Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Jak si představujete smrt Teyly

Jak si představujete smrt Teyly

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 31.7.2008 19:04:40
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Calwell jí měl odpařit i s tim křižníkem v 501. Byl by klid.

jinak bych byl moc rád, kdyby jí sežral nějakej hladovej wraith, nebo by jí mohli po vzoru Battlestar Galactica vyhodit z airlocku

Příspěvek 31.7.2008 19:15:15
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mark Jackob píše:
Teyla chová svoje dítě a tomu se z ničehož nic utvoří na ruce škvíra. V tu chvíla začne mít tak trochu hlad a tak zacne mamince sahat po prsu, ale jelikož je ona škvíra výtvorem zesnulého Michaela tak se malinký Toren John Emmagan na své mamince nakrmí.
Co z toho plyne? Kannan si bude shánět novou holku. Dítě bude šťastné, jelikož nebude mít hlad. Na Atlantis se bude pohřbívat dáma která zemřela na sešlost věkem a fanoušci budou šťastní. (tak si představuji Happy End pro konec 5. sezóny) :D

:DDD tjn dobrej napad

Příspěvek 31.7.2008 21:27:19
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Na začátek bych chtěl říct, že mi Teyla nějak nevadí, ale zrovna dvakrát ji taky nemusím :? Takže teď k těm návrhům :lol: :

1. Michael se vrátí a bude se chtít pomstít Teyle, takže ji nějak unese a promění ji ve svého hybrida ... Teyla bude mít vymytí mozek a při náhodném setkání na nějaké planetě s Shepperdovým týmem bude mířit na Rodneyho zbraní a bude odhodlána ho zabít ... Najednou se objeví Shepperd a ač nerad bude muset Teylu zastřelit :smile:

2. Jednou v noci bude takhle Teyla plnit své manželské povinnosti s Kannenem a dostane tak velký orgasmus, že to její srdce nevydrží a dostane infarkt ... :smile:

3. Žárlivý Kannan si bude myslet, že ho Teyla podvádí s udatným Johnem a tak se spolu s Johnem pustí do souboje ... John bude mít nůž a Kannan své vidle z pole ... Oba dva se proti sobě rozeběhnou a do cesty jim vstoupí Teyla ... John ji probodne nožem a Kannan vidlemi :smile:

4. Teyla půjde navštívit svou Athosianskou babičku a potká vlka, ten se jí zeptá, kam jde, ona řekne, že za babičkou, ale vlk ji předběhne, sežere babičku a pak i Teylu, jenže žádný myslivec poblíž nebude a tak to špatně skončí :smile:

Chci jen říci, že to beru jako topic na pobavení, takže mi tu prosím nenadávejte :wink:

Příspěvek 31.7.2008 21:54:40
Oo Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Daedalus.cz: Ta trojka je výborná :lol:

Vzhledem k tomu, že máme na Atlantis protekci, rozhodně bych toho využil. Teyla by na doporučení Dr. Zelenky navštívila ČR, no a další sud v Orlíku se ztratí...

Nebo bych jí naverboval do reklamy na Red Bull, aned "betonóve polobótky..." :twisted:

Ale jinak mi vůůůbec nevadí, přímo skáču radostí, když vysloví "my people!" :biglol:

Příspěvek 01.8.2008 15:53:25
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Woolsey vydá na popud IOA prohlášení o vystěhování toho přítele Teyly (Jméno si nepamatuju) z Atlantis. Teylu to naštve a jde si stěžovat k Sheppardovi. Ten si shodou okolností bude hrát s odjištěnou pistolí. Takže ve chvíli kdy Teyla vrazí do jeho pokoje se Sheppard lekne a vystřelí. Kulka následně projede Teylinou hlavou.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 01.8.2008 19:22:20
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

a nebo pujdou na akci , prepadnou je wraithove a v ohromne prestrelce dojdou teyle naboje , tak sahne po zalozni zbrani a kdyz ji zacne vytahovat tak ji selze pistole a pak mrtvolka posupajdi k doktoru slavickovi

Příspěvek 01.8.2008 19:54:30
drevo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

me by stacilo kdyby se udusila pri jidle

Příspěvek 01.8.2008 21:42:57
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

ideální způsob odkrouhnout ji byl ve 4x20... tu časovou linii, kterou vyprávěl McKay, bych klidně rád viděl roztaženou tak na jednu řadu. A ani by moc nevadilo, že by Atlantis nakonec s Michaelem prohrála, začínám mít pocit, že je potřeba, aby jim už někdo pořádně nakopal zadek. Inu, not likely to happen now :?

Teď by v jejím případě vůbec neuškodila taková rutinní nenápadná smrt, ne nějaký půlhodinový umírání. Prostě by ji střelili a byla by mrtvá. Zhruba tak zničehonic, jako umřel Wash v Serenity... :twisted:

Příspěvek 01.8.2008 22:12:31
mulins Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lol....super topic....20 bodů z deseti :)

Upozornění: Mládeži nevhodné, Autor je trošku magor ale to má po matce i otci takže se tím prej nedá nic dělat.

1) Dle hlášky "do té bych nevrazil ani rezavé vidle"

Sheppard se baví s Mckayem o tom jak je většina mimozemšťanek poměrně pěkná (výjma Wraithských královen) a zrovna prochází kolem Teyla s malým. Sheppard pronese něco o výjimkách u Athosianu, načež se Teyla zarazí, podá dítě Mckeyovi, přeleze zábrádli atlantis a skočí dolů.

Mezi tím v řídícím centru proletí Teyla kolem okna. Zelenka něco zahlédne, otočí se k oknu ale nic nevidí tak se zeptá "Zdálo se mi to nebo něco proletělo kolem okna?"

2) dle hlášky "Jak se citíš? Pořádně rozmrdanej"

Scéna z výzkumné laboratoře. Rodney právě vymyslel nový typ náboje do brokovnice naplněný skelným pískem určený pouze pro vyslýchaní wraithu jelikož těm se jak známo rány zacelují ale takto masivní poškození by jim asi dobře neudělalo. Co čert nechce motá se kolem zase tak přismahlá holka. Chová toho maličkého v náručí a mává před ním takovou tretkou. Hračka ji vypadne z rukou na zem. Odloží malého na stůl. Skloní se pro hračku a tím svým pozadím se dotkne hlavně brokovnice. Maličký je šikulka po mamince takže ta než se stihne zvednout, malý zašmátra po spoušti a prásk maminka dostane dávku skelného písku rovnou hluboko do....místa kde slunce nesvítí...

3) dle hlášky "Nepálí se tu něco?"...Sauna...Teyla se právě udí v sauně. Díky drobné chybě v elektroinstalaci se najednou zacvaknou dveře. No nic, je tu jistě pojistka pro tenhle případ. Ouha, Mckay ji nedávno vyřadil s tím, že se Sauna stejně nepoužívá. O dva dny později se Ronon u večere ptá jestli někdo Teylu neviděl, všichni odvětí, že ne. Servíruje se večeře. Co je dneska dobrýho? Ale, Rodney pamatuješ si jak jsi nám nechal změnit tu saunu na ten mrazák? Nějak debil si s tím hrál a tak se nám tohle hovězí uvařilo. Dobrou chuť

Příspěvek 01.8.2008 22:54:41
czatlantis Airman
Airman

Odpovědět s citací

No loool, sem se válel smíchy a ještě teď se přiblbe usmívám. :)

Já bych jí dal takovou hrdinnou smrt. : Tým je na planetě, na které je činná sopka, všechno se třese a k bráně se valí láva. Rodney vytočí bránu ale letící kámen poškodí DHD- aby brána zůstala aktivní tak někdo musí držet zmáčklej symbol na DHD. Ronnon to chce udělat ale Sheppard nabídne řešení pomocí zápalek-kdo si vytáhne nejkratší tak končí....no a Teyla si vytáhla nejkratší. Po průchodu posledního člena bránou je záběr na Teylu jak se na ni valí láva..... :P

Příspěvek 02.8.2008 16:19:29
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já bych Teylu zabyl ve velkolepé bitvě. Ve stylu Bleach kdyby prohrála, bylo by zajištěno, že se už nikdy nevrátí z patky!!!
Naposledy upravil Anin dne 02.8.2008 19:09:10, celkově upraveno 1
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

Hmm

Příspěvek 02.8.2008 16:58:07
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Načo také niečo vôbec riešite? Veď keby Teylu zabili, kanadské feministky by dovtedy nedali Malozzimu pokoj, kým by ju do seriálu nevrátil ako klona.

Příspěvek 02.8.2008 17:13:13
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A proč kanadské feministky ? :shock: :shock: proč zrovna ty? :heat: :heat: :heat: Co jsou tak nebezpečné?
Naposledy upravil Anin dne 02.8.2008 19:08:59, celkově upraveno 1
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

Příspěvek 02.8.2008 18:02:24
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Klid s tim megapísmem ;)
Btw nepřišlo mi, že by v Bleachi měli bitvy až tak fatální následky ... sice při nich zbořej půl města a jsou celý od krve, ale nic z toho ...

A nemyslím si, že by feministkám mělo vadit, když killnou postavu, která stejně dělá jen ostudu ...
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 02.8.2008 18:57:05
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Považuju se za feministku a s Teylinou smrtí bych opravdu neměla problém :wink: Což sice není směrodatné...
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Postavy