U mě je to určitě Baal - protože nebyl tak "blbej" jako ostatní Goauldi a dokázal přemýšlet a přizpůsobovat se, byl takovej hodně podlej ... takový Apophis si myslel, že ho nikdo nikdy nedokáže porazit a zatraceně se zmýlil No a taky se mi líbila Hathor - ale to jen kvůli její kráse
me se u baala libilo, kdyz nastavovali disruptor jak Baal ukazal na tlacitko Jacob zmáčknul odchylka se zmenčila a Jacob se ptal: Jak si to věděl? A Baal: Jsem bůch. to mě dostalo.
Ra. A bol vlastne Ra Goa´uld? Vo filme ho vykreslili ako cestovateľa z ďalekých hviezd, ktorý unikol istej smrti, zhostil sa tela mladého chlapca. Ale na goa´ulda veľmi nevyzeral, to skôr na Majstra Yodu...
Byl to určitě goa'uld. Myslim že někde na začátku seriálu rikali že to byl nejvyšší vládce soustavy(aspoň myslim).
Nikdy nedej stejnou šanci blbovi. -svatý František z Assisi (1181-1226)
takový Apophis si myslel, že ho nikdo nikdy nedokáže porazit a zatraceně se zmýlil
Nemyslels Anubise?... protože Apophis se s Ba'alem nikdy nesetkal. Alespoň ne v seriálu.
Naposledy se Apophis objevil v 5x01 Enemies a Ba'al se naproti tomu poprvé ukázal v 5x15 Summit.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
Já se musím připojit k těm spoustě lidem a uznat Baala za totálního nejlepšího Goaulda kterej se v seriálu objevil. Vtipnej, podlej, zákeřnej, ale nejvíc mě dostávalo jak se dokázal vykecat jak uz tu někdo řekl, liška podšitá.. ))
Nejkrásnější goauld (Tokra) je Annise... Ta se mi opravdu hoooodně líbí, mnohem více než Nirti.
Ra. A bol vlastne Ra Goa´uld? Vo filme ho vykreslili ako cestovateľa z ďalekých hviezd, ktorý unikol istej smrti, zhostil sa tela mladého chlapca. Ale na goa´ulda veľmi nevyzeral, to skôr na Majstra Yodu...
Byl to určitě goa'uld. Myslim že někde na začátku seriálu rikali že to byl nejvyšší vládce soustavy(aspoň myslim).
To, samozrejme, viem Nenarážal som na logické začlenenie Ra do príbehu, ale na jeho vzhľad.
Já zbožňuji Ba'ala, protože v 9. sérii je s ním (a s jeho dvojíky) SRANDA!!!
[img][http://www.blogtower.com/_photos/baal.thumb.jpg]http://www.blogtower.com/_photos/baal.thumb.jpg[/img]
[img][http://www.stargate-alpha.com/universe/images/cliff1.jpg]http://www.stargate-alpha.com/universe/images/cliff1.jpg[/img]
p.s.ocela Sympaťák!!!
Tomu nevěř, Ba'al má vždycky nějaký slizký eso v rukávu
No tak to nehovor ani zo srandy, lebo ak ešte v niektorom filme SG-1 alebo inej epizóde zo ságy SG vytiahnu Ba'ala, že ešte stále ho nezabili, tak Stargate v mojich očiach klesne na totálnu nulu.
ehm baal je najlepsi. apophis si moc veri a anubis zabija svojich jaffov aj za to ze sa im daco nepodari
McKay: Spusíme autodestrukci města... Jack: Cože?! McKay: Jo, tohle měl být plán B. Jack: Tohle je spíš plán F protože jsme f hajzlu. ####################################### [img]apophisfleet[/img]
Nej je Baal, hlevně v 8 a 9 a 10 řadě (jinde ani moc nebyl) taky protože s náma byl na pár misích. Třeba jak říkal že zná jméno draka a pak se ukázalo že zase kecal pak Apophi už proto že tam byl od začátku a nejdýl a Tielk má jeho znamení na čele . Pak Anubis a Sokar je propadák
Landry : Právě teď vypadáme nejmocnější. Tielk : Porazili jsme Anubise. Daniel : Porazili jsme většinu Vládců soustavy a Replikátory. Kameron : Vypadáme tvrdě. Landry : Máte nosy nahoru.
haha strasne vtipny... sranda bola skor to ako krvacal z nosa ked ho carterova knockoutovala
McKay: Spusíme autodestrukci města... Jack: Cože?! McKay: Jo, tohle měl být plán B. Jack: Tohle je spíš plán F protože jsme f hajzlu. ####################################### [img]apophisfleet[/img]
Pro mě jednoznačně první Sokar,už jen kvůli dílu,kde SG-1 chytila Apophise(a následný "pohřeb" jeho hostitele Amona z Karnaku byl pro mě hodně atmosferický zážitek..),Iris na bráně se začal přehřívat a Jack O'neill svým šokovaným part'ákům lakonicky oznímil,že:"Belzebub klepe na dveře."
Určitě Baal, ale i Apophis je nezapomenutelný. Jinak kdyby se měl hodnotit ten nejděsivější goald (tzn.nejlépe ztvárněný), tak bych dal asi Anubise nebo Sokara.