bych opravdu neměla problém :wink: Což sice není směrodatné...
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 02.8.2008 19:36:39
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Lirael píše:
Považuju se za feministku a s Teylinou smrtí bych opravdu neměla problém :wink: Což sice není směrodatné...

Si feministka? Môžem sa ťa trocha súkromnejšie popýtať? Si aj v tom oficiálnom klube feministiek? Bojuješ spolu s ostatními feministkami za to, aby mužom zakázali pisoáre a akékoľvek potreby na záchode vykonávali po sediačky? Lebo vraj pri cikaní po stojačky prejavujú voči ženám pohlavnú nadradenosť a nevraživosť?

Ešte aby som objasnil tie feministky, furt vykrikujú, že do akčných scén obdadzujú viac mužov. E.T. je dosť často obsadená v bojových akciách, takže by to zrejme domáce neprežili :P

Příspěvek 02.8.2008 20:07:37
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ach jo... Feminismus není o tom, že muži a ženy jsou stejní. Je o tom přiznat si, že i přes spoustu rozdílů jsme si rovni :wink: A krom fanklubu jednoho nejmenovaného seriálu v žádném klubu nejsem. Ale tohle už je dost OT.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 02.8.2008 20:41:42
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Samozrejme, že sme si rovní. Napriek tomu feministky neznášam :P Aspoň tie ortodoxné. Lezú mi na nervy. Majú nezdravé názory. Sú hlúpe... ach, jaj. Asi nám to zmažú :)

Příspěvek 02.8.2008 21:12:47
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Kdybyste se místo bavení o feministkách snažili vymyslet něco jak by se dala zabýt Teyla.

jinak:
McKayovi hrábne a začne vymýšlet novou autodestrukci Atlantis, ale jelikož si není jistý bezpečností tohoto projektu tak ho udělá na jiné planetě. Vymylí dě hermeticky uzavřené komory, přičemž v jedné je pouze vodík a v druhé pouze kyslík. Když se svím nápadem chlubí na Atlantis tak se celá expedice rozhodne že si udělá výlet. teylu to neobyčejně zajímá a tak zůstano po dlouhé prohlídce na planetě ochvilku déle. A když její neuvěřitelná nedočkavost překročí únosnou mez tak se rozhodne že se podívá odvnitř. Projde vduchovým uzávěrem a ocitne se v místnosti s kyslíkem. poté uvidí dveře s nápisem NEOTVÍRAT, ale jelikož Teyla neumí čít tak ony dveře otevře. Ale protože dveře vedly do mítnosti s vodíkem takl se stalo něco co Teyla opravdu nečekala. BUM. :D :D :D
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 02.8.2008 21:30:43
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ori píše:
Samozrejme, že sme si rovní. Napriek tomu feministky neznášam :P Aspoň tie ortodoxné. Lezú mi na nervy. Majú nezdravé názory. Sú hlúpe... ach, jaj. Asi nám to zmažú :)
Já par ortodoxních znám ze šermu. Baví mě sněmy bojovat porad se snaží všem dokázat, že jsou lepší než muži za pět led co je znám mě jste ani jedna neporazila tak se troch považuji za šovinistu pokut je to správné slovo.
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 02.8.2008 21:46:55
Johnny_T Airman
Airman

Odpovědět s citací

nic okazaleho, at je nejaka sranda, tak ji zajme nejaky wraith, chvilku ji bude mucit a pak ji vysaje :)

Příspěvek 02.8.2008 22:03:54
czatlantis Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anin píše:
Já par ortodoxních znám ze šermu. Baví mě sněmy bojovat porad se snaží všem dokázat, že jsou lepší než muži za pět led co je znám mě jste ani jedna neporazila tak se troch považuji za šovinistu pokut je to správné slovo.

No pokud tě vidí, jak píšeš tak se jim vůbec nedivím, že si myslí, že jsou lepší :) :D :D

Příspěvek 03.8.2008 08:05:16
Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Koukám, že za ty 2 dny co sem nebyl v blízkosti internetu se to tady slušně rozjelo :D . Tu Teylu asi fakt nemá rádo hodně lidí :D No jen tak dál...
Living is easy with eyes closed.....

Příspěvek 03.8.2008 16:48:27
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Air Force píše:
... sice při nich zbořej půl města...

A o to jde. Při jejím zabytí by zbořily půlku Atlantis a to bylo aspoň pořádný maso. :D :thumbsup: :afro:
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 03.8.2008 17:28:37
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Aby som bol úprimný, McKay mi v posledných dieloch seriálu lezie na nervy neporovnateľne viac, ako Teyla. Ale nebolo by odveci, keby celú posádku zničil náraz v pásme asteroidov. Aby tak seriál ukončili teraz, kým je totálne trápny. A nie neskôr, keď bude totálne na dne.

Příspěvek 06.8.2008 17:45:16
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

hmm ja bych mel neco trochu lehciho...

Teyla de po chodbe v atlantis...predni se zaviraji dvere...teyla je chce probehnout...ale neprobehne.... presne v pulce krup...a zbytek je pro uklizeci cetu
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 06.8.2008 18:16:02
Imperator21 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zoidy píše:
Koukám, že za ty 2 dny co sem nebyl v blízkosti internetu se to tady slušně rozjelo :D . Tu Teylu asi fakt nemá rádo hodně lidí :D No jen tak dál...

no já tu taky dlouho nebyl a rozjelo se to dost :D ale tomu to topicu se snažím vyhýbat jak čert kříži because i love teyla

:D
ObrázekThe signature has been eatenObrázek

Příspěvek 06.8.2008 19:59:05
ipa Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja bych to videl jednoduse teyla by sla normal na nakou akcicku s ostatnima, ale cestou by je napadlo cca 200 Wraithu a vsechny 4 zabijou a mame jednu SGA hovadinku vyřešenou

Příspěvek 06.8.2008 20:20:15
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Napadá mě několik variací na téma - SMRT TEYLE

1
. Běží schodištěm dolů k bráně, uklouzne, a rozrazí si mozkovnu o hranu zdi :)

2. Carson bude testovat zbrusu nový prostředek proti rýmě, Teyla se mu nabídne, a vykýchne celý vnitřek hlavy, včetně kompletních očí a uší zevnitř.

3. Splete si číslice při zadávání C4, a athosianské střeva budou zkoumat pojem "avionika"

4. Spadne na ní zeď a rozmázne ji na neidentifikovatelnou kaši, a Teyla záhadně "zmizí" a nenajdou ji :lol:

5. Spadne z ochozu, a sežere jí místní variace na krakatici
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 06.8.2008 21:28:48
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ta 2. je dobra :lol:
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 07.8.2008 09:58:28
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ted zacinam vazne pochybovat o tom jestli jsou scenaristi normalni. Koukam tak zase na Daedalus variation a zacina me poradne dozirat to ze Teyla ovlada Daedala pomalu lip nes Rodney.
Tak me napadla dalsi pohadka:
Daedalus je pod palbou nepratelskych stihacek. Teyla, jelikož dokonale ovlada nasi nejmocnejsi lod, je ve strojovně. Snazi se presmerovavat energii od štítů a najednou BUM. Exploduje konzole na presmerovavani energie. Daedalus nakonec z bitvy utece a vyhlásí meziplanetární pátrání po Teyle. A uklízecí četa se mezi tím zabývá tou velkou pizzou na zdi. (Od čeho může být :?: :?: :?: ) :D
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Mulligan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jak už jsem před časem říkala, chtělo by to připravit pro Teylu bolestivou a dluho smrt :D , nechcu popisovat nic konkrétního, takže se nabízí prostor pro fantazii každáho "fanouška" Teyly :lol:

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mně by se líbilo, kdyby vstaly z mrtvých všechny oblíbené usmrcené postavy v podobě zombie a všechny by se na Teylu vrhly vyčítajíc jí, jak je možné, že tak nesympatická, rádoby moudrá, zbytečná vidlačka, která dobře umí akorát říkat "previously", měla celou tu dobu štěstí a nikdo ji ještě nezbavil života...

Ano jsem fanatik, co se týká tohoto tématu. :twisted:

Teď mě ještě napadlo, když má být ten závěrečný film: Třeba by z toho mohli udělat "doják", kde Teyla hrdinně natáhne bačkory (Wraithské smrtící bačkory :D ). To by se pak oslavovalo...
Vsadím se, že nikoho by pak nenapadlo dělat petice "save our lovely Teyla", tak jako to bylo u Carsona.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Dnešní zpráva o ukončení SGA má pro nás ještě další důsledek. Tím je to, že už se nedočkáme toho krásného momentu o kterém tady již nějakou dobu polemizujeme. Ale stále zbývá film, takže třeba tvůrci překvapí a potěší nakonec..
Living is easy with eyes closed.....

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych Teylu nezabíjela vůbec. Podle mne to není špatná postava. Já si jí oblíbila na začátku a neodsuzuji jí ani teď. Občas to s ní trochu přehánějí, přehání to i ona, ale mně vůbec nevadí. Spíš naopak. A navíc, už se asi smrti nedočkáte...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Postavy