Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Nejoblibenější Goa'uld

Nejoblibenější Goa'uld

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 10.5.2008 00:34:23
a.n.u.b.i.s Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

[img][images/thumbs/a.n.u.b.i.s_sokar.jpg]http://www.theempire.org/images/sokar.jpg[/img]
[img][images/thumbs/a.n.u.b.i.s_stargate003.jpg]http://www.fantasymundo.com/galeria/imagenes/stargate/stargate003.jpg[/img] tohle jsou prostě nejlepší goauldi co se objevili a vůbec kromě wraitů to jsou nejlepší záporáci ve stargate...
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,

Příspěvek 10.5.2008 11:13:32
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak můj nejoblíbenější goa'uld je jednoznačně Baal :)
Jediný goa'uld s mozkem...Má naprosto báječného představitele (hostitele :lol: ) a nosí originální ďábelský knírek-symbol to padoušství.Navíc je to jeden z mála nepřátel,s kým se dá spolupracovat(Reckogning),a to je docela důležitý.Žádnej nepřítel mi není sympatickej,když se s ním nedá dohodnout...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 08.7.2008 23:10:30
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

U mě se dělí o 1. místo Baal a Anubis a Quetesh.Viděli jsme ji v její goauldské podobě jenom v Continuum (pokud se nepletu), ale byla to taková ta zlodušská *s prominutím*mrcha, která chtěla vidět utrpení druhých.Hodně mně naštvala, jak mi rozřezala Baala.Jinak co se Anubise týče, tak je jeden z nej, protože je velmi originální a je přeci jenom ten nejlepší zloduch.Kdyby byl topic o největšího zloducha (Nepochybuji, že někde existuje), tak bych nominoval Anubise a Baala, ale vyhrál by Anubis, protože ve filmu Continuum byl Baal v roli no, slabošského Goaulda ("přicházíme v míru")
A co se týče nejhoršího goaulda vůbec, tak se dělí o místo Sokar a Apophis.
Sokar, protože vypadá jak naddržená mumie
a Apophis, protože má neskutečně příšerný oblek.
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 09.7.2008 07:23:34
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ra. A bol vlastne Ra Goa´uld? Vo filme ho vykreslili ako cestovateľa z ďalekých hviezd, ktorý unikol istej smrti, zhostil sa tela mladého chlapca. Ale na goa´ulda veľmi nevyzeral, to skôr na Majstra Yodu...

Příspěvek 09.7.2008 20:25:55
Mio Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nakrajsia je Hathor a vobec svetky goauldice. Taktiez pekna zenska je tokra Anise
:oops:

Příspěvek 09.7.2008 21:16:40
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

U mě je to určitě Baal - protože nebyl tak "blbej" jako ostatní Goauldi a dokázal přemýšlet a přizpůsobovat se, byl takovej hodně podlej ... takový Apophis si myslel, že ho nikdo nikdy nedokáže porazit a zatraceně se zmýlil :lol:
No a taky se mi líbila Hathor - ale to jen kvůli její kráse :lol:

Příspěvek 10.7.2008 19:00:02
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

me se u baala libilo, kdyz nastavovali disruptor jak Baal ukazal na tlacitko Jacob zmáčknul odchylka se zmenčila a Jacob se ptal: Jak si to věděl? A Baal: Jsem bůch. :D
to mě dostalo.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 10.7.2008 21:00:41
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

MarkJackob: JJ :lol: taky je právě Baal i od ostatních Goauldů vtipnej a má smysl pro humor :D

Příspěvek 20.7.2008 21:52:31
Mart9in9 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ori píše:
Ra. A bol vlastne Ra Goa´uld? Vo filme ho vykreslili ako cestovateľa z ďalekých hviezd, ktorý unikol istej smrti, zhostil sa tela mladého chlapca. Ale na goa´ulda veľmi nevyzeral, to skôr na Majstra Yodu...

Byl to určitě goa'uld. Myslim že někde na začátku seriálu rikali že to byl nejvyšší vládce soustavy(aspoň myslim).
Nikdy nedej stejnou šanci blbovi. -svatý František z Assisi (1181-1226)

Příspěvek 21.7.2008 09:28:15
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Apophis se chtěl za Ra pomstít, tím že chtěl zničit zemi ale to mu nevyšlo. :)
Obrázek

Příspěvek 21.7.2008 10:48:23
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Daedalus.cz píše:
takový Apophis si myslel, že ho nikdo nikdy nedokáže porazit a zatraceně se zmýlil :lol:

Nemyslels Anubise?... protože Apophis se s Ba'alem nikdy nesetkal. Alespoň ne v seriálu.
Naposledy se Apophis objevil v 5x01 Enemies a Ba'al se naproti tomu poprvé ukázal v 5x15 Summit.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 21.7.2008 13:48:52
MarcoR Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já se musím připojit k těm spoustě lidem a uznat Baala za totálního nejlepšího Goaulda kterej se v seriálu objevil. Vtipnej, podlej, zákeřnej, ale nejvíc mě dostávalo jak se dokázal vykecat jak uz tu někdo řekl, liška podšitá.. :-)))

:offtopic:

Nejkrásnější goauld (Tokra) je Annise... Ta se mi opravdu hoooodně líbí, mnohem více než Nirti.

Příspěvek 21.7.2008 13:50:09
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mart9in9 píše:
Ori píše:

Byl to určitě goa'uld. Myslim že někde na začátku seriálu rikali že to byl nejvyšší vládce soustavy(aspoň myslim).

To, samozrejme, viem :) Nenarážal som na logické začlenenie Ra do príbehu, ale na jeho vzhľad. ;)

Příspěvek 21.7.2008 13:58:27
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak než goauldi začli parazitovat na lidech, používali jako hostitele unase.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 21.7.2008 14:44:34
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Prepáč, ale nevieš, o čom rozprávaš :)

PředchozíDalší

Zpět na Postavy